Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhhhhhhhhhg

chce umrzec.Jak on mógl prosze niech mi ktos pomoze

Polecane posty

Gość hhhhhhhhhhhhg
skoro mnie nienawidził mół przerwac flirt dawno a nie pisać i jeszcze pisal "nie mysle o tobie zle justyna"-jako ten piotrek "nie martw sie bedzie dobrze wszystko sie ulozy"

Autorko => czemu sama sie pograzasz? Czy nie widzisz tego, ze On stosuje jakies emocjonalne gierki? Co Go to interesuje gdzie, z kim i co robisz? Przeciez to Twoj ex?????Utnij z nim kontakt zupelnie. Nie reaguje na jakiekolwiek prowokacje z jego strony. A wiesz czemu? Bo On tego chce! Chce abys poczula sie jak kurwa pomimo tego ze nie jestes nia

Gość hhhhhhhhhhhhg
ja pol roku nie mialam z nim kontaktu zadnego tylkoz tym piotrkiem!

Gość hhhhhhhhhhhhg
nie bylam!!!!jak zn im pisalam onmial juz nową i kazał mi nie dzwonic do siebie nigdy!!

Gość hhhhhhhhhhhhg
wysyłąlammu swoje zdjecia ,mowiłąm ze go pragne i proponowałam wspony weekend!!Drugi raz w zyciu to poczułam..bo to był on!! on nie chce on mowi tak jakby mnie nienawidzil bardzo mocno jakby mnie nie chciał pamietać wogóle

Gość hhhhhhhhhhhhg
zerwalismy "bo bylam osoba z ktorą ne mogłbyc duzej,bo nie nadaje sie na żone i nie pasujemy"ale po zerwaniu mielismy 6 miesiecy kontakt dzwonil sprawdzal czy znikim sie nie spotykam mowił że mam sobie ułozyc życie ale jak z kims wyszlam bylam kurwa i dziwką..potem kontakt urwalismy i poł roku byl piotrkim

ok uspokuj sie i powiedz mi czemu zerwalas z tym z reala i kiedy sie polapalas ze on to on to co pisaliscie do siebie konkrety sa wazne

Gość hhhhhhhhhhhhg
zerwalam bo ciagle myslałam o piotrku zneta i poczułam ze robie świnstwo ze to zdrada i powinnam zostawic chłopaka w spokoku połapalam sie bo on mowił "powinnismy to skonczyc byloby nam lepiej bez tego podniecenia jakie sie tu zrobidzilo" nie chciał zadzwonic,przesłac mi zdjec był tajemniczy nie chciał sie spotkać i co jakis czas sie żegnal "odchodze tym razem na zawsze to przemyslana decyzja"

no to juz duzo wiem byl piotrkiem bo chciala sprawdzic czy bys miala innego czy bylby ktos kogo wolalabys od niego zal mi frajera nie przejmuj sie nim chciala miec nad tb wladze palant

Gość hhhhhhhhhhhhg
pomyślalam że to zachowanie jest dziwne...ozatym miał wstawki bylego..potem zorientowalam sie że to sa jego żarty i to wszystko wydało mi sie dziwne...jak mu to zarzuciłam to przestal odpisywac Piotrek odszedl na zawsze

Gość hhhhhhhhhhhhg
ale ja tak naprawde nie wybralam innego wybrałam JEGO tylko pod innym imieniem tłumaczyłam mu to!

''zerwalam bo ciagle myslałam o piotrku zneta i poczułam ze robie świnstwo ze to zdrada i powinnam zostawic chłopaka w spokoku'' a tu piszesz jednak ze bylas z nim jak pisalas z tym piotrkiem;]

Gość hhhhhhhhhhhhg
ale jednoczesnie piotrek sam mowil ułóż sobie życie zapomnij...Ale pytał naprzyklad jak zaczynalam się z kims spotykać..wyszlam na jedna randke to piotrek zaraz zapytalł "A spalas znim"a kiedy ostatnio spałaś z chłopakiem"(jak jeszcze byląmz tamtym ktorego rzucuilam

Gość hhhhhhhhhhhhg
ale to byl inny chlopak nowy po bylym!!!byly zerwal a ja znalazla m innego ktorego zostawilam jak zaczełam gadac zpiotrkiem czyli bylym!

facet jest nie zrównowazony emocjonalnie, trzymał nad toba kontrole bo to taki typ: pies ogrodnika, i sprawa jesli by sie nie rypła mogłaby ciagnac sie długo jeszcze, facet dowartosciowywał sie poprostu twoim kosztem, wiec odbierz mu teraz ta satysfakcje, miej klase dziewczyno

Gość hhhhhhhhhhhhg
on chciall juz potem odeiść bo mowił ze tak bedzie lepiej..

..Ale pytał naprzyklad jak zaczynalam się z kims spotykać..wyszlam na jedna randke to piotrek zaraz zapytalł "A spalas znim"a kiedy ostatnio spałaś z chłopakiem"

..Ale pytał naprzyklad jak zaczynalam się z kims spotykać..wyszlam na jedna randke to piotrek zaraz zapytalł "A spalas znim"a kiedy ostatnio spałaś z chłopakiem"

Gość hhhhhhhhhhhhg
bo on mnie najpierw zostawil apotem miał obsesje zebym tylko si enie przespała z nikim po tym tez go poznałam raz dzwonił był miły a drugiego dnia mi ublizał zupelnie bez powodu i mówil że mam do niego nie pisac nigdy!!wogole jest enim taka nienawisc ze tego nie rozumiem długo si ejuz nie widzielismy a w nim wszystko jes takie żywe

Gość hhhhhhhhhhhhg
tak to ze mna gadał a jak napisałamna jego prawdziwy gg to napisał "że mam mu o sobie nie przypominac że jestem pomyłka jego zycia ze jest szczesliwy ma dziecko nienawidzi mnie mam spierdalac i zdyychać"

;/kurwa nie moge wyslac ten tw cytat powyzej , wiec od nosnie to on cie chcial kontrolowac chcialabys byc z kims kto cie kontroluje a ile on ma lat a ty ile? i widac ze nie dojzal na jaki kolwiek zwiazek

Gość hhhhhhhhhhhhg
on 31 ja 23

Gość hhhhhhhhhhhhg
ale mół ze mna pisać jako ktos inny.Był mily i fajnie nam sie pisało.A jako on mnie nienawidzi blokuje na gg i wyzywa od najgorszej

Gość hhhhhhhhhhhhg
pisałąm piotrkowi ze kocham bylego ze raz mysle o nima raz o byłym że nie potrafie osiagnac szczescia że mam awersje do facetów itd

szkoda ze nie jestes z nim w moim miescie bo mam zajebiste znajomosci i kumpli w wielu miastach to bym go rozjebala oni by go szybko rozpierdolili daj sb duzo czasu zapomnij o nim duzo osob ma podobne sytuacje nie przejmuj sie

Gość hhhhhhhhhhhhg
bardzo go kochalam,moze jestem glupia ale strasznie mnie to boli że nie mozemy normalnie porozmawaiac że mnie nieawidzi,obraza i mói takie przykre rzeczy on nie był wstanie porozmawiac ze mna nawet sekundy powiedzial że mam spierdalac i sie rozłączyl a potem napisał flugi na gg

Gość hhhhhhhhhhhhg
on mnie nie kochal?powiedzial że nigdy mnie nie kochal nawet przez chwilke