Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahohajujuja

pomocy ! ! ! kompromitacj na całego !!!

Polecane posty

Gość ahohajujuja

Takiej kompromitacji nie zaliczyłam jeszcze nigdy!!! ;( Od miesiąca chodze na zajęcia taneczne, tańcze hiphop, mamy cholernie przystojnego intruktora. Od samego pocztaku mi się spodobał, wymienialiśmy spojrzenia i uśmiechy, ostatnio nawet jak wychdoziłam rozmawialiśmy chwilkę i flirtowaliśmy. Wszystko szło gładko i pięknie, ale oczywiście musiało się spieprzyć !!! Dzisiaj standardowo rozciągaliśmy się, kazał nam zrobić świece, zawsze miałam z tym problem wieć podszedł uklęnkął obok mnie i pryztrzymał mi nogi... No i nieuwierzycie co się stało !!! Uszło mi powietrze z pochwy tak, że było to słyszalne jakby sprzedała ogromnego pierda prosto w jego twarz !!! wsyzscy to słyszeli i wybuchneli smiechem !! ja cała czerwona i on równiez !! boze drogi, tak mi glupio!!! przez reszte zajec czulam sie jak wyejta z wlasnej skory !!! nigdy wiecej sie tam nie pokaze ! co robic?!?!

Gość druciczek
jeju ale się uśmiałam,jeśli to prawda to ogromnie współczuję a jeśli prowokacja to udana ;):P:D

Gość Powietrze podniosło bunt

Gość przystojny instruktor
to nic wesołego, gdy kobiecie wychodzi powietrze z pochwy :(

Gość ahohajujuja
gdybym byla wami pewnie tez smialabym sie na calego teraz, ale ja komppletnie nie wiem co teraz ze soba zrobic!!! przeciez spale sie ze wstydu jesli bede miala tam isc po raz drugi !!! straszne starszne strszane ! dlaczego ja jestem tak pechowa !! oczywiscie nikomu innego to sie nie moglo pryztrafic TYLKO MI i na dodatek wtedy kiedy on znajdowal sie wlasnie na wysokosci mojej miednicy !!!!!!

wiesz co,wydaje mi się ,ze serio nie masz powodów żeby cały czas o tym myśleć i zastanawiać sie czy spalisz sie ze wstydu czy nie,podejdx do tego z humorem i lec na ten taniec

Gość druciczek
Moja rada-nie tłumacz się,nie nawiązuj do tego,spuść na to kurtynę milczenia,zapomną ;) a nuż na następnych zajęciach innej pannie się przytrafi taka niespodzianka ;)

Gość Melpomena...
Powiem ci... no kaszana kompletna... beczalam do lez ze smiechu, ale podejzewam jak sie musisz czuc... wspolczucia!! Glowa do gory :)

Gość ahohajujuja
no postaram sie... ale chyba troche minie zanim to przetrawie :| i jak sobie pryzpomne ten jego wyraz twarzy.... :|

Gość a mozeeeeeeeeeeee
napisz mu eska przepraszajaco-wyjasniajacego i po sprawie :)

Gość ahohajujuja
tak ? i co mam mu napisac ''przepraszam cie za ostatnio akcje ale niechcacy powietrze ulecialo mi z drog rodnych...' ?!

Gość nie rób jaj
Uśmialiśmy się na sali po pachy, a ty jeszcze teraz o tym piszesz:D Nikt nie wiedział, ze to było z pochwy, Ale jazda!!!:D:D

o masakraaaa:D:D to się uśmiałam :D :P Moja rada to: Pujść tam następnym razem jak gdyby nigdy nic;) jeśli ktoś zapyta, albo skomentuje to całe zajście>>> najlepiej obrócić w żart.. :) unikanie konfrontacji cię tylko pogrążą :P

Gość przystojny instruktor
po cichu liczyłem, że to było zaproszenie do czegoś więcej :)

Gość Melpomena...
O qurwa... dziewczyny dajcie spokoj bo juz mnie przepona boli od smiechu... jakiego sms-a??

Gość ahohajujuja
no własnie ja nie wiem o co chodzi z tym smsem, co ja mialabym mu niby napisac :| boze drogi, on juz na mnie nigdy nie spojrzy !! :|

przejmujesz sie?:D mi sie kiedys tak zdarzylo jak szlam roamntycznie z chlopakiem latem wzdluz rzeki i tak sie stresowalam a byla to moja pierwsza randka ze zrobilam to samo, tez spalilam buraka, ale udalalm ze nic sie nie stalo i bylo spoko:D:D

Gość ahohajujuja
gdyby to sie stalo nie pryz nim, w sensie nie stalby zaraz koło mojej pupy, przegryzłabym to, ale wypierdzieć sie komus prosto w twarz?! tu juz nie chodiz o to ze mi bylo glupio ale jemu tez :|

Gość druciczek
Powiedz,że żeby nie ten dech to by człowiek zdechł :D

Gość Melpomena...
aho... wiesz co? ja myslalam, ze tylko ja mam jakies koszmarne wpadki... nawet tak sobie wymyslilam, ze ja nie mam pecha, tylko jestem pechem... az tu popatrz... bratnia dusza... hi hi hi

Gość ahohajujuja
no... chcoiaz nie sadze zeby jakakolwiek inna wpadka byla w stanie przebic moja ;| nie dosc ze przy facecie ktory mi sie szalenie podoba to jeszcze przy wiecej niz 10 osobowej grupie osob :|

Gość tez tak mam czasami
jak robie w domu cwiczenia typu swieca. Ale da sie zauwazyc, ze to nie bąkole :)

Gość ahohajujuja
jak mam to obrocic w zart;| ?