Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest czatami erotycznym

czaty towarzyskie a uczucie do żony?

Polecane posty

jesteśmy ze sobą 7 lat, mamy po 30 tce, i od jakiegoś czasu jak ja już idę spać a mąż posiedzi dłużej, kiedy szłam do toalety nakryłam mojego meża na czacie erotycznym z kamerkami, natychmiast wylączał i tłumaczył się, że patrzył co inni robią, że jeszcze nie śpią, i że to zabawne, ja powiedziałam mu , że kiedy kobieta leży sama w łóżku a mąż siedzi na czacie to dla mnie zdrada, bo na czat się nie wchodzi patrzeć, ja rozumiem , zdjęcia erotyczne ale czaty? dla mnie to normalna zdrada, obiecał , że więcej tego nie zrobi, wczoraj go znowu przyłapałam? już nie wiem co myśleć.....

Gość her komendante
szuka wrażeń bo już go żona nie pociąga jak dawniej swoja drogą mogłabyś strzelić mu w pysk za to bo zwykłe chamstwo jest odłącz mu neta na jakiś czas tak nie postępuje prawdziwy mąż

Gość to zwykły dupek a nie mąż

masz racje, wspólczuję ci.. nie wiem co z tymi facetami się dzieje.. też nie wiem co o tym myśleć.. choc w sumie każdy facet to robi. oni nie widza w tym nic złego...

masz racje, szczeliłam mu kilka razy w pysk, ale przecież nie będe się skradała do pokoju i sprawdzała na jakich siedzi stronach, bo nie o to chodzi, poprostu coś zaczyna się psuć chyba , bo tak nie powinno być, a może ja za dużo oczekuje i to zupełnie normalne...

powiem krótko: tragedia i powtórzę za kimś: nie wiem co się z tymi facetami dzieje... jak dla mnie to kolejny dowód na upadek tej rasy.