Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cienkowlosaa

ktora z was farbuje wlsoy co 2 tygodnie

Polecane posty

Gość yksxui
despona, odpowiem za autorkę - szamponetki nie pokrywają siwych włosów więc ich stosowanie mija się z celem

awesome - to wróć tutaj jak będziesz już miała i codziennie będziesz na ich widok wyć, Kochanie ominie :D bo znam przyczynę powstawania siwych włosów :D mają 50 lat dalej będę bez siwych.... :D ja to wymyśliłem ..... a tak: "Wszystko co genialne, jest proste." A.Einstein

Gość iderma
co trzeba zrobić żeby nie miec siwych włosów ? :-(

Gość iderma
napisz :(

a to ciekawe ,bo ja właśnie mam siwe włosy... farbuje je farbą co 1,5-2 miesiące...a w między czasie używam szamponetek koloryzujących tak co 2 tygodnie... i jest w porządku :)

Gość yksxui
tak i teraz łaskawie się pozwalasz prosić o to żebyś powiedział, napalimy się na to genialne rozwiązanie a na końcu się okaże, że golisz włosy do łysa albo coś równie mądrego

Gość yksxui
despona - to zazdroszczę:( u mnie szamponetki nie działają a próbowałam już ich wiele z nadzieją, że może jednak:(

" yksxui" ja używam z firmy DELIA ,są naprawdę ok ,może spróbuj jeśli nie próbowałaś :)

Gość cienkowlosaa
mi tez szamponetki niewiele daja. jak mialam tak do 50 % siwych to jeszcze cos dawaly a teraz to juz nawet mam problem z doborem farby ktora je pokryje. mam ciemne losy i jakos nie widze sie w jasnych choc pewnie moglabym wtedy rzadziej farbowac

wszystkie te szamponetki :D to tylko walka ze skutkami :D nie przyczyna :D

Gość gvhgujhjh
boszzzz... zaraz się okaże, że genialna awsome wymyśliła metodę na brak siwizny... dziewczyno, zastosuj do siebie samej swoją genialną radę: MYŚL. ale mądrze.

Gość gvhgujhjh
Bogu dziękować.

Gość cienkowlosaa
awesome--- moze podzielisz sie swoim sposobem na siwizne? przeciez wszyscy wiemy ze farba tylko tuszuje a nie usuwa przyczyne. wiem co jest przyczyna ale nie znam lekarstwa aby odwrocic ten proces

Gość cienkowlosaa
u mnie to kwestia genow . rodzice tez szybko osiwieli. sa rozne przyczyny siwizny: geny dieta stres znam kobieete ktora w zciu przeszla naprrawde wiele stresow a mimo 60tki ma czarne wlosy

Gość gvhgujhjh
cienkowłosa - NIE MA lekarstwa na siwiznę. NIE MA szansy odwrócenia tego procesu. czy wy tu, na miłość boską, jesteście z koziej wólki, nie obrażając koziowólczan, żeby mniemać, że jakaś lasencja z forum zna tajemnicę niesiwienia, której nikt na świecie nie posiadł? albo - jeszcze lepiej - "sposób na odwrócenie tego procesu"??? wypożyczcie sobie harry'ego pottera na dvd i poćwiczcie jakieś zaklęcia.

Nie farbuj sama w domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chodz do fryzjera a jak cie nie stac to pochodz troche dluzej z odrostami!!!!!! Ja farbuje odrosty co 3,4 miesiące. pozdrawiam

u mnie to kwestia genow . rodzice tez szybko osiwieli. sa rozne przyczyny siwizny: geny gówno prawda dziadek i ojciec w weku 30 lat mieli siwe włosy :D :D :D wszyscy siwieli :D

Gość cienkowlosaa
nie chce chodzic z siwymi odrostami. poza tym nie widzialam roznicy miedzy farbowaniem w domu a u fryzjera

Gość cienkowlosaa
awesome--- ok. nie chce powiedziec to nie. zachowaj ten sekret dla siebie

Cienkowlosa a w necie poszukaj moze cos akurat znajdziesz a moze fryzjer ci cos poradzi... warto pytac

Gość cienkowlosaa
frytki i chipsy-- nie jadam . slodycze tak ale nie za duzo

Gość cienkowlosaa
probowalam henny ale slabo pokrywa siwizne takie rude wychodza. ale z tej firmy nigdy nie mialam wiec sprobuje

Despona oczywiście ze odżywianie :) zdrowo.... nie sadze :o siwe włosy są oznaka złego odżywiania :o :o robisz jakieś błędy :o :o organizm tak jest skonstruowany ze zmiany we wewnątrz pokazuje na zewnątrz :) np: jak ktoś ma zjebana gospodarkę hormonalna to rośnie wąsik :D :D branie pigułek min. własnie to robi :o :D

Gość cienkowlosaa
no to napisz jak ty sie odzywiasz

Gość syl-vina
Ja farbuję co 2 miesiące, ale tylko u fryzjera. Też mam cienkie, a gotowe farby niestety mają w sobie dużo chemii. Fryzjer dobierze ilość farby i stężenie, no ale sporo kosztuje.