Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiulka_myszka

Jak zdominowac faceta w łóżku ?! help

Polecane posty

Mój facet wpadł na pomysł ze jutro w dniu naszej rocznicy chce zebym To JA dominowała w łózku z tym że nie bardzo wiem jak to zrobic zeby było dobrze :( Pomocy !!

Gość larwka nologo
Zwiąż mu rece..zasłon oczka caluj..ujezdzaj..bedzie zadowolony:-) Hej Dop

Gość karolination
A ile macie lat i która to rocznica, tak z ciekawości?

larwka nologo dzięki spróbuje ;) karolination wystarczająco ;) a obchodzimy pół roku może to żadna rocznica dla Was ale dla mnie tak :)

Gość minimaus
Hm... wydaj rozkaz, żeby usiadł... powiedz, że od tej pory musi Cię słuchać. Jeśli będzie próbował coś powiedzieć złap go za włosy i powiedz żeby milczał. Potem powoli się rozbierz przed nim, ale pamiętaj że wolno mu patrzeć, ale nie wolno dotykać. Jeśli złamie zakaz, złap go za włosy i przywróć go na jego miejsce. Potem niech się położy, Ty obok niego... Ale Tobie polecam wersję Larwki ;)

Gość karolination
Możesz mu np. porysować klatę paznokciami możesz przerwać namiętny pocałunek ostrym spoliczkowaniem, możesz kazać żeby wycałował ci stopy. Pomysł z tym związaniem jest dobry.

Gość _Misiek_
Polecam pozycję na jeźdźca. :D

Gość Gorset
Ja zakładam skórzany gorset , wiaze faceta/ zakładam kajdanki ewentualnie gdzieś przywiazuej zalezy jakie masz warunki ;) a potem w zależności od inwencji mogą być ostre pieszczoty , ostry lód, ciepło - zimny lód, piszczoty dupki jak lubi , no i na koniec obowiązkowe ujeżdzanie na kowbojkę ;)