Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiolll

szukam przedszkola w londynie, ale niezabardzo się w tym ogarniamp pomoże ktoś?

Polecane posty

Gość kasiolll

mieszkam w londynie od jakiegoś czasu i niepracuje bo staram się wychowac mojego malca , ale już mi troszkę się mierznie i poszłabym do pracy, zaczełam myśleć o przedszkolu dla mojego malca który bedzie miał za chwilke 2 latka, wiem ze takie przedszkola sa tu które się zajmuja już od 2 latków ale niezabardzo się w odnajduje, niewiem gdzie szukać i jaki byłby adekwatny.. ma któś jakis pomysł albo doświadczenie?? bede mile wdzięczna za informacjie:)

Gość kasiolll
to może chociasz jakaś mamuśka mieszkajaca w londynie zamini zemną kilka słów bo i tak niemam koncepcji na ten zimny deszczowy dzień, choć momentami cos się próbóje przebić przez to szare niebo..:)

Gość
kurcze to chyba jestes w innym Londynie, bo u mnie niebo blekitne i slonce swieci :) ja wiem, ze to duze miasto, ale na dzis deszczu w planach pogodowych nie bylo a co do przedszkola, to nie pomoge, bo nie mam dzieci, wiec sie tym nie interesuje

Gość kasiolll
toż mówiłam że się coś przebija:) przez tę pogodę sama niedaję nawet szans słońcu , ale skoro się cos przebija to może jednak:) a co do przedszkola to bede dalej szukać:) pozdrawiam!

Gość
powodzenia i z przedszkolem i ze sloncem :)

Gość kasiolll
:):):)