Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyzzy

wiosna 2010

Polecane posty

Gość xyzzy

czy tej wiosny skórzane kurtki będą modne..?

Gość zaklinaborycka44
skórka nigdy nie wychodzi z mody, tak samo jak i jeans ;)

Ktoś już pytał o to na forum. Tak skórzane kurtki będzie nosić się nadal. Niestety ... Bo już po ostatnich latach rzygam tymi targowymi pseudoskórami ze sciagaczami i stojką we wszuytskich możliwych kolorach o kombinacjach. Dalej, jak tylko zrobi się ciepło wyjdzie stado dziewczyn w ramoneskach w różnych wariacjach, ale te jeszcze aż tak się nie przejadły ... I ... na szczęście w wielu wiosennych kolekcjach pojawiają się dżinsowe kurteczki. W tamtym roku jakoś się nie wybiły, w tym bedzie lepiej, zważywszy, że większość z nich imituje ramoneski. haha, więc wiele dziewczyn pewnie się na nie skusi :]

Gość zaklinaborycka44
poza tym ja uważam, że powinno się nosić to co się lubi i to co się komu podoba, a nie gonić za modą. Właśnie Ci, którzy ją tworzą, chodzą po ulicach i szukają nowych stylów stworzonych przez nas.

Gość zaklinaborycka44
mi się ramoneski podobają, sama mam taką w szafie, niestety nie nadaję się już do chodzenia, bo mam ją już 3-4 lata i w paźdierniku ją już całkiem odstawiłam

Gość xyzzy
jeśli temat już był to sorry... pytam, bo mi też przez dłuższy czas takie kurtki się nie podobały, ale jedna mnie wyjątkowo zafascynowała... dzięki za odpowiedx ;)

eh, juz nie moge patrzec na podrobki skórek, najgorsza wersja to chyba oczorażący fiolet, brrrr

Nie, najgorsze są ... biale, oczywiscie te typowe targowe na ściągaczach. Koszmarek ;)

Gość jaMciu
słuchajcie mi się podobają skóropodobne kurtki ponieważ nie stać mnie na prawdziwą skórę nie widzę nic złego w noszeniu rynkowej fakt, mnóstwo dziewczyn chodzi w podróbkach lecz można je zestawić z tak wieloma dodatkami A kafeteriańskie "modnisie" niech czasami zauważą, że bardzo płytkie jest zajmowanie się modą gdy tyle poważnch problemów na świecie

"A kafeteriańskie "modnisie" niech czasami zauważą, że bardzo płytkie jest zajmowanie się modą gdy tyle poważnch problemów na świecie" Płytkie jest takie rozumowanie, bo równie dobrze mogłabyś się położyc krzyżem i już nic nie robić. No bo po co? skoro tyle cierpienia mamy na świecie? Jak w ogóle masz czelność kupić tą kurtkę? Czy nie wiesz w jakim kosztem została ona wyprodukowana? Czysty wyzysk biednych dzieci z Chin, Tajlandi czy Bangladeszu. Idąc Twoim tokiem rozumowania, nie masz prawa przejmować się żadnymi problemami, bo przecież głodne afrykańskie dzieci mają ich o milion więcej! Trzeba myśleć racjonalnie a nie powtarzać puste hasła :) A co do "bazarowych kurtek", nie mówię, że musisz sobie kupić oryginalną skórę. Ja sama takich nie noszę. Miałam na myśli wyrzekanie się pewnych krójów, które są tak powszechne, ze już nudne.

P.S. Nawiasem mówiąc na jaki temat mamy się wypowiadać na forum modowym? zastanowiłaś się chociaż sekundę przed napisanie tej jakże odkrywczej myśli? hehe :)

Gość ffffgggggggghhhhhhhh uuuuuuu
tak :)