Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona przygodna

Zastanawiacie się jakie wykształcenie mają faceci z którymi śpicie przygodnie?

Polecane posty

Gość Ona przygodna

Nie obrzydza was czasem myśl, że facet z którym przygodnie idziecie do łóżka może być dresiarzem, co nawet zawodówki nie skończył, stoi na bramce na czarno w podrzędnym burdelu i dorabia dorywczym handlem trawką na osiedlu? Mnie czasem gnębi myśl, że bohater ostatniej nocy mógł być w istocie strasznym prymitywem, który mnie w cwany sposób zbajerował

Gość Julian29
Dlatego kobieta mająca za sobą przygodny seks to często dno, które kopulowało z jakimś jaskiniowcem z dyskoteki

Gość Lilly Evangelin
na szczęście nie mam takich dylematów, nie wiem co to przygodny sex 🖐️

Gość Te przygodna
Zastanów się ile TY jesteś warta śpiąc z kim popadnie. Oczywiście to Twój wolny wybór, ale dla wielu (ja się do nich włączam) będziesz nic nie warta !

Jakie wykształcenie to pikuś z myślą o tym co dany delikwent ma w Sobie-w sensie zarazki.:)

Gość kolejna puszczalska

Gość dlatego nie mam szacunku
do takich kobiet. bo po co mi partnerka co obciagala dresowi po samej podstawowce, ktory wylecial z zawodowki za analfabetyzm

Masz szacunek do kobiety ,która obciągała doktorowi nauk ścisłych?(mimo,że na co dzień chodzi w w dresie,przyzwalasz?)Szanujesz takie?

No właśnie Lusiu ta blokada zależy w jakimś stopniu od IQ. Bo debil nie pomyśli o potencjalnych konsekwencjach zapięcia właśnie poznanej laski :)

Gość kobieta ktora lizala
brudnego penisa obcego faceta nie jest godna milosci faceta z klasa

Gość nie qrwa
faceci pieprza wszystko co sie nawinie pod armate :o

"Masz szacunek do kobiety ,która obciągała doktorowi nauk ścisłych?" - znacznie większy. Kretynka nie pozna doktora nauk ścisłych w całym swoim życiu. W każdym razie nie tak dokładnie :P

Gość do Mało_stanowczy__
nie wiesz ile studentek zeby zaliczyc przedmioty na studiach obciaga doktorom (aczkolwiek niekoniecznie nauk scislych) na uczelni

dlatego nalezy albo się pieprzyć z osobami znanymi sobie, albo stosować prezerwatywy przy seksie z obcymi. generalnie jednak seksu z obcymi nalezy unikac.

Gość do Mało_stanowczy__
dlatego kobiety sa prymitywne, bo chocby sama mialy skonczone studia, to musza jednak predzej czy pozniej isc w tango z tepym, chamskim jaskiniowcem

Gość do Mało_stanowczy__
frufru a co zmieni prezerwatywa pod wzgledem estetycznym? kobieta, ktora idzie do lozka z jaskiniowcem jest pusta tepa szmata, ktora nie umie trzymac nog razem i kieruje sie prymitywnymi instynktami

ludzie, ale jakie to ma znaczenie, kto jest jak wykształcony, czy ukulturalniony, jeżeli ktoś nie ma blokad przed przygodnym seksem. no przynajmniej ja jakoś nie pojmuje takiego wyluzowania.

Gość do Mało_stanowczy__
dlatego kobiety uprawiajace przygodny seks maja w sobie cos z prymitywizmu

"kobieta, ktora idzie do lozka z jaskiniowcem jest pusta tepa szmata, ktora nie umie trzymac nog razem i kieruje sie prymitywnymi instynktami" "dlatego kobiety uprawiajace przygodny seks maja w sobie cos z prymitywizmu" Z tego wniosek, ze przygodny seks trafia się tylko jaskoniowcom i prymitywnym kobietom. Cóż za wyrazisty światopogląd, respekt! :d

Gość Ania_Wania
co za różnica jeżeli to tylko seks? Przygody to różnie bywa, lepiej najpierw się poznac, ale jeżli ludzi łączy tylko seks, to po co się wtryniac w to co robi ta druga osoba? Jak jaskiniowiec to po 3 miesiącach już nawet seksu nie da rady, bo ogień spłonął, a gadac nie ma o czym. Więc trzeba zabrac zabawki i papa!

Widocznie dla przeciwnika przygodnych ekscesów ma znaczenie wykształcenie.Lubi to robić z wykształciuchem.I pewnie zanim "umoczy" pyta o zawód.I każda odpowiedź powyżej przeciętnej Go zadowala.

"nie wiesz ile studentek zeby zaliczyc przedmioty na studiach obciaga doktorom (aczkolwiek niekoniecznie nauk scislych) na uczelni" - za to Ty wiesz :P I mowa była o doktorze nauk ścisłych :P

Gość do Mało_stanowczy__
dla mnie kobieta, ktora idzie do lozka z tepakiem sama jest tepa. a kobiety lubia prymitywnych samcow bez szkol. co prawda mezem ma byc spokojny pan inzynier, ale za mlodu liza brudne penisy nieukow. szkoda gadac

Gość wwrrr
a co zmieni prezerwatywa pod wzgledem estetycznym? cóż za głęboka refleksja... :)

A ta,która idzie do łóżka z inteligentem,kim jest dla Ciebie?Mimo,iż zna Go godzinę?Chodzi Ci o co?Nie klucz .

Gość do Mało_stanowczy__
sporo doktorow nauk scislych wyklada na kierunkach humanistycznych w tym modnych u wylansowanych panienek z dyskotek prywatnych pedagogikach. dr nauk scislych moze tam prowadzic przedmiot z logiki albo informatyki czy statystyki, a takie czesto sa najtrudniejsze dla tepych strzal, wiec tutaj chetnie te panienki na rozne sposoby chca obejsc zaliczenie przedmiotu legalna, uczciwa metoda