Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość telkefonistka

po 1 randce napisalam smsa dlaczego nie chcialam sie calowac a on nie odpisal,

Polecane posty

Gość telkefonistka

on po odprowadzeniu chcial sie calowac a ja tylko dalam buzi, potem napisalam ze dla mnie to za szybko bo za malo sie znamy ale naprawde super sie z nim bawilam i mam nadzieje ze powtorzymy to. Inie odpisal juz nic.... a caly czas prawil mi komplemetny, fajnie sie nam gadalo. O CO CHODZI w takim razie

Gość dlaczego kanciarze
może chciał się tylko z tobą zabawić. a jak zobaczył, że nie da rady to dał sobie spokój. tylko czasmi nic do nie nie pisz :p

Gość telkefonistka
wlasnie nie sprawial wrazenia ze chodzi mu tylko o jedno. normalnie gadal, i raczejk taki porzadny byl.

Gość najprzystojniejszy byl...

Gość Zenon 34 Środa Śląska
Moża karta mu się skończyła, albo telefon zepsuł? Heheh żarcik

Wiesz, mialam kiedys podobna sytuacje. Nie dostalam odpowiedzi, a powod byl prozaiczny...Po prostu facet byl bardzo "prosty" ;) jemu jakos nie w smak byly takie rozwazania wiec nie odpisal, bo nie wiedzial co mi na to powiedziec. Moze i u Ciebie tak jest...?

Gość telkefonistka
nie skonczyla sie wczoraj. jak mu odskoczylam to taki smutny byl zmieszal sie, ale przeciez napisalam a on nic. aha jest to powazny gosc nie byle gowniarz. dlaczego milczy. prtzed tym pocalunkiem juz ustalal nastepne spotjkanie

wiesz... to że mu zależało np na tym żeby Cię przelecieć nie musi objawiaać się tym że będzie się ciągle pocił, ślinił, powtarzał jakieś tiki, albo obłapiał Cię. Sensowny gość, który wie jak się do tego zabrać będzie unikał takich rzeczy i właśnie normalnie z Tobą rozmawiał, dobrze się bawił a potem we dwójke jeszcze lepiej :D Może jest tak niecierpliwy, że nie przewidywał innego zakończenia pierwszej randki niż razem w wyrku :D ale czy to przeszkadza w tym aby miło sobie wcześniej pogawędzić?