Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rollie

Pomocy Dziewczyny!

Polecane posty

Gość Rollie

Pomocy! Za 3 tyg będę świetował z dziewczyną miesiąc razem... Tylko właśnie nie wiem jak. Chciałbym zeby to bylo co wyjatkowego. Jakis spacer razem, albo jakis prezent.... Pomocy!

Gość miesiąc czego
niby????

Gość dianaaa23333
Mi by najmilej było ,gdyby chlopak mnie zaprosil na kolacje, pozniej spacerek i mysle ,ze ucieszylby ją jakis upominek, perfumka lub łańcuszek :D niekoniecznie niewiadomo jak drogi, czasem takie małe rzeczy lepiej ciesza

Gość Zenon 34 Środa Śląska
Kup bukiet czerwonych róż i rozsyp płatki w syp-ialni, do tego drogie francuskie wino i nastrojowa muzyka. a i jeszcze świecie hehehehehe

Chciałbym zeby to bylo co wyjatkowego. Jakis spacer razem do tej pory chodziliscie osobno ??:D

Gość karstenna
za trzy tygodnie świętujecie miesięcznicę??? Czyli razem jesteście tydzień? No, niezłe wyprzedzenie ;D Ja mam dziś dwumiesięcznicę i nic. Nie świętujemy takich głupot, jesteśmy razem na co dzień i staramy się robić "małe święta" jak najczęściej. Musisz sam coś jej wybrać, jeśli chcesz kupić jakiś upominek. Najlepszy jest taki, który jakoś się z Wami wiąże, konotacje do związku itd.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
HAHAHAHA usmialam się;d za trzy tygodnie mamy miesiac. laaa w chuj jestescie razem,nie martw się moze jeszcze z Tobą piec razy zerwie :)