Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukaslukas

szukam dziewczyny z Polski

Polecane posty

a co bedzie z Twoimi poszukiwaniami gdy wrocisz na nocki>>>?

Gość pudel z guadelupy....wodolaz
kotta bedzie pigula.......................aaaaaaaauuuuuuu juz sie boje i ta aa mam nadzieje ze ty nie jestes,w koncu wiesz-przywiazalem sie do ciebei po tym jak mnie wczoraj przygarnelas:)

i ta aa-mysle ze chyba faktycznie sama sie znajdzie.......poki co to fajnie mi sie z wami spedza czas myslalem juz nawet o spotkaniu w realu latem,jesli wszyscy by mieli ochote takie tam luzne mysli,ale .........

Ależ nie ma się czym przejmowac. Ludzie to czasami banialuki wypisują i straszą innych niepotrzebnie:) Sok z marchwi zawiera witaminy A, B1, B2, B12, PP, K i inne w mniejszych ilościach. Wątroba może się powiększyc ale to jest skutek zachodzącej w niej detoksykacji. Czyli tak na prawdę to coś korzystnego dla organizmu. Takie rzeczy dzieją się niezwykle rzadko:) Takimi opiniami się nie przejmuj, bo to nie jest wiedza zaczerpnięta z fachowej literatury, zresztą na uczelni na dietetyce soki i koktajle warzywne były wychwalane pod niebiosa. Jeśli o tematykę zdrowia idzie to zawsze wetuję książki, nie ufam ludziom na forum, bo często i gęsto nie mają żadnych podstaw medycznych, a tworzą nową gałąź medycyny pod tytułem "science fiction" :):):)

juz wiem czemu wczoraj dziewczyny stwierdzily ze jestem plci meskiej----bo zadna kobietka pewnie nie wylaby na forum w stylu haaaaaaaauuuuuuu:):):):) jesli jednak pojawil sie usmiech jak czytaliscie to warto z siebuie blazna zrobic haaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

lukaslukas No, no ciekawa myśl z tym spotkaniem:) Tylko trzeba na mapie odmierzyc tak aby wszyscy mieli w miarę taką samą odległośc do pokonania:):):) Pudelku Nie bój się:) nie zaatakuję Ci z igłą i strzykawą:)

kotta,ja co roku na wakacje jezdze glownie do Polski,wiec duzego problemu z dojazdem by nie bylo:)

pudel jak kocham zwierzeta wiec... ;) a co do spotkania to nie wiem gdzie bede latem z kim itd :o ja jestem od sierpnia w Polsce i juz sie nasiedzialam za nastepne pare lat

To super:) Fajnie byłoby was zobaczyc:) Ciekawa jestem jak wyglądacie:) Łukasz, Ciebie dziś znalazłam na 8 stronie, bo czytałam zaległości:)

lukasz jeszcze nie wiem :o moze cos znajde w Niemczech:p choc tam to tak nie za bardzo kotta jak popiszemy dluzej to kiedys moze sie zdjeciem wymienimy ;)

Ja tam mogę wysłac foto jak ktoś chce na maila ALE(!!!) mam nadzieję, że to będzie tylko do wglądu własnego:)

lukasz a jaka ja mam gwarancje ze nie jestes jarek84 :o ( nie ufam nikomu, takie moje male zboczenie) nie chce aby potem moje zacne oblicze latalo po kafe :D:D:D

a ja cosik znajde to wam wkleje,tylko bez smiechu i zlosliwosci:)

dziewczyny...ja was nie namawiam nawet na umieszczanie fotek tu na forum....czaje w czym jest rzecz i jest ok! nie cche nikogo narazac na nieprzyjemnosci

i ta aa Hihi jarek podbił kafe, wszyscy go tu znają:):):) On by chyba nie potrafił przez 31 stron wodzic za nos tyle ludków:)

obecnie to kamecha czy jakos tak kiedys byla bardzo ufna ale jak tak patrze na to wszytko na tych ludzi i caly ten syf to ufam tylko moim ludka z czatu

nie chce mi sie o nim pisac bo szkoda mojej klawiatury :D

to racja.........nie wiesz kto siedzi po tamtej stronie.........a ludzie potrafia byc naprawde wredni.........

Do jego wypowiedzi trzeba podchodzic bez emocji, bo inaczej i tak nie ma sensu:) PS Stronka z chatem nie otwiera mi się tak jak powinna:(

jutro poszukam zadne sie nie nadaje;(

Pudelku To opisz chociaż jak wyglądasz:) Tylko nie pisz, że masz 4 łapy i merdasz ogonkiem:):):)