Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukaslukas

szukam dziewczyny z Polski

Polecane posty

Gość pudel z guadelupy....wodolaz
siema wszystkim.nareszcie jakis ruch na topiku auto sie sprawdza. .jest suuuuuuuupeer zarabiste:):):) tylko ze tu oprocz autostrady nie ma za bardzio gzie jezdzic...tzn testowac predkosc itd

no to gratuluje stary zakupu...szkoda ze tak daleko mamy od siebie bo by sie na ta okazje jakies broooo wypilo

hehehe jasne,moze bedzie okazja ja w walentynki ide do znajomych na impreze--------uwaga-----singli!! lepsze to niz siedzenie w domu ogolnie to dla mnie zadne swieto,ale jak zaprosili..to spox

u mnie bedzie dno totalne...wszyscy znajomi maja te swoje polowki... chyba sobie pojade na gokardach pojezdzic--to mnie zawsze odstresowuje nie lubie tego komercyjnego swieta.....moze w dwojke inaczej je sie czuje???

eeeeee co to za swieto-dla malolatow:):):)

pudel..........nara..........wzywaja mnie wypij za mnie browca i pozdrow dziewczyny jak tu zajrza:)

spoko, do nastepnego!! pokrece sie jeszcze troche po twoim watku moze ktoras ksiezniczka zajrzy?

o i mamy ksiezniczke

Ooo, a jednak jest;) Właśnie czytam o czym tu wcześniej się plotkowało;)

Co to za impreza dla singli??? W celu połączenia sił czy szukania sobie drugiej połówki? Hę? Pisac mi tu proszę;):):)

hej kotta e taka tam impreza,troche dziewczyn troche facetow, wszyscy po nieudanych zwiazkach kilku ze studiow jeszcze-kameralnie:)

A Ty też po niudanym związku??? Trochę smutno będzie w walentynki. Czasami to czuję się jak ufo wśród koleżanek gdaczących o swoich cud-miód facetch;)

hej Kotta.... nie martw sie...mi tez jest czasem niezrecznie...wokol same parki... tylko ,ze ja mysle inaczej, ze wszystko co najlepsze w zwiazku jest jeszcze przede mna podczas gdy stare pary dopadla juz codziennosc:):):) tak sie pocieszam,heheeheheh dotychczas nie brakowalo mi kobiety,ale teraz z kazdym dniem brakuje coraz bardziej i moze ktos napisze ,ze mozna miec ,przeciez to nie problem.........ja wole,zeby to byla ta dla ktorej zwariuje....i czekam cierpliwie:):):)

Ano brakuje… ja byłam w kilku związkach mimo młodego wieku. Zawsze wierzyłam, że wreszcie odnalazłam swojego księcia z bajki. Jak się potem okazywało, książę przemieniał się w okropną ropuchę, która miała pstro w głowie. Boję się, że każdy (mimo, że o tym nie mówi wprost) ale traktuje dziewczynę jak przedmiot, a nie podmiot. Hmmm… ale optymizmu chyba nie straciłam!? Na walentynki już zaplanowałam spotkanie z moją best friend:) Powyjemy razem do księżyca;)

ej kotta,moze powyjemy razem:)O:):):) jako pies mam w tym wprawe:)

hej moje cukiereczki :D wybaczcie ze sie nie odzywalam aleeeee we wtorek jecham do .... i zerwal mi sie jakis pasek od rozrusznika ???? nie wiem jakies badziewie biedna jechalam prawie bez swiatel dobrze ze mialam szwagra w poblizu to mnie zholowal i tak zostalam 2,5 dnia w .... dzis wrocilam do domu ale odrazu pojechalam do przyjaciol wiec nie mialam dla was czasu co do walentynek to mam w doopie to swieto , wszyscy sa mili ale tylok 1 dzien w roku a to nie o to chodzi kutfa jak widze to cale goowno to ...wole byc sama i tyle pozdrawiam buziakii z.

ps i nie nudzice o tych parkach bo mi sie rzygac chce myslicie ze oni tacy doskonal i:D:D:D pa 🖐️

Gość YOZ
Ja tez mam gdzies to swieto,sama sobie kupie tulipany ,otworze dobre wino albo sekta i obejrze jakis horror....bo piekna bielizne juz sobie zakupilam;) wczoraj bylam na babskiej imprezie i nuuuudy byly..... moze dzis skocze na jakiegos drina.....mam wolne az do poniedzialku

hej :) ja dzis odoczywam imprezowalam sroda/czwartek i mam dosc :o, wczoraj bylam nieprzytomna milego week 🖐️

Hejoo wszystkim:) A ja się uczę i uczę i uczę i... już mnie kręgosłup boli:( Miłego:):):):):)

Gość oiphd0dghjfr
czy Lukas znalazł już sobie dziewczynę z polski? Bo już od dawna nic nie pisze...

Łukasz nie odpisuje bo miał wypadek i leży w szpitalu. Ale nie martwcie się wyzdrowieje i będzie jak nowy . Pozdrawiam

Gość i taa aa
:o bez komentarza to zostawie pozdrawiam 🖐️

hallo :) Jest tu jeszcze ktoś?