Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pytanie cikawi mnie

Pytanie ciekawi mnie

Polecane posty

Mam pytanie czy kiedy dziewczyna mocno drapie mnie po plecach czasami az do przesady i ściska kolanami mocno w pozycji klasycznej to znaczy ze jest jej przyjemnie podczas sexu. Dodam ze nie jestem doswiadczony az tak bardzo a ona jest starsza odemnie o 4 lata.

Gość bóbr msciciel
jej sie spytaj idioto! ona wie co czuje a nie obcy ludzie siedzący przy kompach huj wie gdzie :(

Ale jestem niedoświadczony to moja druga kobieta i nie chcę wyjść na błazna :( poprostu nie potrafię jej o to zapytać pomyśli o mnie jak o jakimś guwniarzu a nie chę jej poddczas seksu psuć przyjemnośći ale czasami to naprawdę boli.

jak mi jest baaaardzo dobrze to też tak mam;) zainwestuj w kajdanki to cię nie podrapie i znajdź taką pozycję żeby nie robiła ci krzywdy np na łyżeczkę albo słonik z czasem może się tego oduczy ale pewności nie mam:) pozdrowionka

Gość pomarańczowa suczka
o dzwigu - DZWI GUwniarzu zamknij najprosciej zapytac. jesli cie wysmieje, znaczy ze ma 14 lat i lansuje sie w gimnazjum. opcje są 2: albo dobrze, albo udaje zebys szybciej skonczyl i z niej w koncu zszedl.

Gość lila1234
sa to reakcje wiekszosci kobiet jezeli jest im po prostu dobrze;)

Gość kropka2
To nie pytaj podczas sexu ! Nosz q... Widać że nie jesteś doświadczony. Trochę pewności siebie!

o dzwigu - DZWI GUwniarzu zamknij Ona jest poważną kobietą ale ja niestety nie uwłaczałem w kobietach dlatego pytam to moja druga panna i wiem nz czym polega sex i jak zaspokoić kobietę po prostu wcześniej tak nie miałem z moją byłą była moją ruwieśnicą tj. 24 lata, ta jest po prostu jak zywioł. Kajdanki to byłby fantastyczny pomysł :)

@kropka2 Nie chodziło mi żeby jej to powiedzieć podczas sexu tylko o to że nie chcę jej popsuć przyjemności i poddaje się tym czasem przyjemnym a czesem nie torturkom :(

Wczoraj np. kiedy rozmawaliśmy tak luźno dawała sygnały że kiedy się kochamy to jest ok. i że dawno tak nie miała, mam teraz szczytny plan urozmaicić igraszki i spróbować ją nakłonic na inne pozycje bo widzę że klasyczną sobie upodobała ale ma zapedy do dominacji czyli coś wymyślę dzięki za rady.