Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KrisMajster

Co sądzi normalna kobieta o facecie który jest pisarzem

Polecane posty

Gość KrisMajster

Co sądzi normalna kobieta o facecie, który jest pisarzem?

Gość ja tez chciec wiedziec
ze jest pisarzem i glodujacym artysta

Gość KrisMajster
Czemu głodujący?? Jeśli ma normalną prace, a pisarstwo to jego drugi zawód??

Ja nie mogła bym mieć pisarza gdyż sama mam duszę artystyczną :P więc dwie rozmarzone dusze w jednym domu to za dużo. Chyba jedna osoba w związku powinna stąpać twardo po ziemi. Jeśli masz normalną pracę to swoją twórczością możesz zaimponować , doda to uroku. Jeśli byłbyś zbytnio zatracony swoim pisarstwem i nie podjął sie pracy to kobiety bały by się z takim kimś związać bo nie potrafiłby im zapewnić stabilizacji i bezpieczeństwa.

Gość myślę że jest inteligentny
ma ciekawsze zainteresowania niż gry na kompie i ciekawe czy uda mu się żyć z pisania. Tyle o nim myślę.

ale jakim pisarzem??? co pisze? na jaki temat? zarabia na tym czy traktuje to jako hobby? pisze dla pieniędzy czy dlatego że chce coś przekazac?

Pisarzem... :o Co za wielkie słowo. 1) Jeszcze nie umarłeś, więc nie zasługujesz, żeby cię tak określano, a i pewnie talent masz acan nie tego formatu. 2) To nie jest Twoje podstawowe źródło utrzymania :P. Powinieneś był napisać "Co sądzi kobieta, o mężczyźnie, który pisuje"

Gość KrisMajster
Jeśli jest w miare twardo stąpający po ziemi. Powiedzmy że jeszcze nie pisze, dopiero ma zamiar. Więc nie wie, czy będzie dobrym pisarzem. Ma normalną prace, normalne życie. Chce ''stworzyć'' coś dobrego, ale jednocześnie też na tym coś zarobić, bo mu się nie przelewa. Jest młodą osobą.

Kaliban, aż korci, żeby się czepić: "Jeszcze nie umarłeś, więc nie zasługujesz, żeby cię tak określano," WIĘC? Czyli śmierć jest powodem, by określić kogoś wielkim słowem? :o

Gość Zenon 34 Środa Śląska
Ja też mam artystyczna dusze! Patrzcie jaki wierrsz nap[isąłem: Czekam i czekam a czas ucieka gdzie ta kobieta gdzie jesat kobieta gdybym mial prace i dobra place mozeby wtedy było inaczej

Gość KrisMajster
??

Gość KrisMajster
Jeśli chcecie, napiszcie coś:) Idę odlądać telewizje:P Zajrze potem.

Gość KrisMajster
Depeche, co znaczy jaki? A co za różnica co pisze? Powiedzmy, że jego pierwszą książką będzie dreszczowiec(thriller) lub horror.

chodzilo mi przede wszystim o jakosc jego pisarstwa. na przyklad osobiscie bardzo nie lubie stylu Paolo Coehlo , podejrzewam ze w zyciu musi byc raczej nudnym czlowiekiem thriller/kryminal - pieknie, podoba mi sie.

Gość margotwiersz
jezeli ktos zaczyna pisanie lub swój film od thrillera lub horroru, to znak, że chce zarobic:D Bo to bardziej mu wydadzą niż baśnie, niż poradnik, niż wierze, niż romans, niż itp itd:) a zatem..pisze pod publikę i pod redakcję:) Nie warto:) moim zdaniem.

Gość margotwiersz
O pisarzu? Jakim:)? Byron ładnie pisał..Np Giaur..- utwór ;) Szczypiorski..itp

Gość KrisMajster
''jezeli ktos zaczyna pisanie lub swój film od thrillera lub horroru, to znak, że chce zarobic Bo to bardziej mu wydadzą niż baśnie, niż poradnik, niż wierze, niż romans, niż itp itd a zatem..pisze pod publikę i pod redakcję Nie warto moim zdaniem.'' Może takie gatunki literackie go właśnie kręcą... Lepiej chyba napisać dobry dreszczowiec, niż kiepski romans...

Gość KrisMajster
A żeby napisać jakiś poradnik, to trzeba mieć większe doświadczenie życiowe, niż dwie dekady.

Gość Bella ciekawa
jasne:) za granicą piszą dobre, ja mówię o Polsce;) thriller:D kriminał..teraz moda na pisanie crime story, więc szybciej ci wydadzą.

Gość napalona na pisarzy
A skond jesteś?????

Gość KrisMajster
Z Polski :D

Gość wszyscy artysci to prostytutki
alkocholicy ćpuny i zboczency psychiatrycy itd.

Gość hevi
Ja bym była wniebowzięta.:) Sama mam słabość do pisania, ale brak mi śmiałości by czytał to ktoś inny niż "moja szuflada" :) Fajnie by było mieć kogoś, kto podziela tę słabość i żyje z niej ;)

Gość napalona na pisarzy
Słyszałam ze mlodzi pisarze sa bardzo przystojni😘

Gość KrisMajster
Jednak zdarzają się wyjątki:D