Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość brunetkaaaaaaaa

powinnam sobie darmowac rego faceta? pomocyyyyyy

Polecane posty

Gość brunetkaaaaaaaa

hej:) weszlam tutaj aby uslyszec waszek opinii, chodzi mi o to ze mam problem, mam 20 lat i poznalalam chlopaka 25 letniego, poczatkowo widzialam z jego strony zainteresowanie, duzo gadalismy na gg, widac bylo ze szukal kontaktu, proponowal sylwestra nawet, mowil o wspolnych wakacjach. Wreszcie sie z nim spotkalam, na randce bylo super, calowalismy sie , przytulalismy sie, po spotkaniu nadal sie do mnie odzywal, chcial sie z emna ostatnio spotkac ale jakos nie zgadalismy sie na gg- wg niego mial do mnie zal ze ostatnio mnie na gg nie ma. napislam do niego, w weekend pisalismy, wysylal mi buziaczki, czulam ze jest ok, od 2 dni jest cisza, widzialam go przed chwila na liscie aktywnych na naszej klasie. to napewno i gg ma wlaczon,e specjalnie zrobilam sie dostepna ale cisza z jego strony. dodam jeszcze ze mam kontakt z facetem jedynie przez gg, wogole nie pisze do mnie smsow i nie dzwoni chyba ze chce omowic szczegoly spotkania. doradzcie mi szczerze czy powinnam go olac? chyba nic z tego nie wyjdzie jak myslicie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować