Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nóż w moim sercu

Zmarnowałam kolejną szanse....Nie wytrzymam

Polecane posty

Gość Nóż w moim sercu

Poznałam ponad rok temu kogoś wirtualnie, zauroczyłam sie w nim, pisałm z nim przez jakis czas na gg, proponował spotkanie, najpierw zwlekalam a kiedy się odważyłam i podałm mu tel. zwyczjanie nie odezwał sie wiecej (dodam, że twierdził że jestem pociągająca i dobrze mu się ze mną rozmawia)....po okołu pół roku całkiem przypadkowo spotkalam go znow wirtualnie i znow poprosił o tel. i znów więcej sie nie odezwał....a niedawno w pewien sposób odkryłam, że kogoś ma.....poczułam się jakby mi ktoś NÓŻ w serce wsadził, zabolało ale tak mocno....Wiem, że to głupie przecież nigdy go nie poznałam osobiscie ale przez ten cały rok o nim myślałam, żałowałam, że od razu sie z nim nie spotkałam, nieptorzebnie zwlekałam...teraz czuje sie paskudnie, nienawidze siebie, nie wiem jak sobie poradzic, mam wrażenie że straciłam coś wyjątkowego w zyciu, jakąs szanse.......Co ja mam zrobic ze swoimi myślami????? Jak sobie poradzic????

Gość Rick Astley
swietna rada

Gość czarodziejka z marsa
i naucz sie miec dystans do znajomosci internetowych :] w realu jest ciezko wyczuc czy dana osoba jest fair wzgledem nas, a co dopiero w necie, gdzie kazdy dupek moze z siebie robic bozyszcze tlumow :] D Y S T A N S... i glowa do gory, nic nie zmarnowalas ;)

Gość Rick Astley
popieram i szacun dla czarodziejki

nie zmarnowalas zadnej szansy, bo jej poprostu nie bylo. Gdyby facet byl rzeczywiscie Toba zainteresowany, to zadzwonilby do ciebie. Znajdz sobie chlopakas z krwi i kosci, a nie kogos dla kogo jestes tylko wirtualna rozrywka

Masz omamy psychiczne, nic więcej. Na litość dowolnego boga zakochiwać się w kimś po kilku rozmowach to... to żałosna to miłość :/ Jesteś słaba i sama sobie dołki kopiesz, kiedyś w jeden z nich wpadniesz. Taki ufne i traktujące uczucia jak np komórkę, solarium i inne "wartości" dziewczyny marnie kończą- jako tani dodatek do marnego faceta. wystarczy takie cudeńka poczytać: "twierdził że jestem pociągająca i dobrze mu się ze mną rozmawia". A coś wyjątkowego o czym piszesz to rozsądek stracony. Weź się w garść kobieto!

Gość Bidulko Ty jedna
Dobrze ci tu radzą. I pomyśl - jakiś facet ci mówi, że jesteś pociągająca, itd., a potem przestaje rozmawiać albo okazuje się, że ma już kogoś. Czy to znaczy, że Ty jestes mniej pociągająca? Nie! Może w jego oczach jesteś mniej pociagająca, ale to są tylko jego oczy. To wcale nie znaczy, że ty jesteś mniej pociągajaca. Tylko on tak to widzi. A jak ty siebie widzisz? Ty się powinnaś, kobieto, cieszyć, że sie z nim nie spotkałaś, nie przespałaś, gumka nie pękła i nie jesteś z nim w ciąży! A ty, za przeproszeniem, pieprz*sz o zmarnowanych szansach.

Gość TH is IT
Jak można się zauroczyć wirtualnie ? Jakie są tego tajemnice i co trzeba pisać takiej dziewczynie/kobiecie ?