Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

ktos madry napisal ze uczymy dzieci czytac to tez musimy je nauczyc samodzielnie zasypiac.jesli dziecko usnie ci na rekach a pozniej wybudzi sie na chwile i bedzie w lozeczku to bedzie histeria. ja wole byc choc troche wyspana i miec sile aby zajmowac sie caly dzien corka. wczesniej noce to byl koszmar bo nie wiedzialam ile zajmie mi usypianie a dzis juz wiem.ona sie wysypia i my tez a przytulam ja caly dzien.sorry za literowki ale pisze jedna reka

to lulaj to malutkie dziecko moze potzrbuje tego ja długo lulałam bo mały chiał teraz tez zdazy mu sie by chciał lulania

Gość almettee
Uczymy czytać owszem, ale nie roczniaka, tak samo nie powinniśmy uczyć na silę zasypiania 2 miesięcznika. Ja jestem za uczeniem samodzielności, ale wszystko w swoim czasie. Dziecko dojrzewa do czytania i do samodzielnego zasypiania także.

czytać można uczyć już od pierwszych miesięcy jak ktoś chce:) mnie nie koniecznie się to podoba ale krzywdy to dziecku nie robi

aha dzieki za odpowiedzi :) bardzo mi sie to przyda i czegos nauczy napewno, alonuszka jka bedziesz chciala jeszzce kiedys pogadac napisz meila :) buziaki