Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monisia 1986

Zelixa czy Ktoś zna ? część 2

Polecane posty

Witajcie:) Zelixe polecił mi kolega - na którą receptę wypisywał mu lekarz, teraz już nie chce. Więc odchudzałam wcześniej się juz ze 100 razy i nic. Zelixe 10 biorę od końca stycznia. Nie wypisał mi jej lekarz, gdyż nie mam BMI ponad 30, więc nawet nie szłam na marne się prosić. Ważę się co listek czyli co 10dni.. Po pierwszym -6kg (tu wielki szok) Po drugim -1kg Po trzecim -1kg Po czwartym -3kg Więc w sumie przez 40 dni ubyło mi 11kg. Zostały mi jeszcze 2 listki zeli10,a jutro idę wykupić 15. Żadnych skutków ubocznych nie miałam. Pozdrawiam

Gość MADZIORNOoo..
nO SYLASYLA GRATULUJE... JA PRZEZ 30DNI - 5KG teraz kupilam cidrex kiedys bralam tez w miare rezultaty byly... ale co najgorsze ?! 2kg wiecej a jem tak jak na zeli... czuje sie niedozywiona a i tak tyje;(

MADZIORNOoo hmm być może Twój organizm nie reaguje na nie w ogóle? Pierwszy raz słyszę nazwę tych tabletek. 5kg to też nieźle - zależy wszystko od wzrostu i wagi:) Ja ważyłam 74 przy 163cm. Teraz mam 63:) a mój cel to 55. Przed chwilą wyczytałam o wycofaniu zeli i martwię się czy w ogóle gdziekolwiek jeszcze mi ją sprzedadzą. Oby....

Kochane witam każdą bardzo cieplusio!! Zniknęłam niezauwżalnie, ahh;-))) ale wytrwale wam kibicowałąm. Cieszę się, że take i wasze dietki należycie skutkują no i przede wszystkim zelka;-))) ZObaczcie idzie wiosna a my będziemy szczupłe;-))) a może nawet już jesteśmy, hęęę;-)?? A co u mnie? Kończę pierwsze opakowanie zelixy 15mg. Czuję się dość dobrze, tylko tarczyca z niedoczynności zrobiła się nadczynna. Jeśli chodzi o dietę- nie umiem odmóić sobie jednak mięska i wędlinek. Jadam je teraz chudsze, ale często zdarza mi się ciemna bułeczka z szynką gotowoaną. Nie wiem czy to dopuszczalne;-) i jadam także serek żółty:) Raz wtygodniu robię sobie mały urlpik i jem chipsy ( najczęściej LAYS odtłuszczone 70 % mniej tłuszczu) i dwa a nawet 3 leszki;-))) Ah uwielbiam to! Geeralnie codzien pijam te male soczki marwita, jem jabłko często banana i dużo pieczywkaWasa. Obiadki to zasze mięsko z surówką, ale czasem do tego dwa male ziemniaczki. Waga- pocątkowa 86.500 Dziś 74 500 Ściskam kochane!!

Gość monisia 1986
she_24 nio witaj gratuluje super wyniku wagowego ja jutro sie waże mam nadzieje ze bedzie jakis postep byl okresik i mam nadzieje ze nie przytylam zarzywam co drugi dzien i jakos wogole apetyt mi zanika coraz bardziej jem bo musze najgorzej u mnie z zaparciami juz niewiem co mam robic zeby cos zadzialalo macie jakies pomysly ??? prosze pomozcie mi bo juz mi rece opadaja sliwki morele jablka suszone nie pomagaja , activia , kefir z 1/3 lyzeczki sody , xenea blonki , siemie lniane woda z cytryna i z miodem albo bez miodu , sliwki moczone w wodzie na noc i picie na czczo nic nie dziala obecnie pije duphalak od kilku dni bez rezultatu narazie :-( jak zarzyje 2 xenny na noc to na drugi dzien normalnie sie zalatwiam ale to przeciez nie rozwiazanie bo jelita sie rozleniwa i potem to wogole bedzie problem :-( prosze o jakies rady moze musze jakies badania zrobic juz sama niewiem

Gość monisia 1986
Witam Kochane Dzis waga pokazała 79kg start byl z 90.4kg czyli 11.4kg jestem bardzo zadowolona mimo to ze miałam okres i nie cwiczylam to i tak waga nie stanela od dzis zaczynam znow trening na rowerku pozdrowionak i 3 mam caly czas za wszystkie kciuki forum juz prawie umarlo a szkoda to cchyba przez to ze wycofali zele :-(

Gość FisiaMisia
Witajcie kobietki!Super,że Wam się tak pięknie udaje zrzucać wagę!U mnie niestety d'''''.Od kilku dni nie brałam,bo nie mogę spać,myślałam,że po zelce.Ale spać nadal nie mogę,oczy mam podkrążone,zero sił witalnych i mięśnie mnie bolą wszystkie,a nie jestem przeziębiona,snuję się jak cień po domu,chce mi się spać ale nie mogę.Szukam jedzenia,ciągle o nim myślę.No i waga oczywiście wio do góry/1kg.w ciągu kilku dni a za parę dni dostanę okres uffff-może mi się wtedy polepszy?Dzisiaj wzięłam zelkę i postanowiłam brać codziennie,bo spać i tak nie mogę a może nie będę tak żreć.PRZEPRASZAM kochane,że tak smęcę,wybaczcie.Jestem zdołowana,a dzisiaj idę jeszcze na małą imprezę rodzinną,a tam wszystko szczupłe/były lekko zaokrąglone ale się odchudziły i są baardzo szczupłe/a ja...........jest mi smutno:-(./Pozdrowienia dla wszystkich)

Gość FisiaMisia
ja też zagladam codziennie,:-):-):-)

Gość monisia 1986
ja tez zagladam ale czasem nie pisze bo np mam zly dzionek i wole niewypisywac glupot jak to mi zle i was zanudzac nio ale na moje zdanie przynamniej sa odrazu rezulaty lekkiego wzburzenia heheh :-)

Gość FisiaMisia
Hejka,no to na to wychodzi,że nie ma nawet co pisać czy jest komuś dobrze czy źle,.jeszcze kilka stronek temu mozna było mieć gorszy dzień,załamkę i nikt się z tego nie szydził,teraz na to wychodzi,że większość z nas pisała tu głupoty i zanudzała całą resztę./I nie jestem wzburzona-chociaż to trafia bezpośrednio w moją osobę/SUKCESÓW W WALCE !

Gość AgataNogąZamiata
Ja też codziennie jestem. I strasznie się cieszę, że dziś zaglądam i niektóre z Was się reaktywowały i dały znak życia. Bywa ciężko, nie? U mnie też, rozumiem Was, że czasem nie chce się pisać... Ja na pierwszym opakowaniu poleciałam 6 kilo, skończyłam właśnie drugie i sumując mam minus 9 czyli na drugim tylko 3. Przeszłam mały zastój ale druga prawda jest taka, że pozwalam sobie na więcej, już zaelka nie odbiera chęci jedzenia jak na początku... No ale oficjalnie WIDAĆ, mąż widzi, rodzina widzi, więc jest pięknie. Oczywiście motywacja soada jak tylko idzie wolniej z wagi - nic mnie tak nie mobilizuje jak dobre wyniki wagowe... Przede mną...5 wesel!!! Szukam kiecki i zamierzam lśnić. Co z tego, żę 83 kg/165 cm!? Zawsze to już nie 92:)

Gość AgataNogąZamiata
no i mam jeszcze 4 opakowania, więc sporo przede mną)

kupię zelixe !!! 518753175 . Receptę mam... lecz w żadnej aptece już nie ma.

cholera....okresu nie dostałam. Nie biorę zelki ponad miesiac ale brałam leki na odrobaczenie, a teraz trzęse gaciami

Gość MADZIORNOoo..
DZIEKUJE JUZ BARDZO ZA ZELKE... MOJA KUMPELA ZASZLA W CIAZE PO BRANIU NIECALYCH 3 OPAKOWAN JEST ZALAMANA BO NIE WIADOMO CO Z DZIDZIA A LEKARKA POWIEDZIALA ZE ZELA OSLABIA TABLETKI I O... PSIKUS!! A JA? MAM DEPRESJE... STALE MYSLE O ODCHUDZANIU JESTEM SMUTNA WIECZNIE ZMECZONA I JAKAS TAKA DZIWNA;/ A CO NAJGORSZA SPADLO MI MASAKRYCZNIE LIPIDO... WCZORAJ SIE POPLAKALAM PO SEXIE BO MNIE TO W OGOLE NIE JARA I NIE MAM OCHOTY.. SIE ZALATWILAM.

Witajcie pomimo że już prawie 2 miesiące nie biorę zelki nadal tu zaglądam:) dziewczyny żal niektórych Was kto by Wam dogodził najpierw płacz że lekarz nie dał recepty a potem żle bo skutki uboczne przecież nikt nas nie zmuszał do jej brania ! ja zawdzięczam zelixie że nauczyłam się jeść prawidłowo i przez okres jej brania zmniejszył mi się żołądek nadal stosuję dietę i chudnę to prawda że wolniej ale najważniejsze że waga spada:) Dziewczyny głowy do góry nie użalać się każda zmiana odbija się na naszym organiźmie a także psychice madziorno każdy ma doły a zwłaszcza teraz kiedy tak brakuje wiosny Głowa do góry nie łamcie się

Gość monisia 1986
Ta wiadomosc przedewszystkim do FisiaMisia i osob ktore urazil moj post przepraszam ze tak to moglyscie odebrac jak FisiaMisia ale ja nie pisalam tego w tym sensie przecie zniechcialam nikogo urazic jestem osoba bardzo pozytywnie nastawiona do zycia ale jak juz mam zly humorek to wole byc z tym sama niz obciazac inne osoby moim hmm marudzeniem poprostu tak mam :-( duzo moich znajomych zawsze prosi mnie o rade wsparcie itd i zawsze pomagam i wyslucham dlatego zle mnie kochana FisiaMisia zrozumialas niechodzi o to ze ktos ma zly humor i pisze o tym zawsze czytam kazdy wpis i mi on nieprzeszkadza jak wam tylko to pomaga to po to to forum jest zeby sobie pomoc jeszcze raz przepraszam jak kogosurazilam :-( az mi sie smutno zrobilo :-( buziolki

link do decyzji gównego inspektora farmacełtycznego o wycofaniu zelixy teraz juz naprawde wycofali i wszyscy maja zakaz sprzedazy a lekarze zapisu ;) to walczymu bez zelki pozdrawiam

Gość FisiaMisia
do monisia 1986.Nie jestem obrazona,staram się być optymistką,czasem tylko tak wychodzi,że człowiek coś napisze.Ale tak naprawdę to przykro mi się zrobiło,jak przeczytałam Twój post.Było,minęło.Nie ma co sobie zawracać głowy.Masz rację,po to tutaj jesteśmy,żeby sobie pomagać a czasem wyciągnąć za "uszy" z deprechy!!!!pozdrawiam wiosennie monisia......Trzymajcie się kobietki!

Gość monisia 1986
FisiaMisia jeszcze raz pisze ze ten wpis niebyl do nikogo kto uczestniczy w wtym forum tylko w kontekscie o mnie kurde teraz mam wyrzuty ze cokolwiek pisalam wtedy i tak to jeszcze zostalo odebrane no chyba sie ustrzele :-(

Gość FisiaMisia
Do monisia... nie miej wyrzutów,że piszesz.Przecież po to jest forum,każdy ma prawo pisać co chce.A pamiętasz może jak się kilka z nas najeżyło,kiedy wypowiedziała się dziewczyna która miała do zrzucenia pare kilo a brała zelkę?szum się zrobił na forum jak nie wiem.:-) :-) :-) Teraz cicho jakoś się zrobiło,pewno wszystkie czytają ale boją się pisać?OBIECUJĘ ;-)...nie być zołzą....monisia 1986 teraz to mi głupio a tam,dajmy sobie spokój,bo będziemy musiały założyć nowy wątek na forum pt"przepraszam" A tak z innej beczki,czy któraś stosowała dietę proteinową przy zelce albo kopenhaską?pa trzymajcie się ciepło.

Gość AgataNogąZamiata
ja stosowałam proteinową - bez zelki. Rewelacja dla tych którzy nie boją się monotonii na naprawdę dłuugą metę. Ja pękłam - jak widziałam mięso, twaróg i jajka to mnie na wymioty brało. Ale rzeczywiście - niemożliwe staje się możliwe - jesz jak wojsko i im więcej jesz tym więcej chudniesz. Potwierdxza się, że na spalenie białek organizm traci duuużooo energii. I świetnie sobie zrobić taki tydzień przed imprezką jakąż - leeecii nagromadzona woda jak z napompowanego balona. Osobiście polecam ze względu na efekty.

Gość FisiaMisia
Agata-wielkie dzieki,za 2 dni okres,więc jak się zacznie to i ja spróbuję.Pozdrawiam.

Gość AgataNogąZamiata
Warto zaopatrzyć się w książkę NIE POTRAFIĘ SCHUDNĄĆ i ją wnikliwie przeczytać, stosując się do zaleceń w 100 procentach, bez odstępstw. Na chomikuj.pl można ją sobie ściągnąć.Poniżej jest link: http://chomikuj.pl/mmoonniikkaa/Ksi*c4*85*c5*bcki+(ebooki) A tu są fajne przepisy do ściągnięcia http://chomikuj.pl/dziuba85/Odchudzanie/Ksi*c4*85*c5*bcki+Dukana-++Nie+potrafi*c4*99+schudn*c4*85*c4*87+i+Przepisy

Gość HEIDI100
HEY Mi się żelka kończy trochę schudłam ale nie dużo ostatnio waga stoi a to pierwsze opakowanie dopiero i chyba ostanie, miałam dostać następną żelke ale coś jej nie widać :( Moja koleżanka stosowała dietę kopenhaską bez żelki schudła 4kg, ale już jej wróciło 2kg w przeciągu kilku dni od zakończenia diety. Strasznie rygorystyczna a dla mnie wręcz głodowa ta dieta :) ja bym nie wytrzymała nawet dnia na niej :)

Gość monisia 1986
AgataNogąZamiata wlasnie skonczylam czytac ksiazke Nie Potrafie schudnac niewiem czy dala bym rade na tej diecie niby wszystko proste ale ok chcialam ciebie spytac czy stosowalas ta diete do konca i ile zrzucilas w kolejnych etapach i jaka wage poczatkowa mialas ? z gory dzieki za odpowiedz Fisia.Misia wiec zapomnijmy o tym calym zajsciu i zajmimy sie naszymi zgrabnymi figurkami :-) moja waga stoji caly czas na 79 kg czyli 11.4 kg w dol zelixa sie powoli konczy dlatego mysle nad jakas dietka by do wakacji byc lacha bo co sie wczoraj okazalo ze moj przyszly maz zabiera nas z dzidzia nad morze w sierpniu no to motywacja jest podniesiona i to na maxa a trzeba sie jakos pokazac w stroju kapielowym ktorego niemialam ze 3 lata juz na sobie :-( buzioli 3 mam kciuki kochane buzia

Gość AgataNogąZamiata
Stosowałam jakieś 2 miesiące - 10 dni uderzeniowej fazy i potem 5/5. Schudłam jakieś 8 kilo, ale nie dociągnęłam do końca. Nie zniosłam monotonii. Czyli nie ukończyłam 2 protalu - nie isiągnęłam zamierzonej wagi. Mój dyrektor i jego rodzina pochudli po 10 - 12 kg (nie moja grupa wagowa niesety), przeszli 3 fazę i teraz robią sobie proteinowe czwartki tylko - nie wróciła im waga.