Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agness19903

Prosze o rady bo sama nie wiem co myslec

Polecane posty

Gość Agness19903

Witam Okres Mialam 15 stycznia byl on dosc krotki bo do 18 a zawsze mam gora 5-6 dni..w Poniedzialek 25 i 24 stycznia kochalam sie z mojim chlopakiem on doszedl w srodku chcialabym sie dowiedziec czy duze jest prawdopodobienstwo ze bede w ciazy??Bardzo chcemy miec dziecko..A ja nie wiem czy wczoraj byly dni plodne??I kiedy moge zrobic test ciazowy..Dodam ze wczoraj i dzisiaj pobolewaly Mnie jajniki..Z gory dziekuje

Gość Agness19903
Bardzo prosilabym o odpowiedzi.

agness mam taka sama sytuacje tylko tyle ze @ miałam 16 stycznia musimy byc dobrej mysli kochana

Gość Agness19903
tAK jestem sama nie wiem co bedzie dalej.

Gość Agness19903
Trzeba miec dobra nadzieje ale mnie dziwi to ze tak pobolewaja mnie jajniki

własnie tak bardzo bym chciała zeby sie udało mysle ze jest nadzieja a ile trwa ci cały cykl

mnie brzuch strasznie boli i ogolnie robi mi sie nie dobrze takze mam mieszane myśli

Gość Agness19903
Widzisz ciezko mi to teraz ocenic bo zawsze mialam miesiaczke 15 i trwala gora 6-7 dni a w tym miesiacu trwala 3 dni czyli od 15 do 18.. i zastanawiam sie bo 24 i 25 kochalam sie z facetem..i sama juz nie wiem czy to byly dni plodne bo sie pogubilam przez ta3 dniowa miesiaczke..

Gość Agness19903
Mnie tylko pobolewa lekko brzuch i czasami jajniki mam metlik w glowie bo tez nie wiem co myslec..Ale proboj dla pewnosci..

to ile trwa miesiączka nie ma nic do rzeczy! liczy się długość cyklu, czyli czas od 1 dnia miesiaczki do ostatniego dnia przed kolejną miesiączką. tylko to jest ważne, a nie długość miesiaczki!!!

Gość karmeeeeen
my tez z mezem "działamy" mamy juz malego synka 14 miesiecy a teraz pora na coreczke :) a jak u Was? obojetne? wiem ze sie wplywu na to nie m ale ja nie chce juz wiecej chlopow

karmeeeeen u mnie tak samo mam 11 mies synka niby jak sie kocha przed owu sa wieksze szanse na corke

Gość Agness19903
I teraz znow pobolewa mnie jajnik mam nadzieje ze jestem..bo dziwne zeby jajniki pobolewaly Mnie przez 2 dni bo nigdy tak nie mialam a kolejna miesiaczke mam dopiero 15 lutego

Gość karmeeeeen
no my wlasnie tak sie kochamy ale kto wie czy te mezskie plemniczki wygina :(

Gość Agness19903
Carmenn teraz czas pokaze..ja zrobie test w przyszlym tygodniu:)

wiem, ja do Agness pisałam, bo ona napisła "Widzisz ciezko mi to teraz ocenic bo zawsze mialam miesiaczke 15 i trwala gora 6-7 dni a w tym miesiacu trwala 3 dni czyli od 15 do 18.. i zastanawiam sie bo 24 i 25 kochalam sie z facetem..i sama juz nie wiem czy to byly dni plodne bo sie pogubilam przez ta3 dniowa miesiaczke.." test zrób w dniu spodziewanej miesiączki.szansa jest, ale to zależy jak długie masz cykle. a tak poza tym, czy ja Ci juz wczoraj nie odpowiadałam???? a moze tylko temat bardzo podobny był :P

Gość Agness19903
Wy juz macie dzieci to poradzccie mi kiedy zrobic test??

nie nakręcaj się tak! test zrób jak okresu nie dostaniesz. wcześniej nie ma sensu! im więcej spokoju tym szybciej zajdziesz w ciażę :) wiem ze to trudne, ale chyba jedyne co mozesz zrobić :)

jezeli jestes przed miesiaczka rob test zawsze na rano jezeli po terminie spodziewanej to o kazdej porze dnia

Gość Agness19903
Mysle ze temat podobny bo ja tu jestem pierwszy raz:)) Duzo kobiet ma taki problem:)) Dltego radzimy sie innych ale prawda jest taka ze kazda kobieta inny organizm ma teraz moge tylko czekac..Wiem kobitki marudna jestem ale ten lekki bol jajnikow nie daje mi spokoju i sama nie wiem co myslec:)

Gość Agness19903
Dziekuje Tak zrobie:)