Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psycho-masochista1

moja dziewczyna + 2 facetów + ja, ich sługa = ekstaza

Polecane posty

Gość Chetny33
Skad jestescie dolaczam do was

Gość bimirek
zajebiscie psychomasochisto ! pisz pisz , jaka mieliscie znowu orgie ? a tych idotow co nie wiedza co dobre nie sluchaj ! nie wiedza o czym pisza i nie powinni ! gorące buziaki ! :*

Gość psychomasochista1
Już niedługo ma nadejść rozwiązanie, bardzo się cieszymy, na sam koniec lekarz powiedział że nawet dobrze by było troszkę poszerzyć :D pochewkę co też nawet we trzech czynimy, to znaczy dla lepszej zabawy czasem tylko mi pozwalają :) i teraz z racji braku możliwości zapłodnienia mogą kończyć w niej uwierzcie mi widok jest tak super że patrząc i trzepiąc sobie dochodzę nawet ze 3 razy pod rząd patrząc jak ich sperma wycieka z jej szparki :D uwierzcie mi super przeżycie

panie psycho.... Twoje wyznanie jest no co by nie owijac w bawełne ostre. Przeczytałam . Co do komentarzy maja prawo to robic bo jest to forum ktore służy do tego zeby sie wypowiadac .

Gość eke
rucham psa jak sra karachan.org/b perwersja

Gość krwawy hegemon
Ech, też kiedyś fantazjowałem o takich akcjach z jedną z eks partnerek. Ja miałem np. siedzieć związany i patrzeć jak ją w tym czasie posuwa kilku gości na zmianę lub rówonocześnie, a na koniec być uwolnionym i dokończyć dzieła. Bardzo nas to podniecało, ale nie przeszliśmy nigdy do czynu a potem się rozeszliśmy. Osobiście uważam, że lepiej jeśli pewne fantazje pozostaną fantazjami i tyle. No i jeszcze jedno: z tamtą dziewczyną mieliśmy związek przyjacielsko-sexualny a emocje nie wychodziły poza lubienie się i sympatię. Nigdy nie chciałbym czegoś takiego z osobą, z którą jestem związany na poważnie, np. z żoną, ze strachu, że stanie się coś nieodwracalnego i całe życie legnie w gruzach. Osobom napadającym na autora wątku poradziłbym, jeśli ich to tak bulwersuje, żeby po prostu też w takie zabawy nie wchodzi a innym dali spokojnie robić co chcią. Autora pozdrawiam.

Gość gość
REWELACJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Od dawna moje fantazje poruszają się w tych klimatach i jestem w nich bardzo otwarty. Trudno mi znaleźć podłoże tych fantazji podejrzewam że powodem może być to że na co dzień jestem osoba bardzo dominującą. Być może bardzo chce się przekonać jak to jest być po drugiej stronie Z przyjemnością porozmawiałbym z Wami choćby przez telefon jak namówić na taki eksperyment moja partnerkę ??? Zazdroszczę Wam tych emocji. Jeśli możecie napiszcie do mnie na emaila Pozdrawiam Predator

Gość Taki sobie84
Witam. Mam kilka uwag do tematu. po 1 facet przeżył nowy wymiar rozkoszy i spełnienia seksualnego z menszczyzną. Spodobał mu się seks m m ponieważ ma tyłku prostatę. Poza tym ma tendencję masochistyczne i to jest dodatkowy bodziec. Pani też jest zadowolona. Pytanie: czy ten układ przetrwa? Bo mam wrażnie że nasz facet traktuje innych Panów jak przyjaciół, a może i rodzinnę.

Gość gość
wiem co to taka akcja.....od 10 lat jestem juz cwelem,moi kumple walą moją zone,moją kreci ze ja obok wale konia--ostatnio posuwało mnie dwoch a ona patrzyla jak mnie cwelą woli mnie jak mnie jebia,ja lepiej dymaja niz ja sam.....o*******y wspolnie.....jak mowi do mnie pedale to mi staje od razu

Gość gość
Autorze tematu. Nie przejmuj sie tym co tamc***isza.jesli was wszystkich kreci to co robicie to ok. Ja tez lubie ze swoja zona czasem poeksperymentowac... Sprubowac czegos nowego... Np anal.pissing. oral k+m+m. A teraz kreci mnie fetysz medyczny.i bardzo chcem isc z moja do ginekologa aby zobaczyc jak ja beda.czasem tez bywamy w seks shopie i mamy kilka zabawek jak i tez bielizne erotyczna. Aha zapomnial bym. Moja jest po porodzie. Tak wiec teraz ma laktacje.uwielbiam ssac jej sutki a teraz to juz tym bardziej... Kto wie co jeszcze sprubujemy... Tak wiec wy tez robcie swoje i kij w oko tym ciemniakom co tylko po ciemku pod koldra nie dla przyjemnosci lecz tylko dla splodzenia i nic wiecej. Pozdro