Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psycho-masochista1

moja dziewczyna + 2 facetów + ja, ich sługa = ekstaza

Polecane posty

Gość psycho-masochista1
powiem tak , podzieliłem się z wami tym co mnie kręci i swoim zadowoleniem z życia, a widzę że wy krytykujący jesteście strasznie nieszczęśliwi mi i mojej dziewczynie sprawiają takie sesje wiele przyjemności , kiedy pozwolą na się kochać wtedy robimy to jak szaleni i nikt się nie wtrąca zrozumcie jesteśmy po prostu parą masochistów i tyle, jak was nie kręcą te tematy no to trudno, mnie to nie boli w żaden sposób

dziwny jestes :O gdyby jakas szmata dotykala mojego ukochanego to bym ja zatlukla golymi rekoma

Gość zboku....
gdyby mój facet pozwolil mnie dotknąc komukolwiek, o obrażaniu już nie wspomnę to nawtet opluć bym go nie chciała. A tak na marginesie, oprócz seksualności ludzie mają godność. No, ale to o ludziach

Gość alternator45
To po jakiego grzyba włazicie na ten wątek , zasrane cnotki niewydymki!!! pisz dalej stary serio fajne story, ja czekam na ciąg dalszy.

Gość psycho-masochista1
a ostatnio we trzech bawimy się z nią w w tzw. "głębokie Gardło" jest super, mogę też brać w tym udział w nagrodę że mogli mnie wziąć we dwóch, jeden przede mną drugi za mną , mówię wam bosko :D

Gość alternator45
COOOOOL !!! zajebiaszcze, niektórzy mają pomysł na siebie :D

Gość zdziwko że hej
że też chce wam sie komentować wynurzenia tego całego erotomana-gawędziarza :O

Gość buhahahaaa
powiem tyle-do pewnych spraw pewni ludzie nigdy nie dorosna:) pozdrawiam autora-tez sie czasem tak bawie..;)

Gość viru80
hej czemu temat zdechł, halo !!! autorze !!!

Gość poprawkaaaaa
o matko i córko! ŚWIETNY TEMAT I SWIETNA HISTORIA!!!!! strasznie sie PODNIECILAM Dobrze ze moj pan niedlugo wraca........ :D

Gość wojownik prawdy
Dlaczego kurwa takie zboczeńce na tym świecie żyją, bym cie zboczony pedale, pedofilu dorwał to bym ci jaja urwal bo itak ci niepotrzebne, ja nierozumie, kórwa jak w naszym kraju takie guwno sie uhowało, Boga proś o przebaczenie a nie sie kurwisz i dziewczyne zmuszasz zboku jeden

Gość fanfem@poczta.pl
Ja się bawię podobnie:)

Gość psycho-masochista1
Witam wszystkich i wojownikowi mówię zdecydowane WON !!! skoro C się nie podoba Ostatnio już się tak nie bawimy, choć dalej utrzymujemy kontakt z Piotrkiem i Krzyśkiem, to teraz nasi najbliżsi przyjaciele, okazało się co mnie w sumie nie zdziwiło że są parą facetów BI i przy okazji trudnią się w takim spełnianiu fantazji, różnych par czy też samotnych ludzi , po prostu to lubią. Nie bawimy się tak teraz gdyż Aga zaszła w Ciąże, rzecz jasna ze mną bo tylko ze mną się nie zabezpieczała, teraz jest czas w którym o wszelkim seksie musi zapomnieć, bo to dopiero 3 miesiąc, więc lekarz zalecił żeby się co najmniej do 6 - 7 miesiąca wstrzymać ze współżyciem, jesteśmy bardzo szczęśliwi cieszymy się z tego dziecka, ja prawdopodobnie tuż po porodzie mojej dziewczyny będę musiał wyjechać chłopaki zadeklarowali że jej pomogą, pewnie wielu ludzi pomyśli że głupi jestem że to jakaś banda zboczeńców, ale oni są najnormalniejszymi ludźmi jakich znaliśmy, przecież każdy lubi seks, a my i oni akurat lubimy w takim układzie, ale jeśli chodzi o kwestie dziecka bardzo się przejęli i na tyle ich znam , są nam tak bliscy że wiem że wszystko będzie ok.

Gość psycho-masochista1
ale czasem gdy ją pieszczą oralnie, lub ona mnie to fantazjujemy że zaszła z którymś z nich że wpompował w nią swoje nasienie :D

Gość mój drogi
różnie to bywa, dziecko może byc jednego z nich ponieważ prezerwatywa nigdy nie da 100% zabezpieczenia, na Twoim miejscu zrobiłabym z czystej ciekawości testy :P

Gość psycho-masochista1
bo okres się nie pojawił dopiero po 3 miesiącach od ostatniej sex-sesji z chłopakami, zresztą zazwyczaj ich nasienie trafiało na mnie, a nic się nigdy nie działo bez mojej obecności, taka była umowa, a to porządni goście i uczciwi, a Aga wiem że nigdy by mnie nie okłamała mówi mi absolutnie wszystko

Gość paulina ll
hej. powiem ci ze podnieciłam sie czytając twoje posty... sama mam lekkie skłodności do tego rodzaju układów ale moj M w zyciu by sie na coś takiego nie zgadził... :) powodzenia i gratulacjie dzidzi

Gość forbiddenparadaise27
CO Z CIEBIE KUR*A ZA SAMIEC, JAK SSIESZ PAŁE INNYM GACHOM I POZWALASZ ŻEBY RUCHALI TWOJĄ KOBIETĘ?!!!!!!! MAM 27 LAT, LUBIE TEŻ LEKKI HARDCORE W ŁÓZKU I MOJA ŻONA TEŻ, LEKIE BICIE PO TWARZY WYZWISKA , ALE TO JUŻ PRZESADA TY JESTEŚ NIENORMALNY!!!!!!!;/ NIE ROZUMIEM JAK MOŻNA PATRZEC NA FACETA KTÓRY POSUWA TWOJĄ KOBIETE, I JESZCZE SIE PRZY TYM PODNIECAC.... JA BYM CHYBA ZABIŁ. LECZCIE SIE!!!!!!!!!!!!!!!

Gość psycho-masochista1
forbiddenparadaise27 ale ja Ci współczuje, smutny twój los gimnazjalisto, pewnie trzepiesz się czytając tylko sam przed sobą nie umiesz się przyznać i w ogóle temat mówi sam za siebie to po co na niego wchodzisz skoro Ci się nie podoba stulejarzu

psycho-masochista1 _ otóż nie, mam kochającą żone, tworzymy razem świetny związek a ty jesteś nienormalny. takich jak ty powninno sie kastrowac pedale pierd*lony.

Gość psycho-masochista1
Dzięki Paulina II , bardzo się cieszymy, jestem dumny że żyjemy w sposób wyzwolony z jarzma narzuconego przez panujący system obyczajowo-religijny że jesteśmy od tego wolni, ale takich par jest dużo , powiem szczerze że wielu facetów jak nie prawie wszyscy prędzej czy później podniecą się swoją kobietą w "objęciach" innego tylko musisz podejść go odpowiednio i dotrzeć do tych najmroczniejszych zakamarków jego psychiki seksualnej, możesz zacząć od oglądania z nim lekkiej erotyki o podobnej tematyce, tylko udawaj że zupełnie przypadkowo, zobaczysz że się podnieci, w trakcie wspólnych igraszek możesz jak już będzie podniecony zacząć nawet od drugiej strony nawet nie że drugi facet a nawet druga kobieta, a następnym razem wstawić faceta, musisz go jednym słowem rozgryźć, my faceci wszyscy mamy to gdzieś w sobie ukryte, Pozdrawiam i życzę powodzenia w przekonywaniu męża

Gość psycho-masochista1
to teraz jedno zajebiste ważne pytanie, skoro brzydzi Cię ten temat i masz mnie za pedała kwalifikującego się pod kastrację to po jakiego wała wlazłeś na ten temat skoro temat mówi sam za siebie i skoro nie lubisz takich rzeczy to po jakiego grzyba żeś wlazł na ten temat, jedyna przyczyna to chyba to że masz 14lat i trądzik i po każdym strzepaniu się czujesz tylko większą frustrację i musisz rozładować ją na kimś w sieci.

tak frustruje mnie wszystko, na co dzień daje dupy pod nocnym wszelkim menelom a jak wracam to mogę się na mojej gumowej żonie wyżyć ale ostatnio za mocno ugryzłem ją w ucho a ona pierdząc wyfrunęła przez okno i zostałem sam, do tego mam poważną stulejkę nie szedłem do lekarza bo po co wyhodowałem grzyba na żołędziu JESTEM HARDCOREM !!!

wychowała mnie para gejów z kambodży

to wyzej to podszyw. jak chcesz to chodz tu, osobiscie kapluje ci w twarz śmieciu jak tak bardzo to lubisz :) brzydze sie toba. nie jesteś meżczyzną.

napluje*

Jestem prawdziwym Mężczyzną bo robiłem loda mojej mamie XD

Gość psycho-masochista1
Nie wiem kto się pod Ciebie podszywa, ale nadal nie odpowiedziałeś na moje naprawdę ważne pytanie, co robisz na tym temacie ?

nie podszywaj sie pode mnie cwelu. weszłem z czystej ciekawości.