Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak czy nie tylko odp

czy skoro nie odzywa sie prawie 4dni to

Polecane posty

yeez z drugiej strony to czy w związku chodzi o zemstę ??? to do niczego nie prowadzi :P

Gość s333
ALBO NIECH ZROBI TRANSPARENT Z NAPISEM ZADZWOŃ DO MNIE BO BEZ CIEBIE NIE POTRAFIĘ ŻYĆ I WYSTAWI GO U FACETA POD DOMEM... :D DZIECINNE PODCHODY... KOMUNIKACJA W ZWIĄZKU TO PODSTAWA, A JEŚLI ON TEGO NIE ROZUMIE TO CHYBA NIE JEST WART ŻEBY MU POŚWIĘCAĆ TYLE CZASU I ENERGII. DZIEWCZYNO MASZ SWOJE ŻYCIE, SWOICH ZNAJOMYCH I PASJE, NIE SIEDŹ I NIE CZEKAJ, ŻE MOŻE ZADZWONI. ZAJMIJ SIĘ SOBĄ I TO JEST JEDYNE SŁUSZNE ROZWIĄZANIE :)

teoretycznie to tak ale generalnie z facetami jest trudna komunikacja zobacz ike .... zadaj pytanie zs i co ? i nic :D

no to wtedy bedzie wszystko jasne i bedzie wiedzieć a tak siedzi i mysli co jeszcze by wymysleć

yeez ale ty też piszesz co ona powinna była zrobic teoretycznie:) o to chodzi ludzie popełniają błędy codziennie masa ludzi popełnia błędy

Gość na bank ma kogoś na boku
s333 ani ja ani ty się ani wiekszośc na tym forum się nie zna:D megusia mówi żeby zadzwonic na informacje i zdobyc numer bo skoro nie chce z nia rozmaiwac to najlepiej zskoczyc go z drugiej strony! idąc jeszcze dalej tym tropem idz do firmyy gdzie pracuje i po rurkach wystukaj mu alfabetem morsea co chcesz mu powiedziec albo wytatuuj sobie na czole "czekam na twoj telefeon jestem pojebana" megusiaaaaaaaaaaaaaaaa zejdz na ziemie juz!!! albo do szkoly zmykaj;)

Gość tak czy nie tylko odp
nie no w opcje ze sie sfochowal o te biegunke to w ogole nie wierze.choc kto go tam wie predzej uwierze ze wykitowal niz ze zerwal ze mna bo zazartowalam ze w sumie u mnie tez moze posiedziec bo w lazience mam papier hehehehhehehe :(

on zachowuje sie jak dzieciak dziewczyna nie wie co robic a ty jej megusia doradzasz zeby zeszla na psy !

Gość s333
MEGUSIA SŁONECZKO A ILE TY MASZ LAT?? BO NA PRAWDĘ PRZEDSZKOLEM MI TU ZALATUJE :)

ike ludzie popelniaja bledy to jasne i jak slonce ....czesto wystarczy jedynie sie do tego przyznac i uzyc slowka PRZEPRASZAM :d przepraszam chcialam bys do mnie przyjechal a nie pomyslalam ze zle sie czujesz .... i tyle. wtedy ruch nalezy do niego. jak go nie ma... to wtedy moze snuc domysly :D

jak już nie do szkoły to jeszcze gorzej... jakbyś była na etapie szkoły to jescze byłaby nadzieja dla ciebie ;)

aha a on to przeprosić za fochy nie musi ??:) spoko:)

Gość s333
MEGUSIA KOCHANA TO NIE MYŚL JUŻ LEPIEJ :)

megusia spoko każdy tu próbuje jakoś dziewczynie pomóc, ale jak juz sama autorka (po nas wszystkich) napisala ci ze nie chce do niego juz dzwonic to skoncz dreczyc nas numerem do jego pracy :D

no widzę że się temat juz zmienia ale to jest temat o autorce ( chcę zaznaczyć) a wy ze szkoła wyjżdzącie... zaraz napiszecie że autorka powinna do szkoły sie udać

s333 heheheheheheheh rozwaliłas mnie ;D :* megusia pisze co myśli a ty piszesz co ja myślę ;)

ale wy też piszecie jej głupoty i sie was nie czepiam tak jak ty.. hallo??? to forum... każdy pisze jak mysli !!!!!!!!!!!!

nie autorka do szkoly ??? czemu niby??? ona całkiem sensownie sie wypowiada:d pisze ze ma problem i wszyscy tu szukamy wyjscia z sytuacji zeby dziewucha wyszla z tego twarzą... no dobra wszyscy po za tobą megusia;)

na bank dobrze wszyscy juz doskonale zrozumieli, że megusia miała zły pomysł będziesz z nią to przerabiac kolejnych 10 stron?

a obrażaj mnie... ale słabo ci to idzie... mocniej bo słabo ci to idzie... ale zazwyczaj dzieci tutaj obrażają innych i sie tak zachowuja jak ty teraz

dobra olac megusie niech pisze co chce prawo do tego ma ;) pomyślmy lepiej jak autorkę ratowac:d

ike .... to on sie spotkal ze znieczulica to po pierwsze a po drugie to tak on tez powinien przeprosic. a tak wogole to nie bylo by tematu gdyby ze soba umieli rozmawiac i prawidlowo sie komunikowac a tak oboje zachowuja sie ja przedszkolaki i tyle 🖐️

yeez posłuchaj wszystko ładnie i pięknie ale jak bardzo jesteś pewna, że facet nie odzywa się właśnie dlatego???