Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dermeczka

Facet - typ cioty

Polecane posty

Gość dermeczka
Prawiczki powinni się zabierać za dziewice i wtedy wszysycy będa usatysfakcjonowani.

Gość dermeczka
Th Is it-Twoje podejście jest tak dołujące,że żal dupę ściska. Musisz wyrobić pewność siebie - to pierwszy krok do przodu :)

Gość jijij
sex jak wszyko potrzebne ale jak widze ze kobieta przedklada to nad inne dla mnie wazne i wazniejsze cechy to wiem ze i ja jestem porypany i musze sie wyleczyc po nie wykorzystam kobiet i ich durnych potrzen i dociera do mnie po co to wsztko tylko te popedy plytkie ale to ja tu problem mo trzeba zrozumiec swiat dostosowac sie i go wykorzystywc mam gadka z taka jedna kobieta mniesza o szczegoly ale zamezna i zakochana w innym ja z nia tlko do rozmowy i tak mialo byc ale wiadomo jak to w zyciu a jak to kobieta widze ze mnie nie przekresla dzis to jasno okresle tylko znajomosc zanych czluosci i tych dupereli itd tylo interes

Gość TH is IT
Dziewica dla prawiczka to porażka A ja mam nastawienie obiektywne w sensie dziewczyn i trochę optymistyczne w sprawie pracy

Gość TH is IT
JJJJJ mógłbyś pisać zrozumiale ?

Gość TH is IT
Każdy tekst powinien zawierać początek rozwinięcie i koniec uszanuj tych co czytają Twoje wypowiedzi

Gość do dermeczka
a jak ktos nie przepada za dziewicami i lubie bardziej niegrzeczne dziewczyny, a nie jakies grzeczne dziewice?

Gość brakwyobraźni
Jak na pierwszej radce się rzuca do całowania i obmacywania to zboczeniec jak po 4 miesiącach nie przeleciał Cię jeszcze to ciota... No a Ty zapewne robisz wszytko i mówisz o swoich potrzebach otwarcie jak tutaj.... No a może cos z Toba nie tak ze facet ma nie dokonca pewnosc czy zabrac sie za Ciebie czy nie ;)

Gość TH is IT
Jak ja bym miał poczuć szansę to dziewczyna musiałaby się postarać

Gość jijij
ok wybacz cie nie idzie mi to ogolnie cioty w sumie jak ja sa wsrod was my tez chcemy zyc hehe ale fakt wstydze sie tego ze taki jestem w tym temacie glupi a swiat idzie naprzod albo plyniesz z fala albo sie topisz podrawiam tych co wiedza jak to robic i sa kozakami i takei jak autorke rozpracowuja ale nie zapominajcie ze chlop nie moze byc lala do czluosci ja tez bede and soba pracowal m.in i w tej kwestii

Gość moskala
Ale ona przecież nie chce z nim być bo już nie widzi w nim mężczyzny tylko kolegę i tyle. Jeśli jest tak ze mu się nie podoba i nie pociąga go to chyba lepiej dla nich dwojga i mogą za to mieć związek przyjacielski a nikt nie będzie rozczarowany :P

Gość TH is IT
Ja myślę że jakbym poczuł szansę i dziewczyna by mi się spodobała to by to się w miarę szybko potoczyło. Ale nigdy nie wyjdzie to ode mnie

Gość TH is IT
znowu się nie zapisało

Gość jijij
a czego brakuje autorko twojemu chlopakowi po sobie powiem pewnie pewnosci siebie jaj w odpowiedniej sytuacji pewnie jest za delikatny typ intelektalisty ma malo kontaktu z kobietami moze komplasy na punkcie swojego malego duzo glupot w glowie zupelnie niepotrzbnych ogolnie koles powinien tez przemyslec pare spraw i sie okreslic jak chlop a nie jak baba

Gość hjdnsahdciehcne
Jak obydwie strony chca tego samego to wszytskos amo sie toczy nawet nie wiadomo kiedy ...

Gość dermeczka
"do dermeczka"- jak prawiczek nie przepada za zdiewicami i woli niegrzeczne,to niech potrafi sie za nie zabrać,bo sam ma wymagania,ale druga strona również... "th is it"-dziewczyna musiałaby się starać,a wtedy Ty wchodzisz do akcji? To powinno być obupólne! "startatatata"-alez ja z nim nie jestem! Absolutnie. On widać stara się,zabiega,naete przed chwilą dzwonił,ale widzi z mojej strony dystans. Nawet,jak w kinie siedzimy,to staram się usiąść dalej. Pewności siebie,mężczyźni. To prawda,ze często jest tak,że osoba pewna siebie,jest tak również odbierana przez otoczenie!

Gość dermeczka
Moskala,where are You? :D Nie zazdroszczę-też się schowała :)

Gość TH is IT
Tak już jest jak ktoś ma 27 lat i 9 miesięcy i nigdy nie miał dziewczyny. Nagle ktoś taki jak ja się nie zmieni. Ale jak pisałem jak ona się postara to wtedy to by się jakos potoczyło. Musi mieścić się w ramach dobrego ogólnie wyglądu i być zdrowa psychicznie

Gość brakwyobraźni
DO AUTORKI to jak z nim nie jestes to czego chcesz?? kazdy kolega z ,którym idziesz do kina powinien cie przelecieć bo inaczej powiesz ze jest ciota czy jak ... czy mierzi cię fakt że tylko ten jeden tego nie zrobił ???

Gość moskala
jestem jestem, w pracy siedzę więc co jakiś czas znikam zrobić swoje :) zauważyłam ze sa dwa fronty - albo ten facet to gej,aseksualny, prawiczek itp. albo ze to ty mu się nie podobasz. tak czy inaczej nie rozumiem czemu ludzie się tak tu oburzają skoro na to wychodzi ze ten układ będzie pasował i tobie i jemu. chciałaś spróbować związku - spotykaliście się ale no niestety nie ma chemii i zero kontaktu fizycznego więc zostajecie na stopie koleżeńskiej.on twoje zdanie zna i akceptuje więc nie jest tak ze jakieś mu nadzieje robisz. co najwyżej on sam może sobie robić ale ty już nic na to nie poradzisz :P

Gość TH is IT
Co z tego że prawiczek Kazdy powinien mieć szansę Pewnie jest brzydki i nieśmiały

Gość dermeczka
Na Sylwestra mój przesympatyczny Pan P. chciał spać ze mną w jednym łóżku (podpił i biegał za mną),tyle,że ja powiedziałam,że nie ma takiej mowy.

Gość moskala
No on miał szansę - 4miesiące i nie wyszło więc już raczej zostanie kolegą

Gość dermeczka
Th Is it-zrozum,że facet nie musi być ideałem. Nie musi być przystojny. Już pisałam., Musi mieć ten błysk w oku.

Gość o rany nie zazdroszczę
Jestem i ja, też w pracy siedzę ;) No jeżeli żadne z Was nie angażuje w to uczuć i nie ma zbliżeń no to nic nie tracicie, spotykając się. Może On rozgląda się za innymi, a dla zabicia czasu spotyka się z Tobą bo jest miło. A czy On mówił, że ogólnie chce zwiazku czy chce go z Tobą? No bo jeżeli chciałby związku to jednak nie do konca gra. Jak facet chce być z dziewczyną, to pragnie jej także fizycznie. Ale może teraz już boi się zbliżyć? Pokręcone to :)

Gość dermeczka
Moskala-ja już nie nadążam z tym pisaniem. Również jestem w pracy i musze poogarniać obowiązki,a rozwodzę się na forum na jakiś temat :D Tzn na swój :P

Gość do Sratatatatatatatatatata
latwa jestes

Gość TH is IT
Może trzeba się do niego zbliżyć. Może od początku to było tylko koleżeństwo

Gość o rany nie zazdroszczę
No to może by doszło do czegoś na tego Sylwka ;p tylko, że mógłby tego nie pamiętać albo udać, że nie pamięta ;) Ach, nie martw się, poznasz jakiegoś fajnego normalnego faceta, czego Ci życzę :)