Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luśka Widsor

Mam talent.

Polecane posty

lusiu wiesz, że nie wiem co to przebaczenie:P ale może zapomnę o tej twojej gafie samoistnie

OK, skoro sama sie prosisz: Ike, jestes wyzuta z wszelkich uczuć! Zawiodłam się na Tobie!!! (i masz być wreszcie zadowolona :-P )

Ale z Was gaduły:) Na pół godziny zostawić i całą stronę natrzepią :D Hej Predatorka:) Wiesz, miałem do wyboru - ginekolog albo rzeźnik - tak, żeby było w co ręce wsadzić... ;) Hej Brumka:) kis :D

a co ty sobie myślisz?:P że tylko ty umiesz trzepać ??:P

"Naukowcy: Kobietom jest bliżej do małp niż mężczyznom. O mentalnych różnicach pomiędzy kobietami a mężczyznami powstały już setki publikacji. Nie na darmo mówi się też, że mężczyźni są z Marsa, a kobiety z Wenus. Nikt chyba jednak dotąd nie sądził, że różnice pomiędzy przedstawicieli obojga płci sięgać mogą aż tak daleko. Zgodnie z wynikami najnowszych badań, kobiety są bardziej spokrewnione z małpami niż mężczyźni. W wyniku ewolucji, mężczyzna podlegał dalszym znaczącym zmianom, tymczasem kobiety pozostały bliskimi krewniaczkami szympansa zwyczajnego. Wyniki badań, które stać się mogą przedmiotem niesmacznych żartów, opublikowane zostały w prestiżowym magazynie naukowym "Nature". Pokazały one, że chromosom Y, który determinuje u człowieka płeć męską jest znacznie bardziej skomplikowany u mężczyzn niż ten występujący u szympansów. Zdaniem naukowców z Cambridge Institute, którzy przeprowadzili dogłębną analizę, do powstania znaczących różnic pomiędzy chromosomem szympansa i człowieka doszło na drodze gwałtownej ewolucji, która miała miejsce przez ok. 6-7 milionów lat od czasu wydzielenia się naszych dalekich przodków od szympansów. Wg badaczy oznacza to, że kobiety mają genetycznie o wiele więcej wspólnego z szympansami niż mężczyźni." Pfff!

sukienko! kijem w mrowisko?? i jak juz to mogę byc krewniaczka szympansa nadzwyczajnego:P

Jeszcze trzeba dorzucić, że z żebra Adama, do kompletu. :-) Poza tym, następni naukowcy na pewno dojda do jeszcze innych wniosków, więc nie ma się czym przejmować.

tak olać naukowców to na pewno byli faceci :O

sukienko aż cie poprę normalnie co rzadko mi się zdarza:D

"a co ty sobie myślisz? że tylko ty umiesz trzepać ??" - Ja to wiem :classic_cool: Inni może też trzepią, ale tylko ja UMIEM :P "Naukowcy: Kobietom jest bliżej do małp niż mężczyznom" - nie jest to dla mnie jakieś wstrząsające odkrycie :P Weźcie pod uwagę, że metroseksualni to takie namiastki mężczyzny, czyli bliżej im do kobiet - więc nie jesteście osamotnione:) Z drugiej strony to oznacza, że chooj strzela chromosom Y i gatunek cofa się w rozwoju :O Przegiąłem? :D

MS o jakim ty trzepaniu znowu.......... czytając co wyprawiasz jestem wręcz pewna, że faceci są w ewolucji daleko za kobietami:P:P:P

MS - nawet kilku :D Ale to, co pokazali nie było szczególnie wybitne :D

no strzele go zaraz! odkryć a udać , że się odkrywa.........:P

swoją drogą MSek rozumiem, ze w twojej sypialni króluje pozycja "na małpę " ??:P

" 10:15 [zgłoś do usunięcia] ike a co ty sobie myślisz? że tylko ty umiesz trzepać ??" - to Ty zaczęłaś o trzepaniu :P I nie przyznawaj się, że nie rozumiesz mojego postępowania bo potwierdzasz w ten sposób tezę naukowców :P Powinnaś przytakiwać i zgadzać się z każdą moją opinią, wtedy będzie można pomyśleć, że jesteś na wyższym poziomie ewolucyjnym:P Teraz to dałem czadu :D

ciekawe tylko czy jego orzeszki to laskowe czy kokoski:P

I nie przyznawaj się, że nie rozumiesz mojego postępowania bo potwierdzasz w ten sposób tezę naukowców Powinnaś przytakiwać i zgadzać się z każdą moją opinią, wtedy będzie można pomyśleć, że jesteś na wyższym poziomie ewolucyjnym heretyk:P

"swoją drogą MSek rozumiem, ze w twojej sypialni króluje pozycja "na małpę " ?? - jak w każdej sypialni :P Tylko nie każdy facet się do tego przyzna na głos :P Dzikie zwierzęta potrafią być nieobliczalne :P Czy już mnie nie lubicie? :)

MS spoko ty się błaźnisz takimi herezjami:P nie my:P