Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luśka Widsor

Mam talent.

Polecane posty

to słonko czy małpo:P ? MS rzeczywiście cięzko jest zrozumieć twój bełkot:P:P:P

"MS rzeczywiście cięzko jest zrozumieć twój bełkot" - i bądź tu miły, kobieta tego nie doceni :P "My Cię kchamy MS" - ja was też ❤️ :)

"MS rzeczywiście cięzko jest zrozumieć twój bełkot" - i bądź tu miły, kobieta tego nie doceni pogódź się z tym:P

Co może oznaczać, że kochacie nas jakby mniej :D:D:D

"pogódź się z tym" - nie ma co rozpaczać nad szarą rzeczywistością :P "Co może oznaczać, że kochacie nas jakby mniej" - ale mamy większe serce :classic_cool:

Miłość bliźniego, czyli uczucia wyższe kwitną, więc przynajmniej kwestie szympansów można zamknąć. Normalnie łza się w oku kręci.

"Miłość bliźniego, czyli uczucia wyższe kwitną, więc przynajmniej kwestie szympansów można zamknąć. Normalnie łza się w oku kręci" - wisdzisz jaki jestem dobry i wspaniałomyślny? ;) "to nie narzekaj następnym razem" - to nie podskakuj :classic_cool: "Ukontentowanam" - promocja to dla mnie, wszelako nie zawżdy tak bywało :D

to nie narzekaj następnym razem" - to nie podskakuj gdybym podskakiwała raczej byś nie miał na co narzekać :P:P:P swoja drogą z powodu zbytniego ocieplenia atmosfery postanowiłam przyspieszyć proces tęsknienia i oficjalnie stwierdzam ZAWSZE WREDNY WRÓĆ !!!

"wisdzisz jaki jestem dobry i wspaniałomyślny? " Widzę, ale to, że chyba jeszcze tylko ode mnie nie dostałeś dzisiaj nie pochwał, , komplementów oraz wyznań bezpośrednich bądź zakamuflowanych. Więc skoro się domagasz, to OK - TAK. :P ;-)

Nie ma takiego płaczka żałosnego więć wkleję to, co jest 😭

MS - żeby się ponowne powitać :D Pretekst do wysyłania całusków :D Odkryłam jak się robi taką emotkę :D

MS - wiedziałam, że masz sprawny język ale, że aż tak? Fiu, fiu, fiuuuuu :D

"MS - żeby się ponowne powitać Pretekst do wysyłania całusków" - ach te kobiece huśtawki nastrojów :D "MS - wiedziałam, że masz sprawny język ale, że aż tak? Fiu, fiu, fiuuuuu" - a musisz wszystkim zdradzać tajemnice alkowy????? ;) "Odfajkowane, z głowy, dzień zaliczony do udanych. Tylko co dalej, mam wrócić z nowym nickiem" - w zasadzie możesz mnie jeszcze pieścić werbalnie, nie będzie mnie do środy :classic_cool:

MS - to nie żadna huśtawka :D I zaraz tam wszystkim :D Co najwyżej tym, którzy rozumieją po polsku :D No mają dostęp do Wiekiego Internata :D

"w zasadzie możesz mnie jeszcze pieścić werbalnie, nie będzie mnie do środy" No to ja chyba zaraz zemdleję z wrażenia, że oto i ja mam swoje pięc minut. Stawię się do e-dyspozycji zaraz po tym, jak ktoś mnie ocuci.

Brumka, jeśli nie huśtawka to kokieteria ;) "No to ja chyba zaraz zemdleję z wrażenia, że oto i ja mam swoje pięc minut . Stawię się do e-dyspozycji zaraz po tym, jak ktoś mnie ocuci" - mdlej w me ramiona Windsorówno :classic_cool:

"mdlej w me ramiona Windsorówno " Ale na którą przybędziesz z tym cuceniem? Muszę jakoś to wszystko przygotować itd. Może nawet obiad zamówić.

zaraz zaraz lusia ale mnie TEŻ na ten obiad zaprosisz??? ostatecznie 5 minut minęło:P