Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bella sonia

ale mam życie erotyczne z mężem

Polecane posty

Gość bella sonia

dotknie organem moje pośladki i już kończy jak długo mam żyć z takim seksem ? :( proszę o rady

Gość gossiaa190

Gość dzieki za poprawienie
humorku:-D:-D

Gość bella sonia
dla mnie akurat nie jest to śmieszne :(

dla mnie jest:-D Jestem kobietą..spełniona a dlaczego? bo rozmawiam o swoich pragnieniach,potrzebach..Nie czekam az mnie facet zadowoli tylko sama aranżuje sex..robie tak żeby mnie było dobrze:-)Kobiety piszą: nie mami orgazmu..brak mi sexu..itp..a co robiąw tym kierunku..nic:-0 Ile masz lat?

Gość bella sonia
mam 26 lat

Czyli masz juz jakies doswiadczenie :-)) Porozmawiaj ze swoim..jezeli szybko dochodzi bo tak sie podnieca..to kup mu jako gadzet oko bawole..to extraza dla Ciebie i przedłuzy wasz stosunek. Jezeli brakuje Wam mocnego wrażenie..zrób cos co skrywasz jako pragnienie..chyba masz takie?;-)

Gość bella sonia
wstydze się iść do sexshopu mąż zauważył że ma problem i odżywia się jakimiś małżami albo innymi owocami morza

w domu wysyłkowym kupisz:-) zaraz wkleje Ci linka:-) Nie smutaj..stress..podniecienie.zła dieta, choroby i tak sie dzieje..Albo za rzadko sie kochacie;-)

On musi iść do lekarza. Ogólnie to ja z żoną zamawiam różne specyfiki z malezji. Kochamy się straaaasznie długo. Przedtem 15 minut a teraz sam nie wiem ile :D Możecie spróbować coś zamówić jeśli mąż się wstydzi. A przede wszystkim niech się nie nastawia na to, że napewno się szybko spuści, bo psychika czasem dużo robi.

Te z malezji to jakie?..tak z ciekawości pytam:-)

Dziekuje przejze na spokojnie:-)

Gość EwaO
Owoce morza też są pomocne w tym zakresie, ale polecałabym przede wszystkim sałatki jarzynowe. Oczywiscie rówież sałatkę z porów, czyli tzw. tęgostója. Poza tym jak to będzie dalej tak trwać to zaciągnij go na wizytę u seksuologa.

Ewa masz racje..ale żadnegpo faceta nie wyciagniesz do sexuologa..to napaśc na jego ego:-0 Dziewczyna musi być cierpliwa..wydaje mi sie ,że facet po prostu za duzo o tym mysli..wyluzuje,da jej choc raz rozkosz i bedzie oki.Dlatego niech zakupi oko bawole..Z czasem mu przejdzie..pozdrawiam

Gość bella sonia
kupię jakieś urządzenie czasami jest tak że pomyzia mnie po pośladkach albo z przodu i kończy , dwa razy pod rząd, później odczeka z 20 minut , pół godziny i już może odbyć stosunek trwający około 3 minut i znowu konczy męczące to jest i mnie zniechęca

Spoko przejdzie mu:-) Musi sie tylko poczuc pewnym w zaspokojeniu Ciebie kochankiem;-)

Gość rotter111
Stulejka to najczęstsza przyczyna przedwczesnego wytrysku, nawet niewielkie zwężenie napletka...

Gość bella sonia
mam go wysłać na zabieg hirurgiczny ?

Gość pomarańczowa suczka
nie pozwalaj dotykać mu twojego tyłka to sie nie bedzie spuszczał.