Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bianca.

Pytanie BARDZO WAŻNE ! ! !

Polecane posty

Gość Bianca.

Pytanie do Pań Czy Wasz facet po paru latach bycia ze sobą prawi Wam jeszcze komplementy? Czy pisze Wam jak sie nie widzicie że tęskni, że chce buziaka? Bo mój od 2 lat nic takiego nie pisze Widzimy sie w weekendy Ale nie zdarzyło mu sie by mi powiedział że mnie pragnie, że chce causa, żebym przyjechała. Wszystko ode mnie wychodzi. Jak to zmienić?

Gość mi mala
prawi ale nie takie, o jakich zapewne myslisz - nie cierpie przeslodzenia, serduszek, czulostkowosci i ciotowatego pieprzenia 'fajna dupeczka jestes, jakbym z toba pracowal to bym cie podrywal';) o takie np. prawi:D

Gość gwoli wyjasnienia...
za najwyzej rok, nie bedziecie sie widziec juz nawet w weekendy

Bianca po co ci taki facet skoro wszystko wychodzi od ciebie? Wg mojej opinii nie zależy mu na Tobie...bo gdyby zależalo to dbałby i prawiłby komplementy.Chyba ze zameczassz go swoja osobą i po prostu mu sie zaczynasz nudzic, jesli juz sie nie znudzilas...:) ps. a ja myślalam ze to mój facet jest jakiś inny-a widzę że są gorsi:o

Gość upppppppppppp

Gość syla19
mój mi też nie mowi.. rzadko kiedy coś powie.. jak jesteśmy ze znajomymi to mówi dużo miłych rzeczy.. a tak to też wszystko wychodzi ode mnie

Gość Bianca.
kurde piszcie coś

Faceci nie lubią okazywać uczuć. Od to co jest tym problemem. Kobiety są bardziej otwarte.