Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a moze by tak

wspolny wyjazd z facetem - pizama??

Polecane posty

Gość eksy
ciekawe ile kosztuje ta czarna - pewnie cena tez powalajaca

Gość a moze by tak
zapewne w cenie sukienki :) nie wiem czemu ale panuje jakas tendencja do strasznego windowania cen. moze to ja zyje w jakims mikroswiecie ale kupowanie pizamki w cenie spodni?

Gość eksy
popieram, tez mam takie podejscie, z drugiej strony czasem mozna zaszalec :)

Gość a moze by tak
zaszalec pewnie :) ja mam mala fobie - bielizna. co jakis czas szaleje z czyms niesamowitym mimo, ze wiem ze to tylko bielizna. do pizam ma inne podejscie. tzn mam ich cala mase ale wiekszosc z nich nie nadaje sie do pokazywania publicznie ;)

Gość he-he-he-he
Gość szybka psychoanaliza
Ubierz coś skromengo ale kobiecego, workowaty dres odpada zupełenie ;)

Gość mucha tsetse
piżama piżamą, bylebyś nie zapomniała sie ogolić:)

Gość ***Narzeczona ***
Zapewneim was ze to co pokazalam w linku to nie sukienki. Na stronce sklepu figurowaly jako koszule nocne .

Gość ***Narzeczona ***
Ta czarna koszulka z tego co pamietam 53 zl chyba kosztuje.

Gość ***Narzeczona ***
Gość eksy
bardzo przystepna cena...a koszulka jest sliczna...gdyby jeszcze dalo sie ja przymierzyc ;)

Gość dzadzudzi
narzeczona, bardzo ładne są te koszulki, które pokazałaś (ja akurat nie wątpię, że to piżamka ;) ), ale autorka zaznaczyła wyraźnie, że szuka czegoś w innym stylu, więc raczej tego typu stroju nie wybierze.. autorko, skoro zależy ci na tym, żeby było ciepło to moze wybierz cos właśnie w stylu tych pokazanych wyżej: krótki rękaw i spodnie 3/4, ewentualnie szorty.. albo cos takiego, chociaz to raczej na cieplejsze noce: http://www.bielizna.damskie.net/pizama-mlodziezowa-wadima-70415,1090,1400000.html

Gość a moze by tak
moze z tym cieplem to przesadzam ale preferowalabym cos dwuczesciowego. z prostej przyczyny - kiedy bedziemy sie przytulac majac taka koszulke nocna jednym machnieciem reki jestem naga a gdy mam 2 czesci to moze podwinac bluzeczke i juz jest kontakt skora-skora ale do bycia naga daleka droga :)

A jesteście ze soba czy dopiero go "podrywasz"? ;> Jeżeli jesteś to nie ważne w czymkolwiek będziesz i tak najprawdopodobniej to z Ciebie ściągnie i mało będzie się liczyło w czym śpisz ;) przynajmniej mój pierwszy wyjazd z moim chłopakiem taki był :p

Gość a moze by tak
wlasciwie mozna uznac ze poniekad jestesmy ze soba ale jest to swieza sprawa dlatego nie ma oficjalnego potwierdzenia tylko cos, co trzeba dotrzec. o matko, ale ja gadam! ;) to nasz pierwszy wspolny wyjazd i troche sie boje. wiem ze on chetnie widzialby mnie nago ale ja jestem raczej hm... zachowawcza?

Gość Zawisza Pomarańczowy
bierz zbroję.

Gość gość
najlepiej zapinana na guziki z kolnierzykiem i satynowa.

Jeżeli czujesz się komfortowo w dresie i koszulce to śpij w dresie i w koszulce. Jaki problem? To Ty masz się dobrze czuć z tym co na sobie nosisz. Nie wiem jak ten Twój kolega ale mnie osobiście bardziej kręci domyślanie się co kryje się pod ubraniem i rozbieranie jej od widoku już wpół nagiej kobiety - gdzie wszystko jest już niemal na tacy podane.

Gość MonikaBercia
Przecież znajdziesz teraz w sklepach super seksowne piżamki. Na pewno nie decyduj się na piżamę z satyny, bo nie wytrzymasz. Wiem, że facetom piżama satynowa kojarzy się z seksem i może dodać niezłego ognia, ale pamiętaj, że nie będziesz się w niej dobrze czuć. Wybierz piżamę z bawełny bo te, które dzisiaj znajdziesz w sklepach są zarówno wygodne jak i seksowne. Wszystko zależy oczywiście od tego gdzie jedziecie. Jeżeli w ciepłe klimaty, to musisz wybrać taką na ramiączkach i z szortami, ale jeżeli pod namiot, to raczej z długim rękawem i długimi spodniami. No i najważniejsze! Nie kupuj piżamy w markecie, bo w nocy spocisz się niesamowicie. Ja kupuję tylko od polskich producentów, bo są najlepsze (oczywiście moim zdaniem). Ciekawe piżamki widziałam w wielu sklepach, ale ja zawsze patrzę, czy napisane jest na metce "polski producent". Jak widzę importer ..., to już wiem, że to jest chińszczyzna. Polecam na przykład dobrą polską firmę Taro. Ich piżamy znajdziesz na przykład w sklepie http://www.bieliznadlarodziny.pl Monika

Gość zuzka991
Kup sobie jakąś ładną piżamę jeśli nie masz zadnej. Z tego co wiem na https://missisleepy.pl/pizamy-damskie znajdziesz piżamy damskie świetnej jakości. Wybór jest bardzo duży :) Sama zastanawiam się nad zamówieniem jakiejś dla siebie ;) najbardziej podobają mi się te z krótkimi spodenkami - idealne na lato :)

Gość martyna_dziarka
to jest dobry pomysł, jeśli będzie ładna, a nie babcina :P polecam w tej kwestii sklep Rossli, sama mam od nich piżamkę i mój chłopak nie narzeka :D

Gość gość
Jeżeli poszukujecie piżamy, w której będziecie dobrze wyglądały to polecam wam przejrzeć ofertę sklepu www.byann.pl Znajdziecie tam szeroki wybór świetnych piżam oraz bielizny. Sama zakupiłam kilka rzeczy od nich i jestem z nich bardzo zadowolona.