Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krtkowlosa

Sciełam włosy... Nie podobają mu się

Polecane posty

Gość krtkowlosa

Zawsze miałam długie czarne włosy . Strasznie podobały się mojemu chłopakowi. Postanowiłam jednak je troszkę skrócić . Własciwie dużo . Fryzjerka zrobiła mi fajną którką fryzurke wszystkim się podoba tyllo nie jemu powiedział że wyglądam okropnie. że poczeka aż mi odrosną i wtedy ze mną gdzies wyjdzie . że faceci lubią długie włosy

Gość fert555
powinnaś nie skracać

Gość no z tym sie sie zgodze
kazdy facet powie CIPKA POWINNA BYC OGOLONA A NA GŁOWIE POWINNY BYC PIEKNE DLUGIE WLOSY KOBIecE

Gość her komendante
to zbrodnia facet ma rację kobieta zawsze musi coś zmieniać i przeważnie jej pomysły to błąd

Gość Bianca.
" że poczeka aż mi odrosną i wtedy ze mną gdzies wyjdzie" hahahahaha ale sie uśmiałam fajny tekst :)

Gość skąd ja to znam
krótkowłosa - nie przejmuj się :) Ja z moim miałam podobną przeprawę jak ścięłam włosy ;) Podobać masz się przede wszystkim sama sobie. Nie możesz podejmować tego typu decyzji wyłącznie w oparciu o faceta. Czy on się Ciebie pyta jak ma się obciąć? :P Poza tym... Przyzwyczai się ;) Mój na początku też kręcił nosem, a potem sam mnie namawiał żebym ścięła :)

Gość fert555
jest nadzieja, że mu się spodoba, poza tym kiedyś odrosną, ja bym nie chciała, żeby mój facet zrobił sobie np. tatuaż, więc chyba wygląd trzeba konsultować z partnerem

Gość skąd ja to znam
fert555 - co innego tatuaż, który jest na stałe, a co innego włosy, które po paru miesiącach odrosną... :O

Gość fert555
no racja

Gość kiok
Nie wierzylabym opiniom, ze super wygladasz, bo ludzie sa nieszczerzy i cieszy ich fakt, ze sie pobrzydzilas czy tez pozbylas sie atutu:D Jak jakas znajoma scina wlosy i gorzej wyglada, to i tak zawsze slyszy dookola jaka super fryzura...

Gość ano...
A ja się poglądami mojego na temat mojej fryzury nie przejmuję. A czy on się mnie pytał, czy może zapuścić łysinę, albo podhodować brzuszysko? :O

Gość tatuaż można usunąć
nie koniecznie musi być do końca życia :p

No cóz, powiem krótko to tylko facet;) i mysle sobie ze najbardziej chodzi mu o to ze nie zapytałas go o zdania przed.... no cóz, szkoda ze nie bierze pod uwage ze Ty dobrze sie w takich włoskach czujesz i ze fajnie zapewne wyglądasz:) Znam to:) kiedys powiedziałam poprostu: sory, ja to moej włosy, moja decyzja i koniec tematu było:) Wiec głowa do góry:)

Gość her komendante
nie słuchaj tych które piszą , że nic się nie stało itp stało się przez ciebie i się nie odstanie

Gość aaaaaaaaaaaaaaddddd
z tymi długimi włosami to też nie przesadzajcie, ja rozumiem, że może zbyt drastyczna zmiana może się nie podobać. Ale, niektórzy faceci tak lubią długie włosy, że nie widzą czasem że ich kobiety wyglądają w nich fatalnie, bo albo mają zbyt cienkie albo zniszczone :o

Gość fgbyjuo
no i co mu sie dziwic skoro podobaja mu sie dlugowlose kobiety i dlatego zwrocil na ciebie uwage, nie zerwie bo cie kocha ale fakt jest taki, ze wyglad ma pierwsze wrazenie i caly czas pozostaje, czy tobie by nie przeszkadzalo gdyby on calkowicie nagle bez konsultacji z toba zmienil swoj wizerunej zwlaszcza na takiego typa, ktory sie tobie nigdy nie podobal? powinien byc takim samym egoista i myslec tylko o sobie.

Gość Ewellinka
rozumiem Cie:( też kiedyś ścięłam i później przez rok zapuszczałam na takie do ramion, teraz mam takie do łopatek:) najgorsze są pierwsze miesiące, ale jak się przyzwyczaisz to nawet fajne fryzurki możesz robić. Dużo krótsze masz włosy? i jaką masz fryzurę?

Gość dooo prawdy
zalosny chlopak ;/;/;/

Gość jak niżej
o ja pierdolę :O nie wiem, kto bardziej żałosny, ten facet czy te wszystkie mądre tutaj

Mojej jak zrobila sie na blond dopiero po miesiacu powiedzialem szczerze ze ładnie jej.musiałem sie przyzwyczaić.daj mu czas.ale na drugi raz uprzedz.nie tyle pytaj co daj do zrozumienia ze liczysz sie z jego gustem.ale jak nie chce nigdzie wyjść bo sie Ciebie wstydzi..no comment

"czy tobie by nie przeszkadzalo gdyby on calkowicie nagle bez konsultacji z toba zmienil swoj wizerunej zwlaszcza na takiego typa, ktory sie tobie nigdy nie podobal? powinien byc takim samym egoista i myslec tylko o sobie" zgadzam się, przed podjęciem tak ważnej decyzji jak np. wybór koloru paznokci powinna przeprowadzić wieloetapowe i wieloaspektowe pertraktacje następnie zgodnie z dyrektywą pomalować na czerwono, mimo że takiego koloru nie lubi i cieszyć się radością swego pana:O faktycznie, za każde nowe spodnie kupione bez jej wiedzy, nową fryzurę - awantura całonocna plus ciche dni minimum przez tydzień plus wypominanie przy każdej możliwej okazji popełnionej zbrodni plus wymuszenie przyrzeczenia poprawy ona jest straszną egoistką decydując o swoich włosach, a on decydując o jej włosach tak się poświęca dla dobra związku :O jakiż on jest bidulek pokrzywdzony bo to zła kobieta była

Gość xchgfyuo
e tam, to chyba nie o to chodziło z tymi włosami. może po prostu brzydziej wyglądasz? włosy to duży fetysz i mogą dużo zmienić w wyglądzie. ja tez zapuszczam wlosy chociaz mnie ciągle korci by ściąć ale wiem dobrze, że wyglądam gorzej w krótszych. może ty wyglądasz w krótszych lepiej. nie wiem bo cię nie widziałam przed i po. moze zrób sobie puszystą fryzurkę to odciągnie troszkę uwagę i doda sexapilu.

nie każdy facet lubi dłuuuugie włosy znam faceta który ubóstwia krótkie :) autorko chyba go mocno zaskoczyłas że tak zareagował :D przyzwyczai sie

Gość ***Narzeczona ***
Wiesz co ja na Twoim miejscu powiedzialabym facetowi zbey mnie w dupe pocalowal po tym co od niego uslyszalas. Twoje wlosy Twoja sprawa. Ubierasz sie i wygladasz tak jak chcesz nie jestes niewolnica faceta. Jeszcze chwila a on bedzie decydowal z ktorymi kolezankami masz sie spotykac i jakie masz miec zainteresowania .

Gość ***Narzeczona ***
I wiesz co jeszcze bym powiesziala ze znajde sobie takiego ktory bedzie mnie kochal i bedzie chcial sie ze mna pokazywac bez wzgledu na dlugosc wlosow. Gdybys samodzielnie podjela decyzje i wyjezdzie na polroczne stypendium to rozumiem ze moglby miec zal ale sytacja ktora opisujesz jest zenujaca. Ile on ma lat 15 ze sie tak zachowuje??

prawda jest taka, że każdy ma prawo robić ze swoim wyglądem co chce ale nie każdemu musi się nowy wygląd podobać autorka ścięła - ok ale nie może wymagać, żeby jej partnerowi to się podobało mi też nie podobałoby się gdyby mój mąż nagle przemalował się na jasny blond ( co niektórzy panowie czynią)

No może się nie podobać ale żeby od razu z tekstem, ze jak odrosną to gdzieś wyjdzie... Tragedia, facet uczuć nie ma czy jak? Najważniejsze jest to, ze tobie się podoba :)