Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuskaPrzyszla

Nadia czy Lena?

Polecane posty

Gość mamuskaPrzyszla

ktore wybrac hmmmmm?

Gość nystatyline
Co Wy macie z tym ruskim imieniem Lena??? Ładniejsze jest Nadia, chociaż teraz wszyscy tak nazywają, mimo, że te imię wcale piekne nie jest. Takie mdłe... Nazwij Diana :).

Gość mamuskaPrzyszla
u mnie w srodowisku jakos nie spotkalam sie tylmi imionami:)

Gość co to ja miałam
Kunegunda? Hermenegilda?

Gość kolejna fala na
leny i nadie niedawno były julki potem w klasie bedzie lenka s., lenka r. lenka w. a kasi i ani ani jednej hehehe. Jest tyle ładnych imion dladziewczyn alicja,irmina, hanna wybór ze hoho to najlepiej nazwac lena albo nadia boszsz troche inwencji kobiety

Gość mamuskaPrzyszla
a dlaczego mam sie nie przyznac?nie slyszalam zeby ktos z mojego otoczenia wolal na corke nadia albo lena chociaz wiem ze lena to dosyc popularne imie ale nie obchodzi mnie to.podobaja mi sie te imiona i nie widze potrzeby rezygnacji z nich tylko dlatego ze sa teraz modne

Gość a ja mysle..
że Nadia ładniej, nawet znam jedna Nadinkę, urocza dziewczynką...znam też Lenę i to taki 'dziwoląg' więc słabe mam wrażenia

Gość mamuskaPrzyszla
kanna to malo popularne imie?z tego co wiem to teraz jest bum na staroswieckie imiona typu hania,zosia,zuzia

Gość kolejna fala na
masa jest oklepanych popularnych imion, ale lena i nadia to to samo co kiedys julka. Do wyzygania, jeśli chcesz żeby Twoja córka była jedną z wielu bo Tobie sie podoba to przeciez wolny kraj i masz takie konstytucyjne prawo;) Hanek nie ma az tak dużo za to zosiek owszem, warto wybrac imię ładne, nie super popularne ale tez bez udziwnień jak z rodziny wiśniewskich a imion dla dziewczyn jest na prawde cała masa i jest z czego wybierac. Ja miałam dac synowi na imie szymek ale teraz jest ich zatrzęsienie dałam więc imię czesto nadawane w moim roczniku piotruś. Mnie sie podoba i zadna moja znajoma nie ma syna piotrka bo teraz eryki, marcele i franki. Ale jak juz upierasz sie przy tych dwóch to ładniej wg mnie brzmi Nadia.

Gość mamuskaPrzyszla
ale nigdy nie ma sie pewnosci ze jak teraz da sie malo popularne imie to czy potem nie bedzie wielkiego bum na jego punkcie

Gość mamuskaPrzyszla
moze wypowie sie ktos jeszcze?

Gość YOZ
a moze Jana???? mi sie podoba....

Gość mamuskaPrzyszla
Jana?nie podoba mi sie jakos tam mesko brzmi tak jak Jan

Gość YOZ
Jungen Mädchen 1. Leon 1. Hannah / Hanna 2. Lucas / Lukas 2. Leoni / Leonie 3. Luca / Luka 3. Lea / Leah 4. Tim / Timm 4. Lena 5. Finn / Fynn 5. Mia 6. Luis / Louis 6. Anna 7. Jonas 7. Emilie / Emily 8. Felix 8. Lara 9. Paul 9. Laura 10. Maximilian 10. Sara / Sarah moze cos wybierzesz....

Gość ble ble ble ble ble b
w temacie - Lena bardzo mi sie podoba , Nadia też ładne , ale Lenka chya ładniejsze, zobacz jak zmiękczysz Nadię ? Nadinka , Nadziunia, Nadzia ? a Lenka tak ładnie dla dziewczynki , tak delikatnie. a nie w temacie : marysieńki 26 --- kolejne dziecko ????!!! Moze jeszcze z 2010 roku ? Jak można tak sie zachetac , cale życie w ciąży , nic dla siebie , i te wiszenie na cycku mamusi po 3 lata ....

Gość Lollllitaaakiii
Ani tak ani tak... blee

Boom na Lenki i Nadie wlasnie sie zaczyna. W moim bezposrednim otoczeniu znam 2 Lenki, ale mam wystarczajaco znajomych na naszej-klasie, zeby moc stwierdzic, ze coraz wiecej dziewczynek od jakiegos roku dostaje imiona Lena lub Nadia. To dopiero poczatek fali. Powiedzmy sobie szczerze, ze kazda z nas zna najwyzej 10 niemowlakow w najblizszym otoczeniu. Chwila prawdy przyjdzie w przedszkolu i szkole- wtedy sie okaze, ile dzieci z dalszego otoczenia ma tak samo na imie. Wystarczy sobie przejrzec topiki ciezarnych i zobaczyc, jakie imiona wybraly dla swoich dzieci. Tendencja krystalizuje sie. Co do imienia Hania- to jest ono w pierwszej piatce najpopularniejszych. Wiec nietrafiona konfrontacja.

Ani Lena ani Nadia, strasznie oklepane imiona, gdzie się spojrzy stado Lenek i Nadii i jeszcze Majek...

Gość dorota ma w głowie kota
http://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod/1,79331,6904559,Najpopularniejsze_imiona_w_2009_roku.html ani lena ani nadia nie przodują w rangongach . propos dorota również nie, ale to ze wzgledu na to chyba ze te imie jest okrpne

Gość to imię nie te imię
mnie się żadne z tych imion specjalnie nie podoba, ale jeśli już miałabym wybrać, to Lena.

zadne,niestety,teraz jest wysyp tych imion,i nie chcialabym,zeby moje dziecko bylo jedna z 20 Lenek Czy Nadii w jednym bloku,albo w jednej klasie.

dorota....- Lena jest na miejscu 12. Nadie sa dopiero w natarciu. Odczekajmy rankingu z tego roku, to sie przekonamy.

Gość aga01025
a ja jestem w ciąży 4 miesiąc i jak sie urodzi dziewczynka to na 100 bedzie Lena, no co ze wysyp,chyba lepsze niz Dzesika albo podobne

Gość hyftfhnlkuyo7ukcfd
kleofas