Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efka25

cytologia III

Polecane posty

Gość efka25

mam 25 lat i od niedawna kiepska cytologię- III , w wieku 18 lat usunieto mi torbiel z prawego jajnika. Zaczynam sie martwic bo długo nie ma wyników mojej histopat? pobrali mi wycinki w szpitalu ale niczego mi nie wyjasnili ? czy słusznie sie denerwuję ? czy któraś z Was przechodziła to samo ? dodam jeszcze że nie rodziłam jeszcze dzieci z powodu operacji kregosłupa ledzwiowego który miałam dwukrotnie już operowany ! boję się co bedzie dalej ?

Gość antoine
nie przechodziłam takiej sytuacji jak Ty, ale mam pytanie, ponieważ również mam problem z lędźwiowym kręgosłupem - czy będziesz mogła mieć dzieci? ja jeszcze nie zdecydowałam się na operację, nie wiem czy najpierw urodzic dziecko i dopiero operacja czy odwrotnie.

poszukaj jest chyba taki wątek- trzecia grupa i gorzej, tam może ktoś Ci doradzi. A torbiel chyba nie ma nic wspólnego ?? Pewna nie jestem, ale moze to być silny stan zapalny lub nieprawidłowe komórki, które mogą spowodować nowotwór :(

efka 25.....narazie spokój kochana:) Kilka lat temu to przechodziłam....byłam przerażona ....na wyniki histo... czekalam dwa tygodnie...i wyszlo wszystko ok...okazalo się że to nieprawidlowe komorki zmienione stanem zapalnym....pomogly tabletki dopochwowe...dwa rodzaje..i wszystko pięknie wrocilo:)Potem nawet I mialam....a tak z reguly II zawsze.....