Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorotka.

Lenka, Maja, Nadia - paranoja

Polecane posty

Gość dfgbhnjmj
A mnie wkurza jak każdy mówi - ooo Jak Majka z M jak Miłość czy teraz z serialu pt. Majka ! Bez sensu. Nie oglądam tych seriali. Imie bardzo mi się podobało i mam w nosie ze tyle jest imienniczek mojej córki. Ładne imie więc mamy nadają je swoim córką. I tyle !

Gość chce miec LENKE
imie Majka było popularne zanim pojawił sie ten serial... z moich obserwacji wynika ze większosc mmam jak sie zastanawia nad wyborem imienia to podaje przykładowe a kafeteryjne mamuski zaraz myśla ze wszystkie dziewczynki beda lenkami czy majkami...to ze sie ktos zastanawia czy tak dac na imie wcale nie oznacza ze tak da... w zasadzie to na forum pojawił sie jeden czy dwa takie tematy i juz afera ze wszystkie to Majki Lenki i Nadie...zastanówcie sie czy wokół jest tyle tych imion a nie patrzcie kto jakie ma myslli na forum

do autorki postu - jeśli każdy by nadawał oryginalne imie, imion by zabrakło ;) albo byście pisały, że krzywdzi się dziecko. Ja mam Lenkę - imię wybrane z księgi imion. Mieszkam w 100tyś mieście, w mojej parafii w 2009r. nie ochrzczono żadnej Lenki. Ostatnio mąż przyniósł nowinę - Lenka w M jak Miłość jest heheheh, i niech sobie będzie, tyle że tam jest Magdalena, a w na dobre i na złe - Marlena :P Koleżanka ma Maję - mąż wybrał te imię, gdy jeszcze małżeństwem nie byli.

wracając do Tosi - ja chciałam tak nazwać, ale mąż nie chciał. A skąd pomysł? nazywano mnie Antek jak byłam mała - miałam być chłopcem. A że wiedziałam, że urodzę córeczkę - chciałam Antosia. :P Nie wszystkie imiona wynikają z mody! A Ty autorko to chyba nie masz czym sobie głowy zawracać! Jak Ty nazwałaś?

a odnośnie Zoś - moja szwagierka ma Zosię (5lat) nazwała tak po babce :P Równiez nie z powodu mody!!!!!!!!!

Gość najdłuzej do wieczoraa
antosia śliczne imię :). jeżeli będę miała córkę będzie miała właśnie na imię Antonina Maria. A jak chłopiec to Aleksander, Franciszek albo Władysław :)

A u nas w ok 30 tys miasteczku- Żagań się zwie( lubuskie), imię Lena było najczęściej nadawanym imieniem żeńskim w roku 2009- dane podane przez USC w lokalnej gazecie.

Gość Głupia jestes
niepowazna jestes kobieto !!! Mnie nie podoba sie imie dorota jest bez wyrazu!!! Moja córci ma na imie Maja i nie patrzyłam na mode,poprostu pasowało do niej to imie. To kwestia gustu.chyba nie masz co robic skoro wypisujesz takie głupstwa na forum. wspólczuje prostactwa

poiuygtf - naucz sie czytac kobieto, bo wstawilas imiona najpopularniejsze w Polsce, co oznacza, ze uwzglednione sa tez imiona naszych babc i matek :O

Gość Sprostowanko małe
Nie Antonia, tylko Antonina - i od tego jest Tosia. Tosia ok, ale Antonina nie podoba mi się, tak samo Antoni dla chłopców - kojarzy mi się ze starym dziadkiem.

Osobiście nie mam nic do Lenki, Mai lub Nadi. może tyle, że wiele osob teraz tak właśnie nazywa swoje dzieci. Ale co jeśli komuś się podobają te imiona? Rodzice nie patrzą na to, ile jest Lenek, Majek czy Nadi. Po prostu mają taki gust! osobiście mam na imie Iza, znam ze 2 może 3 poza mną. rzadko spotykane. nie zbyt mi sie ono podoba. ale sie przyzwyczailam. w sumie to wolalabym setną w klasie Majką, Lenką albo Nadią niż Odysejką, Syrgiuszką itd.! z całym szacunkiem dla osób, które tak nazywają swoje dzieci, ale po prostu nie podobają mi się one. mi sie za to straaasznie podoba imie Nela. patrze też na osoby, które znam. Imię też wiele znaczy. Znam pare Majek, chyba 2 lub 3. i co? wszystkie to takie 'księżniczki'. szpanują i wogóle. więc odrzucam to imie ;) Lena? nie znam żadnej! Nadii tak samoo.

Gość moolmatz
oczywiscie ze jest Antonina i Antonia!!!!!!!!!!!!!!!

Gość setna maja
moja cora tez ma na imie maja... i co z tego... wazne ze nam sie podoba