Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesliwa86

klub mam krakow

Polecane posty

Gość też matka polka :))
Krakmama a w jakiej cześci Krakowa mieszkasz??

Gość Matka Polka 83
Mieszkam nieopodal Borku Fałęckiego, ale jak nadejdą cieplejsze dni zamierzam stać wreszcie mobilna. Trochę jeszcze jest to utrudnione bo karmie młodego własnym mlekiem i wychodzenie z nim wiąże się ze sporą logistyką ale powoli przerzucamy się na słoiczki więc wiąże z tym spore nadzieje :) (pomyśleć ,że 5 msc temu wyjscie na miasto było takie proste ehh ;))

Gość mama Bartosza
Cześc, mam 23l i synka 19mies, cieszę się bardzo że znalazłam te forum bo brakuje mi pogaduszek z kimś kto jest zainteresowany tematem dzieci.

Gość bakkkkakk
oj mamo Bartosza źle trafiłas bo to chyba najgorsze forum jakie może być :) jesteś z Krakowa??

Gość mama Bartosza
jestem z krakowa okolice nowohuckiej, to jakie forum możesz mi polecic?

Gość matka polka 83
Forum jest niewinne ;) i chyba zależy wyłącznie od ludzi, dlatego nie ma co marudzić tylko wziąć się za pisanie .

Gość mama Bartosza
Matka polka 83 zgadzam sie z twoją wypowiedzią, forum zależy do tego kto je odwiedza i czy mądrze pisze! jestem tutaj nowa więc dopiero zapoznaje się ze wszystkim. Mam pytanie, może któraś z was wie gdzie warto zapisac dziecko na nauke pływania?

Gość Kulturalny Kraków
Witamy Jeśli jesteś młodą mamą z Krakowa prosimy o wypełnienie ankiety, która zamieszczona jest pod linkiem poniżej. Celem badania jest poznanie potrzeb kulturowych i postaw związanych z uczestnictwem młodych matek w kulturze szeroko pojętej. Poniższa ankieta jest częścią projektu badawczego realizowanego przez studentów Wyższej Szkoły Europejskiej im.ks.Józefa Tischnera w Krakowie. Bardzo nam pomożesz wypełniając kwestionariusz. Kulturalnie można zawsze, jeśli tylko zechcesz ! Życzymy udanej zabawy ! Ankieta jest anonimowa. Zebrane wyniki prezentowane będą wyłącznie w postaci zestawień liczbowych i procentowych. Prosimy o szczere odpowiedzi i wypełnienie ankiety tylko raz. https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dFJNeTZYTUVvcDg0U0YzUGMxOXgxY0E6MQ&theme=0AX42CRMsmRFbUy1hNTEyYWQxMC03NzM0LTQxZTUtOGRmOC1mNTQwYjJlMDhhNTQ&ifq

Gość wchodzaca w role
Hej Dziewczyny i ja sie dołaczam. Jestem z Krakowa, mam poltoraroczna corke i chetnie spotkam sie z kims na kawce lub na spacerku w okolicach Borku Fałeckiego, bo wiosna wyciagneła mnie z domowych pieleszy na dobre... Tesknie za dawnym swiatem pelnym ludzi i znajomych.Pozdrawiam Moj nr gg 1851579

Gość wchodzaca w role
jestem w domu, ale rozgladam sie juz za praca

Gość mamakamyczka
Hej Ja tez jestem z Krakowa :)mój synek ma już 4 latka. Synek rośnie a ja mam sporo ciuszków w bardzo dobrym stanie, a kilka nawet całkiem nowych. Dlatego postanowiłam zrobic mały przegląd szafy i sprzedac co juz nie jest mi potrzebne :) Zapraszam do obejrzenia mojego albumu http://monibe.fotosik.pl/albumy/849075.html nie jest jescze dokończony i w krótce dodam więcej ciuszków. Gdyby ktos był zainteresowany prosze o kontakt monibe@poczta.onet.pl Ceny T-shirtów uzywanych 5-6zł, rzeczy które są nowe mają literkę N. Ciuszki są firmowe, większość przywieziona z Anglii. Pozdrawiam

Gość xxyyyww
Witam wszystkie mamcie, mam dla was fajną propozycję! Znajoma pracuje w firmie badawczej i potrzebują mam (które mają dzieciątko do 5 lat) i kobiet w ciąży, które przyjdą przetestować nowe zapachy kremów dla dzieci. Test trwa 7 minutek na Floriańskiej 49 (Dom Gościnny UJ) we wtorek, środę lub czwartek (17-19 maj) w godzinach 10-19. W podzięce oferują mały upominek. Jak będziecie gdzieś spacerować to zaglądnijcie tam do nich ;)

Gość mamajaśia
Młode mamusie, chciałabym podzielić się z Wami spostrzeżeniami nabytymi jeszcze w trakcie ciąży. Czy według Was Polska jest zacowfaanym krajem, jeżeli chodzi o akcesoria i mebelki dla maluszków. Mamy barrdzo mały wybór w sklepach. A wiadomo dla maluszka chcemy tego co najlepsze. Zupełnie przypadkiem natknęłam się na nowy sklepik w Krakowie. Nordic Decoation, który sprowadza przecudne mebelki dla maluszków. Norweska firma STOKKE. Przecudności.. Jestem szcześliwą posiadaczka wielu rzecy i wierna fanką tej firmy. Oproćz rzeczy dla dzieci drogie mamy możemy sobie kupić skandynawskie akcesoria dekoracyjne do domu:) Przez przypadek dowiedziałam sie o tym sklepie, bo jak slyszałam jest o nowy sklep. Byłyście już tam? Czy podzielacie moje zdanie?? Pozdrawiam, Mama Jasia:)

Gość czekajacaaaaaaaa
up

Gość Joni
Cześć. Jestem ze Śródmieścia. Mam 4 letniego synka. Zaprzyjaźnię się z mamami, a mój syn z dziećmi niekoniecznie w w tym samym wieku.

Gość mamalui
Witajcie, mam na imię Luiza - mam prawie 2-letniego synka . Poszukuję innej mamy z okolic dziel. Dębniki w Krakowie, z którą mogłabym wejść w spółkę . Tajemnicza spółka to po prostu wzajemna opieka nad naszymi dziećmi. Przykładowo: 3 dni ja zajmuję się moim i Twoim dzieckiem, potem zamiana.Tym sposobem każda ma dla siebie 3 dni wolności:) Można znajdzie się jakaś fajna dziewczyna (wiek dziecka dowolny) i przypadniemy sobie z dziećmi do gustu. Pozdrawiam serdecznie wszystkie dzielne mamy:))