Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesliwa86

klub mam krakow

Polecane posty

Oooo, Klepardia, to koło mnie! Powiadasz, że fajnie...? A brodzik tam jest? Próbowałam właśnie podejrzeć na zumi, no ale głębokość basenu z lotu ptaka cieżko ocenić :classic_cool: Zmykamy na spacerek, mała właśnie wyspała się i kończy jeść (patrz: męczyć) zupę :classic_cool:

szczęśliwa ja nie pamiętam ile Mania miała. Jakoś 13-14 miesięcy chyba. Teoretycznie można chodzić już od 3 miesiąca, ale mała miała problemy z drogami moczowymi i długo miała zakaz basenów. Na klepardii jest brodzik. W zeszłym roku w wakacje ciągle tam łaziłyśmy... aż w końcu nabyliśmy swój własny basen :D Moi już po obiedzie i śpią. Spaliłam garnek i śmierdzi w całym domu... Normanie sama siebie zadziwiam. Nastawiłam wodę na ryż i Kornis zacz al kaszleć poleciałam do niego, potem przyszedł listonosz i mi wyleciała z głowy ta woda... No i garnek się spalił.

Gość słoneczny brzegg
o ranyyy... jakie tu nudy.. zieeeew, dawno mnie tu nie było, ile wyscie stron juz zapisały o niczym! co za matki na internecie siedzą, dzieci w samopas! 💤

Kornelkowa, ja też często sie ostatnio łapie na tym, że nastawiam cos do gotowania, na co powinnam zerkać, po czym mam tysiace spraw w stylu - zajrzeć do córki, coś zerknąćw Internecie albo do kogos zadzwonić... ostatnio w ten sposób - co prawda garnka nie spaliłam - ale z ryżu zrobilam ciapałygę hehe :classic_cool: Jak Twoje dzieciaczki po dzisiejszej nocy? Kaszel mniejszy? słoneczny brzeg - a pudziesz ty! :P

hej dziewczyny mam pytanko czy ktoras z Was uzywa mleka Nan 3? bo kolezanka ma do sprzedania 3 puszki jedna po 10 zl i pomyslalam ze zapytam Was czy nie chcecie.Ja za chwile ruszam do dentysty do Filipka przychodzi tesciowa zobaczymy czy tym razem uda mi sie dotrzec na miejsce :) co do gotowania to ostatnio nc nie przypalilam :D bardzo lubie siedziec w kuchni i wymysclac nowe potrawy :D

Gość wielka szkoda ale cóż
Wiem że z Krakowa nie jestem ale kiedyś pamiętam pewną osóbke - MaMani, teraz zobaczyłam że to Kornelkowa mama, tez mam dwojke maluchow w podobnym wieku (jedna corcia 17 miesięcy a druga ma 3 miesiące) chętnie bym z Toba popisała np. na gg jeżeli byś chciała?

Kraków, piękne miasto :) Mieszkałam w nim 10 lat w dzieciństwie, wiec pozdrawiam wszytskich mieszkających w Krakowie ;) OoOoO MaMani! Jak dawno Cię nie było widać pod starym nickiem.

Hej :) Ja bardzo chętnie popisze. Podaj nr gg. Fajnie, ze ktoś mnie pamięta. U nas do d..., ale nie chce mi się o tym pisać. Młodzi już troszkę lepiej. Nie kaszlą tak bardzo i odstawiłam im już antybiotyk. W poniedziałek mamy kontrolną wizytę. Saro buro i... kicha. Pozdrawiam.

Jestem, jestem, ale paskudna pogoda :( Siedzimy w domu, córa tylko w swoim klubie była na zajęciach, a tak to po staremu leci, wiosny wypatruję i jakoś ani widu ani słychu;) Trzymajcie sie ciepło, do następnego zaklikania, jak nas wszystkie najdzie wena :classic_cool:

Gość wielka szkoda ale cóż
21361640 :)

No i temat padł. Dziewczyny nie wiecie może gdzie mogę kupić w Krk getry (leginsy) w czarnym kolorze i takie z nogawką 3/4 rozmiar 98 lub 104? Nie ma ani na allegro ani w żadnym sklepie... :( Jakby się któraś na takie natknęła to dajcie znać. Co u was słychać? Maluchy zdrowe?

widziałam je ale one są granatowe, a nie czarne :( No chyba ze sprzedający jest daltonistą... ale pewnie nie jest, tylko aparat ma kiepski:P

Czesc Nikt sie nie odzywal to i ja milcze ;) Zdroweczka dla was. Szkoda, ze tak zamilklysmy, zabraklo pomaranczek :P do zmotywowania nas do pisania. U nas wszystko ok. Mala rosnie jak na drozdzach, 2 pelne wory malych ubranek poszly na strych , i w szafie sie luzniej zrobilo. Gdzie w Krakowie jest duzy wybor bucikow dla dzieci? Musze jej kupic cos na wiosne. Kornelkowa, ja nie mam pojecia gdzie sa dobrze zaopatrzone sklepy w Krakowie dla malych dzieci. Pozdrawiam was serdecznie i piszcie dziewczyny.

WESOŁYCH ŚWIĄT Moc prezentów od zajączka co kwiatuszka trzyma w rączkach Wielu wrażeń,mokrej głowy w poniedziałek dyngusowy. Życzę jaja święconego i wszystkiego najlepszego! . . . . . . . . . . . .... ... ___ . . . . . . . . . .... . .-.'. . .. . .-. . . . . . . . . .....-(. . . \. . /. . . )-. . . . . . . . .... /. . . '..oOOo..'. . .. \ . ,. . . . . . ....\.--.oOOOOOOo.--. '/ .......... . .... (. ...oOOOOOOo:. . ) ............ .... /''---'oOOOOOOo'---'\ ..................\. . . .''oOOo''.. . .. ./ ................ ' .-..(. . . /.. \. . . )-' ...._.........,-"--,_....//' .../..\....../...____\.//. . . .. . /| ...||.\\..../.../......'((. .. . |\/./_ ...||..\\._ |...'.'-....\\. .| \;. . . - ' ...|.\_.\\........6 \....\\| \: . . ' --. ....\_........6...._..\..\\,. . ' . . --' ..... |.._......... \.)... |..))' ._ ,-' ......\/.....= \......;_ '/.//- ' ......|...........--__ ;// ........,____....-'......| ........._/........... .._-.__/ ... ..,-..............,-| || ...,-/................/....| \\ (..|.............../_..../.\| ..-\.................\--;. ..... -.................|....| ........).............../.._/. ......./...........__. '...'--,. ......(.......... )...(........) ......--------- WESOŁYCH ŚWIĄT

Gość em m
poizdrawiam mamuski i kobietki z okolic krakowa, szkoda ze topik upadł:(

Gość mama z krakowa ***
To ja też podniosę :) cos temat umarł dawno temu, kornelkowa mama tez gdzieś zniknęła, a co u reszty?? a może nowe dziewczyny coś o sobie powiedzą??

Gość mama Zuzuli
witam, jestem tu nowa :) jestem mamą 4,5 miesięcznej Zuzi :) i mieszkamy oczywiscie w krakowie akurat zaczynamy próbować nowe smaki :) może jednak temat sie podniesie?

Gość JolaBar70
Witam. Ja też jestem tu nową mamą. Mieszkam w śródmieściu Krakowa. Mam 40 lat, a mój najmłodszy ma 2 i pół roku. Chętnie nawiążę znajmości . Pozdrawiam. Jola

Gość mama Zuzuli
jak widać temat sie nie podniosl szkoda :( pozdrawiam wszystkie krakowskie mamusie :)

Gość Mamusia2010
Witaj ja mieszkałam w Krakowie i też w dzielnicy śródmieście.Teraz mieszkam za Krakowem.Moja córeczka ma 10,5 miesiąca:) Pozdrawiam:)

hej dziewczyny ale nam sie urwal kontakt jakos tak dzis weszlam sobie na to forum .moze nam sie uda znow pogadac? pozdrawiam

Gość matka polka 83
Hej dziewczyny! mam 27 lat i 4,5 msc synka. Tak się złożyło, że moi znajomi nie mają jeszcze dzieci i zaczyna mi brakować tej lini porozumienia, dlatego szukam pilnie mam ;).Jestem z Krk, czekam na odzew.pozdrawiam!

Gość też matka polka :))
Hej a w jakiej części Krakowa mieszkasz???

Gość krakmama
ja też mama z krakowa, mam córcię półtoraroczna ;-)