Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kisielek kiwi

OTYŁE KTÓRE STARAJĄ SIĘ O DZIDZIĘ- ja długo się staracie?

Polecane posty

Gość ddddddddddddd
za 3cim razem zaszlam:)

ja długo starcie się o zajście w ciążę? czy stosujecie jakieś środki wspomagające zajście? czy to tak duże ryzyko jak mówią? piszcie jak coś wiecie...

piszcie dziewczyny proszę bo lekarka mnie ostrzegała że to niedobre dla dziecka że jestem otyła, ale tyle czasu starałam się schudnąć, a chcę już zostać mamą tylko się boję, jak to było z wami...

Gość kiok
wedlug mnie to mit, ze otylosc utrudnia zajescie w ciaze. Jak ktos ma miec problemy, to bedzie je mnial i przy szczuplej sylwetce. Moja siostra zaszla w ciaze przy wadze 90kg bez zadnego starania sie, 2 lata temu kobieta wazaca 180kg nagle zaczela rodzic, nie majac pojecia, ze jest w ciazy, taka gruba byla.

a nie pomyślałaś o tym że całe życie byłam taka i jestem w stanie schudnąć do pewnego momentu tylko, chyba że będę sie głodzić a to na pewno mi nie pomoże w urodzeniu dziecka.. łatwo oceniać

Gość najdłuzej do wieczoraa
dziewczyno... zmień diete na zdrowszą (witaminki! i mniej tłuszczu) zacznij ćwiczyć a za pół roku zacznij się starać... Ja bym tak nie mogła jak ty szarżować zdrowiem malucha...

2 lata temu kobieta wazaca 180kg nagle zaczela rodzic, nie majac pojecia, ze jest w ciazy, taka gruba byla. z jakiego gatunku to jest?Fantastyka?:P_

Jak ja lubie takie które się usprawiedliwiają "całe życie byłam taka" :D. Super... Ale prawda jest taka że więcej jesz niż spalasz... Ale... Skoro jesteś gruba z powietrza to może dzieciaka też urodzisz z powietrza :D pozdro

Brzydula30 też o tym czytałam :P. Ciekawe za co brała ruchy dziecka? :D Wzdęcia? :D:D

Kiwi jak bylam otyla-a bylam:O to tez tak sobie i innym tlumaczylam:O zla dieta czyli niewlasciwe nawyki zywieniowe i brak ruchu jest najwiekszym wskaznikiem otylosci:P

Gość poiuygtf
W pierwszą ciąże zaszłam ważąc 88 kg przy 172 cm. Poczęlismy synka w pierwszym miesiącu starań. W drugą ciąże zachodziłam mając 95 kg ! I również udało się za pierwszym razem ! Nie brałam żadnych witamin itd. Od 12 dc do 17 dc kochaliśmy się co dzień. Potem poducha pod plecki, pupa i nogi wysoko uniesione na 10 min :P

Gość to wszystko zalezy
od tego ile wazysz bo roznie moze sie kojarzyc otylosc

fajnie fajnie macie ...kto wam powiedział że ważę 180 kg? ja prosiłam o opinię tych kobiet które rodziły będąc otyłe, albo zachodziły w ciążę, a nie o ocenianie mojej otyłości prze osoby szczupłe... serio darujcie sobie takie teksty, bo mnie to nie wzrusza...

Gość poiuygtf
Kisielek a ile Ty wazysz i ile masz wzrostu ??

probowalam Ci tylko napisac,ze schudnac warto:) widzilaqs serce tłustej kury?:OWiesz ile takie serce musi sie napracowac?

Gość to wszystko zalezy
ja zachadzac wazylam 72 rodzac 85 przy wzrosie 165 zero komlikacji dziecko 3400

A POWINNO. kto się zajmie dzieckiem jak dostaniesz zawału, przez to że masz otłuszczone serducho (a nie trzeba ważyć 180kg żeby być tłustym... nawet teoretycznie szczupłe osoby szarżują swoim zdrowiem bo siedzą całymi dniami na kanapie i ich jedynym sportem to wizyta w kuchni...). Takie jest moje zdanie - trzeba o siebie dbać, nie żeby wchodzić w ciuszki 38, tylko żeby być zdrowym. Ja wierze że tłusta matka szkodzi swojemu dziecku tak jak matka palaczka... I tyle. Nie zabronisz się wypowiadać ludziom dla których zdrowie coś znaczy 🖐️

jeżeli zdanie które jest inne od twojego jest "zawiścią" to współczuje twoim znajomym i lekarce :D

Gość to wszystko zalezy
wiem, ale niektorzy generalizuja i piszac nadwaga mysla otylosc i odwrotnie dlatego pytala ile wazy autorka ale chyba nie chce sie tym podzielic osobiscie znam osoby otyle ktore rodzily , owszem zadzraly sie problemy typu cukrzyca ciezarnych czy zatrucie ciazowe, ale dalo sie opanowac i dzieci rodzily sie zdrowe

to co mam rozumieć że osoby otyłe nie maja prawa mieć dzieci i są głupie bo doprowadziły się do takiego stanu? ok ale ja już się staram o dziecko i chciała żeby inne otyłe podzieliły się ze mną swoimi przeżyciami z tego okresu i tyle..