Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AAmarkoAA

Kurcze nudzi mi sie

Polecane posty

a dlaczego Ci sie nudzi?I przepraszam , ze wzielam Cie za delikatna, krucha kobietke.

Gość a ta
zawolaj boSka ikusie przestanie sie tobie nudzic :D

Elena 50 hej, spoko nieprzepraszaj ,leze w domu na kuzku bo kilka dni temu przesunol mi sie dysk w kregoslupie ,noi chodze juz pomalutku w bolach ale chodze nawet obiad dzis zrobilem wiec jest ok. tak czytam te Tematy na forum i takie sa niektore dziecinne i nieda sie nigdzie pisac. pozdrawiam

hahahaha myślisz, że aż tak ciężko ze mną wytrzymać ? bo nie zgodziliśmy się w jednym temacie ?:)

och dysk jest bardzo przykra sprawa.Czasem niech Cie nie podkusi isc do kreglarza.Spokoj, lezenie z nogami lekko uchylonymi w kolanych oraz jak pracujesz zaloz gorset.Mozna 5 godzin go nosic z przerwami.A potem gimnastyka miesni przykregoslupowych.Bardzo wazne sprawa.Jak boli warto wziac cos przeciwbolowego i rozluzniajacego miesnie.

Ike to pewnie ty ale chamstwo sie szezy, poczytaj zamnie slownik a potem opisz jakie byly wrazenia;)

nigdy nie piszę na pomaranczowo:) walę prosto w oczy dlatego nie jestem specjalnie lubiana ale jak miałabym ci napisać o błędach napisałabym ci to pod moim nickiem:)

Elena 50 masz racje jak zwykle bo wlasnie mi juz kilka osob doradzalo zeby isc do kreglarza ale potem czytalem na internecie zeby lepiej nieisc i na jednym forum tez mi odradzili ,dalem rade bez zadnych tabletek ale bol byl potworny nawet niedalem rady oddychac. ike -aty to masz charakterek;)

no charakterek przynajmniej lepiej brzmi niż ta cała reszta jaką mnie dziś obdarowałeś :D:)

nie martw sie.Jak sie wykurujesz to popedzisz w tany z jakas tajemnicza dama.W swietle beda jej bylszczaly oczy, suknia bedzie wirowac wokol a Ty bedziesz najszczesliwszym facetem pod sloncem.

Ike- a tak abstrachujac od tamtego tematu ,przewaznie madrasc zyciowa idzie z wiekiem niezawsza ale na ogol tak jest,czym osoba starsza tym ma wiecej doswiadczen i jest madrzejsza .- ile masz lat? Jak mozesz to odpisz

o masz hmmm zresztą i tak cie doinformują ;) 31 ale myślę, że ten wiek to przesada wiesz są ludzie którzy niewiele przeżyli bo całe życie żyją pod kloszem- więc doświadczenie życiowe nie zawsze idzie z wiekiem

Elena 50 dzieki, jestes dobra duszyczka i bede to zawsze podkreslal! A ja mialem swoja szanse niestety osoby trzecie mi ja odebraly ,bylem mlody i glupi! A dzis mam konsekwencje tego,

ike od 6 lat trwa u Ciebie proces starzenia sie komórek :P

iftar bardzo dziękuję ci za ta informację:) nie ma to jak być podbudowana przez koleżankę :) :P

tak? depeche no popatrz! a ja myślałam , że jestem stara rura- bo tak mniej wiecej o mnie mówisz teraz próbujesz nagle odzywać się do starszych z należnym im szacunkiem?

Ike- dokladnie tak ale na ogol wiek idzie z madrascia w parze, bez urazy ale momentami myslalem ze masz 13lat. Ale momentami! Kurcze zycie cie doswiadczylo ale ike niemozna robic takiej skorupy wokol siebie niestety dzis ktos cie zrani a jutro nie, trzeba zawsze sie podnosic ,bo inaczej to jest bledne kolo

alez ike powinnas to odebrac jako komplement gdyz jestes tak mloda ze rozmawiajac z toba nie czuje w ogole tej malej roznicy wieku jaka nas dzieli.

oj kolego zapędzasz się :) nie posiadam żadnej skorupy po prostu czasem stawiam się w położeniu innych osób niż wszyscy skrajne poglądy to nic złego nie widzę też najmniejszego powodu, dla których to co myślę mam ukrywać

depeszka naprawdę twoje zdanie mnie nie interesuje szukasz zaczepki jak zawsze a potem krzyczysz, że ike się na tobie mści

swoja droga jak będziesz miała te 30 to zrozumiesz jak wielka różnica była między nami sama z siebie będziesz sie śmiać

Gość seksuolożkaKASIA
strzelcie se palcówkę albo zwalcie konika

dziewczyno czy ja cię nie znam? poza tym dawno ci pisałam, że to forum jest dla dorosłych ty tylko próbujesz być dorosła nadal uważam, że lawirowanie nastolatki między dyskusjami o analu, śmierci, biseksualizmie, zdradach i innych jest bardzo nie na miejscu nie zmienię swojego zdania bo nagle jesteś "miła"