Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AAmarkoAA

Kurcze nudzi mi sie

Polecane posty

A ja mam taka kolezanke co ma okolo 55lat synow w moim wieku i tak mi sie znia super gada ze szok jestem zagranica i tu jest cos takiego jak festyny ino ze w lokalu muzyka Polska i wszyscy Polaki sie tu schodza w kazdym wieku, i powiem ze jak by ona miala tak 20lat mniej tobym byl chyba najszczesliwszym facetem na ziemi zreszta tosamo mi powiedziala. Dodam ze niemam namysli sexu tylko sposob bycia,myslenia,prowadzenia rozmowy,szacunku,zrozumienia itp. Ale ma to cos w sobie;)

widzisz uważam że w pewnym wieku - różnica wiekowa się wyrównuje ludzie są dorośli samodzielni maja życiowe doświadczenie są wprowadzeni od dawna w sprawy życia intymnego- wiec niewiele ich różni ale wiek 15 lat do 30 to nie jest ten wiek równie dobrze depeszka mogłaby sobie porozmawiać z rocznym dzieckiem- bo co tam ta różnica 15 lat ono wkładałoby jej palec do oka i myślało, że jest do niej podobne

ike, nikt cie nie namawia do zmiany zdania napisalam cos milego ty ja zwykle wyskoczylas ze swoim moralizatorstem i jestesmy kwita :P

i bede wyskakiwać za każdym razem jako matka czuje taki obowiązek w stosunku do innych dzieci

a tak zupelnie serio to uwazam ze ike ma racje nie przeskocze roznicy wieku niewazne jak bylabm dojrzala bo o prostu nie mam takiego doswiadczenia. a pisze tu z nudow albo z chandry.

z nudów..... lawirujesz między seksem wykrzykiwaniami o palcówkach z nudów..... nigdy nie myślałaś żeby znaleźć miejsce na swoim poziomie? ponoć jesteś mądra dziewczyną więc dlaczego nie chcesz rozwijać tych dobrych sfer swojego doświadczenia? toczyć dyskusji , które bardziej pasują nastolatkom? nuda to żadna wymówka

Ike -ok spoko mozesz miec skrajne poglady ale niewyryadzaj nikomu nimi krzywdy ,ike widzisz tamta dziewczyna biedna cierpi i liczy kazda godzina sie w jej sytuacji to tak w skrocie trzeba spojzec nawet z innej perspektywy nawet jesli sie ma tak skrajne poglady jak ty. Ike a zaluzmy ze ty jestes na luzku i wiesz ze zachwile mozesz odejsc i odczuwasz wtym momecie jedno pragnienie pragnienie ktore niepamieta bolu, krzywdy pragnie znow go zobaczyc wie ze zaraz moze odpylnac w ta podroz w jedna strone ale chcesz go ujrzec raz jeszcze i pomysl on puka wchodzi do pokoju patrzy na ciebie pomysl co czujesz wtym momecie? Mozesz teraz umrzec!

depeszka ja naprawde cię rozumiem każdej nastolatce imponuje swiat dorosłych a zakazany owoc zawsze smakuje ale sorry osoby, która się tobą opiekuje i która nie widzi gdzie ty wirtualnie bywasz nie rozumiem bo ty masz prawo do błędów ale ona????? zero kontroli nad nastolatką........

słuchaj nie bedziemy wracać do tamtej dyskusji ja nie zmienię zdania stara się rozumieć jej powody ale nadal uważam, że nie miała prawa obarczać tym innej osoby zachowała się wyjątkowo egoistycznie i pewnie bym zrozumiała gdyby chodziło o długoletnia miłość czy przyjaźń a tak chłopak gorzko zapłaci za to, że parę lat temu znał kogoś 3 miesiące

wiesz co za dorosła jestem na takie numery nawet gdybym chciała kogoś zobaczyć to chyba nie potrafiłabym go właśnie swoja śmiercią obarczyć owszem oczekiwałabym, że będzie przy mnie maż i ja przy nim też bym była ale nie burzyłabym spokoju kogoś, dla kogo jestem juz po prostu obca mam w sobie zbyt dużo empatii a z drugiej strony dumy, żeby ktoś musiał uczestniczyć na siłę w MOIM dramacie

Racja zostawmy tamten temat bo juz bym musial ci odpisac przynajmniej 15linijek a nieprzekonam cie. masz meza?

oczywiście:) mam męża i dzieci i akurat bardzo źle trafiłeś mam całkiem normalne dobre życie może przeszłość mam taką sobie ale każdy jakąś ma:)

Ike i jak ci sie uklada z mezem? Zreszta prawdy niepowiesz? I niewieze ze mysli jak ty bo nic byscie nieosiagneli ,bez urazy bo trzeba miec troche uczuc ludzkich w sobie, a jesli tak to ty robisz tu na kafe osobe ktora niejestes naprawde,

żartujesz? :) naprawdę oceniasz moje ludzkie odruchy na odstawie jednej sytuacji? zresztą to twoje prawo co do mojego małżeństwa nauczyłam się, ze i tak jak człowiek pisze prawdę to nikt mu nie wierzy tak jestem szczęśliwa z mężem a ty i tak mi nie uwierzysz:) bo przecież masz juz jakiś swój obraz mojej osoby w głowie ale spoko mnie to co ty myślisz o mnie nie bardzo boli i nie bardzo interesuje bo prawdę znam ja nie ty

swoją drogą zobacz ja przyszłam neutralnie porozmawiać ty znowu skupiłeś się na ocenianiu: mnie, mojego zdania, moich uczuć i mojego życia nadal NIC poza wiekiem o mnie nie wiedząc ja nie zadałam ci ani jednego pytania osobistego i w żadnym zdaniu cię nie oceniłam więc nie wiem, które z nas tak naprawdę jest gorsze podtrzymuje zdanie o tym, że za bardzo skupiasz się na swoim odbiorze i ocenie jakbyś chciał sie dowartościować swoja drogą obserwator z ciebie lichy;) za mało skupiasz się na rozmówcy i faktach

Ike- widzisz ja oceniem osobe po kilku zdaniach niestety np jak dobiera slowa,jakich slow uzywa,wjaki sposob przedstawia swoje zdanie,w jaki sposob mysli i takie tam. ike -nieczuj sie obrazona przezemnie w jakikolwiek sposob moze czasami cos powiem dobitnie ale niechce nikogo obrazac, zycze ci wszystkiego najlepszego,i moze zakaczmy ta nasza dyskusje Ike ok?