Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brown sugar princess

w co na impreze?

Polecane posty

dziewczyny jade dzis na impreze a ze nie czesto mi sie to zdarza bo wyroslam juz z tego to mam dylemat w co sie ubrac? Mam prawie 29 lat i totalnie nie mam zielonego pojecia w czym sie chodzi na takie imprezy. Bedzie to dyskoteka, z regul;y mam styl dosyc elegancki typu sposniczki za kolana, jakies bluzki z dekoldem obcisle, male czarne, ale przeciez taki stroj chyba nie pasuje. Mam sie ubrac w dzinsy??? to takie zwyczajne, codzienne...poradzcie moja koncepcja to mala czarna z dekoldem, kabaretki i czarne szpili z bialymi cyrkoniami plus bransoletka z cyrkoni tez bialych. Co myslicie?

up up

up

Gość Brunet piwne oczy lat 39
mała czarna sexowna lepsza niż jeansy chyba ze jestes zgrabna a dżinsy beda obcisłe do tego bluzka taka najmniejsza jakby jej nie bylo ale z zakrytym brzuchem

wow,kant dupy,niezla fota:) ja bym zalozyla dzinsy,wygodne buty i cos fajnego na gore - jakis seksowny topik.

Gość moja wypowiedz
jesli to dyskotekaq to chyba zbyt elegancki stroj wybralas :) pewnie bedziesz tanczyc - wiec postaw na wygopde, co nie oznacza, ze nie mozesz ubrac sie kobieco. Moze jeansy - albo czarne spodnie (nie w kant) a do tego jakas tunika z dekoltem? fajne dodatki. buty to juz obojetnie - byle dobrane do calosci. Jesli masz wprawe to nogi po szpilkach nie powinny Cie bolec :P