Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiolla128

Czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość Wiolla128

Właśnie miną 5 tydzień i nadal nie dostałam okresu. Jakiś tydzień po stosunku robiłam test ale wyszedł negatywny. Teraz mam jednak okropną zgage, częściej niż zwykle chodze do toalety i odczuwam ból jak przy okresie. Czy to może jednak być ciąża? Proszę o pomoc.

Gość krolowa Narnii
tydzien po stosunku to za wczesnie zeby test wykryl ciaze. Robilas kolejny w terminie miesiaczki??

Gość Wiolla128
nie jeszcze nie robilam drugiego testu.

Gość Wiolla128
na tej ulotce pisalo ze mozna robic juz 5 dni po stosunku, dlatego sie zastanawiam.

serio? to rzeczywiście dziwne, bo testy zazwyczaj robi się w dniu spodziewanej miesiączki... zresztą do implamentacji zarodka może dojsc 6 dni po zapłodnieniu, więc lepiej zawsze odczekać...

Gość czy czy czy
Też byłam pewna, że test można robić 7 dni od dnia stosunku. Jednak to nie ma racji bytu, fakt, skoro do zapłodnienia dochodzi ok 7 dni po.

6 dniowa ciąza... ale liczona od implamentacji :] poza tym nie zawsze do zapłodnienia dochodzi w dniu stosunku... (np. stosunek miał miejsce na 3 dni przed owulacją...) dlatego warto poczekać i mieć bardziej pewny wynik ;]

ups... hehe - oczywiście chodziło mi i implantacje :) nie wiem skąd ta implamentacja mi się wzięła ;p