Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

diwa82

Najlepsze ozdoby na paznokcie

Polecane posty

Gość ania wawa
Są słabe, używam zupełnie innych, ale nazwa nic wam nie będzie mówiła. W sumie mam w domu kilkaset ozdób i co dwa tygodnie zmieniam to co mam na paznokciach. Dzięki temu jestem z nich cały czas zadowolona - lubię zmiany i kombinacje ;-)

Gość gortes
New nails, ale stosowane systematycznie. Na wzmocnienie paznokci - super sprawa, mowa oczywiście o odżywce, a od nich tak samo zamówicie odżywkę do paznokci. Przywrócicie im zdrowie w bardzo krótkim czasie - to jest możliwe.

Hej, Jadę nad morze więc stwierdziłam że zrobię sobie z muszli kruszonej... mmm wyszły piękne, u niej kupicie najtaniej: allegro.pl/muszla-permutowa-kruszona-ozdoby-do-paznokci-2szt-i6164117037.html A tak polecam jeszcze standard cyrkonie Swarovski, najtańsze w necie: allegro.pl/cyrkonie-swarovski-crystal-white-opal-50-sztuk-i6164486247.html Będziecie zachwycone.. Mi wyszły pięknie!

Gość maja8383
Fajnie prezentują się tzw. efekty. To różnego rodzaju pyłki, folie itp. , które tworzą na pomalowanych paznokciach prawdziwe cuda. Tutaj https://em-nail.pl/pl/nail-art/1197-mirror-effect.html możecie zobaczyć mirror effect czyli efekt lustra od EM Nail. Rewelacyjnie to wygląda. Są też inne - efekt kameleona, efekt szkła itp. Warto rzucić okiem.

Gość Emilita
No ja nie jestem jakąś wielką fanką ozdób, więc nie szaleję:) Ale zamówiłam sobie niedawno nowość od Semilaca pyłek Semiflash, dzięki któremu zrobiłam sobie piękne, metaliczne pazurki :) I dla mnie to jest najpiękniejsza ozdoba, w swojej prostocie :)

Gość arleta32
Ja też uwielbiam pyłki. Nie wiem czy stosowałaś, ale jeśli nie to wypróbuj coś z tych pyłków https://pazurkolandia.pl/pl/c/Efekt-holo/120 . Tworzą efekt holo na paznokciach. Świetnie to wygląda. Nie jest to tak "mocna" ozdoba jak np. kryształy, ale prezentuje się cudownie i bardzo elegancko.