Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Faceci oj faceci

Z iloma facetami spałyście? Wasi faceci wiedzą o wszystkich?

Polecane posty

Gość teraz chyba tak jest że
no wlasnie nie byl! mial co prawda mniejsze doswiadczenia (pod wzgledem liczebnosci) no ale wg niego kobieta to co innego niz facet... pieprzone stereotypy, zreszta wiele ni emowi mi na ten temat ale widze ze go to meczy. a ja sie mecze bardziej bo czuje sie czasem jak jakad dziwka

Gość do zołza jakich mało
pewnie lubisz tepych jebakow, a nie porzadnych facetow

porządny facet to dla mnie przede wszystkim facet zrównoważony, a nie podejrzanie przewrażliwiony panowie o których piszemy tutaj wg mnie są właśnie tępakami :)

dla ciebie zrownowazony, szanujacy sie facet, ktory mial jedna partnerke i chce porzadna kobiete, a nie taka ktora miala 10 kochasi to przewrazliwiony tepak?

wlasnie inteligetni faceci chca miec kobiety na poziomie, a nie dajki (czyt. kobiety po wielu partnerach). co w tym zlego zolzo?

tak :) jeśli jest z nią w związku i go tak kuje cyfra 3 to normalny wg mnie nie jest co innego jak dziewczyna sam plastik cieszy się i rechocze, że 40 ją ruchało w zeszłym roku co innego jak facet z wg mnie niedużego licznika robi problem ciężaru gatunkowego zdrady i myślę, że inteligentna kobieta na poziomie nie zwiąże się z facetem, który jest tak przewrażliwiony, bo jakoś nijak ma się to do inteligencji i poziomu owego pana

Gość Porządny facet1
Mysle ze dla kobiety najważniejsze to jest mieć dzieci. Dlatego lepiej mieć kobietę ktora szanuje swój organ i dzięki temu nie będzie miec w przyszłości problemów z płodnością przez choroby typu chlamydia czy hpv.

liczba 3 dla nastolatki to dużo. a szanująca się kobieta w wieku 20paru lat nie bedzie miala 10 za soba, to to by byla hanba dla niej. poza tym dla faceta to dziwne, jak kobieta ma duzo bogatsza przeszlosc od niego

Gość Bella radzi
za dużo byscie faceci chcieli wiedziec:D TYlko kobieta wie, ilu ich miała:D

Gość Robol po podstawówce
Kobieta, która z wieloma harcowała i swawoliła to po prostu tępa strzała, która pizdą myśli. Te wszystkie studentki mogą prawo studiować, medycynę i doktoraty robić, a i tak są workami na spermę, z rozjebanymi pizdami, które brały udział w orgiach w akademiku i na zawsze już będą z nich tylko szmaty, które popuszczały szpary i w dupę swoje studia mogą sobie wsadzić. Chuj, nie studentki

Gość do Bella radzi
więc ja tylko rucham kobiety a kochac tych worów na sperme nie bede nigdy

Jak miała wielu, to niech się jebie. Zwykłe worki na spermę nigdy szanowane nie będą

Gość popieram popieram

Taka, która kłamie to powinna ponieść 100% kosztów rozwodu

a jak to udowodnisz? tak bardzo Was boli brak pewności co do liczby poprzednich partnerów? pomyślcie, że możecie się ożenić z fenomenem: miała sponsora i kilkudziesięciu fiutowsadzaczy, a powie, że tylko jednego i przez całe życie możecie funkcjonować jako 78 fiut, z tym że pozostali (77) nie byli tak naiwni i się z nią nie ochajtali, mogą posuwać dalej jakieś dziewice lub dziwki, a Wy dalej wierzycie w "porządną żonę" :)

Gość wiec lepej sie nie zenic
.

Gość Znajcie swoje miejsce
Boli nas ten brak pewności, bo chcemy się związać z wartościową kobietą

Tupet masz niezły, empatii i poszanowania dla prawdy, moralności l lojalności w Tobie nie widać. Pewnie byś jeszcze przybiła piątkę byłym dziwkom, co okłamują mężów co do swojej przeszłość i na dodatek ich zdradzają. Ty nie dość, że zołza, to jeszcze jędza

Nie ma tu komu słodzić

mnie raczej rozbraja Wasza nieporadna złość :) czy to kryształ, czy dziwka? do końca życia się będziecie zadręczać i szukając porządnej możecie być tylko kolejnym liczebnikiem porządkowym:) śmieszni jesteście :) o swój przebieg się też tak martwicie?

Gość Znacie swoje miejsce
Chcemy mieć po prostu prawdziwe, sensowne, porządne, wartościowe partnerki

Po prostu nie jestem z pustych facetów, co patrzą tylko na wygląd i w kobiecie szukam też jakichś głębszych wartości

no to bierz sie za te brzydsze no. a Ty marudzisz ze nie, bo nieładne, bo szare mysze... :D