Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Faceci oj faceci

Z iloma facetami spałyście? Wasi faceci wiedzą o wszystkich?

Polecane posty

Gość Znajcie swoje miejsce
A jak gwałcił albo zdradzał? Dziwna jesteś, że jako kobiecie porządnej jest Ci to zupełnie obojętne

Gość tralalllalalala
Gwałt i morderstwo porównujesz do seksu, nawet przygodnego? No, chore.

Sponsorowanie galerianek to prawie pedofilia. A kobieta, która uprawiała przygodny seks to kobieta upadła, zhańbiona

Ironiczna z Ciebie babeczka, z ciętym jęzorem

Swoją drogą to wy kobiety macie dużo liberalne podejście od facetów w tym względzie

Ja wiem, czy takie zdrowe. Nie przeszkadza wam przeszłość babiarza, a potem płaczecie, że ten babiarz was zdradza

Jeśli znajdę bardzo wartościową, uczuciową, moralną kobietę to będę pewny

No może prawie pewny będę

Gość Zawsze Przodem Do Kobiet
"podziwiam" tych co nie boją sie chwycić jakiegoś syfa od kobiet wielokrotnie wykorzystanych cipnie i odbytniczo. Moim zdaniem powinni się leczyć psychiatrycznie.

Gość SweetSymphonyy
Ja mam 21 lat i miałam 3 partnerow seksualnych, w tym jeden z ktorym jestem do dziś. seks nie był przygodny, bo zawsze byłam zakochana i zalezalo mi na danym facecie. Niestety dziewictwo stracilam jak mialam 17 lat z facetem, ktory chcial sie mną tylko zabawic, byłam głupia...ale bylo minelo. Potem mialam faceta , w ktorym bardzo bylam zakochana, kochalismy sie zaledwie pare razy. No ateraz mam swojego mężczyzne.... Nie wiem, czy to duzo czy malo, moj facet zaakcpetowal to, ze mialam 2 przed nim. Nie wypytywal o szczegoly, ja jego też nie... Powiedzielismy sobie tyle , ile uznalismy za stosowne i temat zamknęlismy.

Gość panna spokojna
A ja nawet nie miałam zamiaru informować swojego faceta (obecnego męża) o tym z iloma przed nim spałam, a on nawet nie pytał. Tym większe było jego zaskoczenie, gdy musiał się sporo namęczyć (fizycznie), by mnie rozdziewiczyć. :D

Jak nie był prawiczkiem, to nic dziwnego że nie ma urazu

Gość Sweet Symphony
Był prawiczkiem. i co z tego ? nie mial takiej paranoi , jak Wy. na szczęście jest normalnym facetem. twierdzil wrecz, ze to lepiej, iż jedno z nas jest bardziej doświadczone... wiedzial, że przedtem robilam to z milosci. Ja nie wypytywalam jego dlaczego jest jeszcze prawiczkiem itd. Jesteśmy szczęsliwi, w łóżku rowniez i to jest najwazniejsze.

Może po prostu Ci nie powiedział, że go to męczy, żeby Cię nie zranić. Poza tym jakby był taki fajny, to by nie był prawiczkiem po 20stce

Gość dr Łyskacz
od kobiet niedziewiczej można chycić tasiemca cipnego

tralalllalalala => moralność rzecz umowna. wszak wg. Biblii dobrze, kiedy kobiety w Geth płaczą za mężami, którzy polegli w bitwie, żle jeśli w Jerozolimie. Biblia = kalizm: teoria i praktyka.

Gość pipileczka
moralność rzecz umowna ? tylko u degeneratewk moralnych !

Dzisiaj niestety światem rządzie relatywizm moralny

Gość Sweet Symphony
Jest fajny , nie jest, nie snują teorii na ten temat. Kocham Go i tyle. Dla mnie jest najfajniejszy, i co z tego, że nie uprawial sexu przede mną ? zresztą miał 22 lata, gdy sie pierwszy raz kochalismy , wiec nie przesadzajmy... Kocham Go , a On mnie, to się powinno liczyć przede wszystkim, a nie wyciąganie od partnera szczegolow pozycia z przeszlosci ? jaki to ma sens, jeśli jest nam dobrze tu i teraz , kochamy się i chcemy byc razem.

Gość doświadczenie mym nauczycielem
Niektórzy to chrzania tu nieźle, przecież każdy się może pomylić zwłascza jak jest młody i głupi. Ludzie sie ucza na błędach, sprawdzają nie wychodzi to z inną osobą się spotykają jak się ma ku sobie. Zozła ty też nie masz racji, bo nie słowa a czyny świadczą o człowieku, wiec jak ktoś miał sporo partnerów to może oznaczać wiele. Sam po sobie wiem, moja pierwsza okazała się własnie taką puszczalską, z poczatku tego nie wiedziałem, jak sie dowiedzialem to mnie to jakoś nie martwiło, gorsze było to że traktowała mnei jak następnego z wielu... i to się czuje! Wiec jak któraś z was myśłi że jak podzieli liczbę partnreów i facet sie nie skapnie to jest naiwna, no chyba że ten facet jest nierozgarnięty jakiś. Sam późno zaczałem się spotykać z dziewczynami, nawet baaardzo późno i nadal się ucze i pewnie nie wcześeniej jak za 10 lat się założe rodzine. Ale już teraz jestem pewien że z dajką sie nie związe. Ktoś tam wspomniał o pannach z dzieckime że pusczalski. Hmmm bywa i tak, ale nie zawsze, znam o dziwo aż dwa przypadki, pierwszy to dziewczyna chyba 2 raz w życiu seks uprawiała i wpadła, a druga też w sumie młoda, to trafiła na strasznego dzieciaka nie mężczyne, obie chyba do tej pory same chowają.

Gość sweetSymphony
zdecyduj się, piszesz , ze dzis swiatem rzadzi niestety relatywizm moralny, a sam stwierdziles, że bycie prawiczkiem po 20stce oznacza, że się nie jest fajnym :o widać , niektorzy maja zasade, by z sexem czekac na osobe, ktora bda kochac.