Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Faceci oj faceci

Z iloma facetami spałyście? Wasi faceci wiedzą o wszystkich?

Polecane posty

Gość Znajcie swoje miejsce
22 lata to już stary prawiczek

Gość sweetSymphony
nom mial 22 , dokladnie 21 i pol :D

Gość sweetSymphony
taaaa, stary jak węgiel :D

Gość doświadczenie mym nauczycielem
Sweety, pitolisz :) Okazja czyni złodzieja ;) Nie ma okazji nie ma złodzieja.

Gość doświadczenie mym nauczycielem
zołza, to była ironia?

Gość sweetSymphony
przedtem mial krotkie zwiazki, i widzisz jdnak nie każdy musi bzykać co popadnie.... Dopiero ze mną jest w takim pierwzym, dłuzszym i powaznym zwiazku. Zreszta ja z tamtymi facetami też szłam do lozka , dlatego bo cos do nich czulam. Moj chlopak o tym wie. Nie mamy z tym problemu i jestesmy szczęsliwi. nie musimy sobie wynajdywać problemow na sile, jak niektorzy tutaj ;)

Jeśli miał dziewczyny to nie tak źle. Niektórzy mają i 25 lat i nigdy dziewczyny nie mieli

Gość sweetSymphony
no nie miał okazji, bo mial zwiazki krotkie i bardzo prezlotne byly to znajomosci , pewnie jakby byl z kimś na dluzej to by uprawial sex

Jeszcze kogoś poznasz prawiczku

Gość Sweet Symphony
Ja znam jeszcze jednego faceta, ktory w wieku 22 lat mial swoj 1 raz oraz mam , ktory ma 21 lat i nie mial nigdy dziewczyny.

Gość no dobra ludzie...
widzę, że znacie sie na rzeczy więc powiedzcie mi: jeślei miałam 3 związki i 3 partnerów seksualnych, to dużo? najkrótszy zwiazek trwał roka a najdłuższy 3,5 roku. Dodam że mam 26 lat.. Powiedzcie szczerze co myslicie tylko bez wulgaryzmów.

Gość ona237723
jak trwał rok to na pewno z nim nie spałas! jednego odejmij zostało ci 2 albo setka..;):D nie rozumiem po co to komu, tajemnice są czasem potrzebne;)

Gość Sweet Symphony
oraz mam kumpla *

Gość do no dobra ludzie...
to raczej malo, wszystko w normie

Gość do Sweet Symphony
a twoim zdaniem do jakiego wieku chlopak moze byc jeszcze prawiczkiem? jak ma 25 lat to jeszcze ma szanse na dziewczyne?

Gość no dobra ludzie...
do powyżej.. jestes kobietą czy mężczyzną?

jestem facetem i moim zdaniem jestes przykladem kobiety moralnej, z wartosciami i zasadami

Gość Sweet Symphony
juz sie pogubilam, co do kogo :D Nie wiem, jaka jest granica wieku, do ktorego można być prawiczkiem... Każdy człowiek jest inny, różnie sie życie uklada.... Można przestac byc prawiczkiem w wieku 20 lat, 25 , 27 i być szczęsliwym Nie ważne co ludzie mowia... myśle, ze nie ma na to reguly. dla mnie facet, ktory ma 25 lat i jest prawiczkiem, nie jest wcale nieudacznikiem, może po prostu nie miał szczęścia do kobiet , a nie chcial bzykać pierwszej lepszej ? roznie bywa...

Gość do Sweet Symphony
jestes wrazliwa, porzadna, wartosciowa, madra dziewczyna, ktora nie ocenia facetow jak tania dajka, tylko stara sie w nich cos glebiej ukrytego zobaczyc

Gość no dobra ludzie...
Pytam bo mam podobny problem jak któraś z osób piszących trochę wcześniej.. Moj obecny facet, z którym jeszcze nie spałam obruszył się na dzwiek tej liczby... Znamy się długo, własciwie od dziecka wiec zna moją przeszłość. Od niedawna sie spotykamy a już mam obawy co do trwałości tego związku. Dzięki za miłą opinię :)

Gość Sweet Symphony
Dzieki;)

ten facet jest prawiczkiem?

Gość no dobra ludzie...
Nie jest prawiczkiem, był od liceum z pewną dziewczyną. Rozstali się po długoletnim związku kilka miesięcy temu. Ona chyba była jego jedyną dziewczyną. Nie rozmawiamy o tym otwarcie ale boli mnie że on jest zazdrosny o coś czego juz nie mogę zmienić. Zaczynam już mysleć czy ta jego zazdrość nie wynika z tego, że on po prostu boi się że jestem bardziej doświadczona od niego w tych sprawach. Nie wiem juz sama.. Znamy się tak długo, byliśmy przyjaciółmi od zawsze. To co teraz czuje przez niego dobija mnie kompletnie, kiedy bylismy przyjaciolmi wskoczyli byśmy w ogien za sobą. A teraz z powodu jakis dawnych spraw tak mnie rani.

widac jest troche ograniczony i malostkowy

"twoim zdaniem do jakiego wieku chlopak moze byc jeszcze prawiczkiem? jak ma 25 lat to jeszcze ma szanse na dziewczyne?" co to za głupie pytanie w ogóle. oczywiscie że ma szanse na dziewczyne, o ile mu na gara nie siadło. a obawiam sie ze Tobie siadło, co ewidentnie zmniejsza Twoje szanse. "no dobra ludzie... - Moj obecny facet, z którym jeszcze nie spałam obruszył się na dzwiek tej liczby..." trzeba bylo nie mówić.

Gość A z iloma facetami anal
Z iloma facetami uprawiałyście seks analny?

Gość z wielomaa