Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Faceci oj faceci

Z iloma facetami spałyście? Wasi faceci wiedzą o wszystkich?

Polecane posty

Gość lajlajallllaaajjjjj
Mowilam, ze wlosow na brzuchu nie mam , a jesli sa to niewidoczne, kretynie :o ciekawe czy ty oblechu sie golisz tam gdzie trzeba

Gość doktor żiwagol
lajlajallllaaajjjjj Mowilam, ze wlosow na brzuchu nie mam , a jesli sa to niewidoczne, kretynie ciekawe czy ty oblechu sie golisz tam gdzie trzeba Idz sie ogol gloopia cipo bo jest oblesna

Gość lajlajallllaaajjjjj
zreszta gowno tobie do mojego brzuszka... i sam sie zastano zanim cos napiszesz, cwelu ze slumsow. co taki agresywny jestes ? kolega ci nie dogodzil w kakałko ?

Gość doktor żiwagol
lajlajallllaaajjjjj zreszta gowno tobie do mojego brzuszka... i sam sie zastano zanim cos napiszesz, cwelu ze slumsow. co taki agresywny jestes ? kolega ci nie dogodzil w kakałko ? odezwala sie ksiezniczka slownikowa hahahha spierdalay koorwo :classic_cool:

Gość lajlajallllaaajjjjj
kurwa to cie robila ... naucz sie formulowac poprawne merytorycznie wypowiedzi. A nie ktoś mowi o słupie, a Ty o dupie... Co za burak :o

Gość doktor żiwagol
lajlajallllaaajjjjj k**wa to cie robila ... naucz sie formulowac poprawne merytorycznie wypowiedzi. A nie ktoś mowi o słupie, a Ty o dupie... Co za burak odezwala sie swietojebliwa maryjanna z czestochowy lajlajalja zydku :classic_cool:

Gość do doktora żiwajgol
Żyd to cie w dupsko jebał, Małpiszonie :o idź lizać odbyt tacie !

Gość doktor żiwagol
do doktora żiwajgol Żyd to cie w dupsko j**ał, Małpiszonie idź lizać odbyt tacie ! odpowiedziala zydowka wypierdolona na wszystkie otwory zgrywajaca dziewice na forum z wlosami na brzuchu ahahahahaa :classic_cool:

Gość do doktora żiwajgol
po 1 nie zgrywam dziewicy, bo nią nie jestem, mikroskopijny móżdżku. Naucz się najpierw czytać , a potem sie wypowiadaj, durniu.

Gość doktor żiwagol
do doktora żiwajgol po 1 nie zgrywam dziewicy, bo nią nie jestem, mikroskopijny móżdżku. Naucz się najpierw czytać , a potem sie wypowiadaj, durniu. sraly muchy bedzie wiosna :classic_cool: koorwa jestes i koorwa zostaniesz :classic_cool:

Gość do karmelkowy świat
nie większą, niż Twoja matka, ktora wlasnie ciągnie lache żulowi pod śmietniekim.

Gość co racja to prawda
tempe laski dupodajki zawsze sobie znajda pretekst by sie wywyższać, ale i tak w łepi wiedza ze nikt ich nie zachce za zone

Gość ja z kolei
miałam 3 poważniejsze związki, w każdym spałam z facetem plus jeden seks na imprezie, w sumie wychodzi 4 facetów, mam 29 lat.

Gość a anal z iloma

Gość a anal z iloma
to niezle rozwiazla jestes

Gość a anal z iloma
a facet jakie majtki ma nosic?

Gość a anal z iloma
a ponczochy u faceta moga byc?

Gość z wieloma

Gość gość_ddr
@Faceci oj faceci 2010.01.31 "ja spałam z 15 od początku roku to nie dużo prawda?" Jak na prostytutkę, to w jeden miesiąc nie zarobiłaś chyba zbyt wiele...

Gość gość_ddr
@Młody prawiczek romantyk 2010.01.31 " chcę dla siebie najlepszej partii, a nie kość lizaną przez wszystkie psy z osiedla" Panie! Lepiej bym chyba tego nie ujął! @nie ma tak latwo 2010.01.31 "skoro wy wnikacie w zarobki facetow, to my bedziemy wnikac w ilosc j**akow, co was bolcowali. poza tym jak facet jest porzadny, to chce porzadna kobiete" I tego się, normalni mężczyźni, trzymajmy! Bez żadnych górnolotnych wyjątków dla sk****ałych, choć kuszących, bladzi. @zołza jakich mało "mam zamiar ustalić sobie niezmienną cyfrę, co by łatwo było zapamiętać i się nie zdradzić swą niepamięcią, i nią operować do końca życia smiech.gif" "ja ustalam liczbę na przyszłość usmiech.gif trzydziestka i jeden partner . . . zbyt podejrzane ma być wiarygodnie " Ku przestrodze mężczyzn!: mamy tutaj do czynienia ze standardowym przykładem uczciwej (tu nie wiadomo do końca czy śmiać się, czy ubolewać) tzw. nowoczesnej kobiety (czytaj: regularnym materiałem odpadowym, którego miejsce jest na męskim śmietniku zainteresowań). Są sposoby, by właściwie prowadzoną, rozmyślną rozmową doprowadzić do niezawodnej detekcji tych śmiertelnie toxycznych odpadów i ich utylizacji, ale nie przedstawię ich (tych sposobów) tutaj, bo się jeszcze żeński margines douczy... Podobnych przykładów pewno gdybym czytał wątek dalej znalazłoby się pod dostatkiem, ale szkoda czasu... Trend na pewno łapiecie. I ch.. tym kur... koło d... --- by przyjemności nie było!