Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość student med.

ANKIETA - sprawdź się jakie znasz czynniki ryzyka chorób układu krążenia

Polecane posty

Gość student med.

witam. jesteśmy studentami medycyny Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego. Działamy w kole naukowym, i prowadzimy badanie ankietowe nt. oceny znajomości czynników ryzyka chorób krążenia. Jeśli chcesz nam pomóc lub chcesz się sprawdzić prosimy o wypełnienie ankiety. Ma charakter całkowicie anonimowy, i posłuży wyłącznie w celach naukowych. oto link do ankiety: http://www.moje-ankiety.pl/wypelnij/kwestionariusz/10132/ z góry dziękujemy za wypelnienie

Gość kochasia
juz wypełnilam;)

Gość Maryjan13
ja tez mam nadzieje ze sie przyda

Gość student med.
dzięki bardzo;) zapraszam innych do wypełnienia!

Gość ankieta nie daje
wyboru i zmusza do kłamstwa, by przejść "dalej", bo np. jeśli np. nie piję alkoholu, to dlaczego nie ma alternatywnego okienka do zaznaczenia: "nie piję"/ "zero kieliszków"

Gość student med.
jesli ktos nie pije alkoholu, to wpisuje 0 pozdrawiam

Gość 22134-40404
wypelnilam

Gość a propo
tez wypelnilam

Gość socjoloooożka
cześć, zajrzałam na tę waszą ankietę i naprawdę nie czepiam się, ale jest fatalna na cholerę bierzecie się za coś, czego nie potraficie zrobić? pytania są bez sensu, błędów jest bilion typu "proszę wymienić wszystkie" a potem "można zaznaczyć tylko jedną odpowiedź' brak możliwości odpowiedzi "nie wiem" no naprawdę do każdego pytania (poza metryczką) można się przyczepić :O coś takiego i tak nie będzie miało żadnej wartości naukowej

Gość socjolozka madralo
nie czepiaj sie, to sa studenci i sie ucza dopiero i tak sa o wiele madrzejsi do ciebie juz przez sam fakt studiowania medycyny a nie GOWNIANEJ SOCJOLOGII ktora nawet ameba bez mozgu moze studiowac wiec wez se daj siana!!

Gość socjoloooożka
nie wiem dlaczego na mnie pokrzykujesz 1) mogę wskazać błędy i oni mogą się poprawić 2) co z tego że studenci - jeśli wychodzą z ankietą do ludzi, to ta ankieta musi być wysokiej jakości, przesz szacunek do respondenta 3) nic o mnie ani o nich nie wiesz, nie wiesz też czy jestem od nich głupsza i czy studiuję jedynie socjologię 4) nic nie wiesz też o socjologii, każdy uważa, że to takie nic, a już po tej ankiecie widać, że nie każdy jest socjologiem i nawet ci twoi mądrzy studenci medycyny nie potrafią zrobić prawidłowej ankiety 5) nie masz minimum kultury osobistej Amebo

Gość socjolozka madralo
jestes glupsza to widac, slychac i czuc a socjologia to byle gie ktore kazdy moze studiowac taka prawda jest, byla i bedzie, za to medycyna jest dla wybrancow, spadaj wiec

Gość socjoloooożka
aha, no tak moc Twoich argumentów zamknęła mi usta :) Amebo

Gość socjolozka madralo
mozesz se kpic ale widac ze prawda w oczy kole, dyplomem z socjologii to se mozesz tylek co najwyzej podetrzec

Gość socjoloooożka
Nie studiuję jedynie socjologii, co więcej na nią poszłam hobbystycznie, żeby "wiedzieć więcej". Okazała się wspaniałą przygodą po świecie nauki, wielkim wyzwaniem i inspiracją. Ale Ty tego nie zrozumiesz Amebo. Poza tym to nie jest topik o socjologii. Zwróciłam uwagę na błędy merytoryczne w ankiecie, tyle. Ty chcesz na mnie leczyć swoje kompleksy i niespełnienie, Amebo.

Gość socjolozka madralo
a drugi rownie"trudny" kierunek to pewnie pedagogika , buahahhahahaa co za tepa strzala 🖐️ chciala sie pochwalic swoim "super" wyksztalceniem ale sie skompromitowala

Gość socjolozka madralo
jesli dla ciebie socjologia byla wyzwaniem to ja juz nie komentuje :O dla ciebie pewnie nawet nauka tabliczki mnozenia byla wyzwaniem, tlumoku!! bye, bye "wyksztalcona"

Gość student med.
dziękuję za uwagi, choć nie były one miłe.. to prawda, nie mamy wykształcenia, które pozwalałoby nam skonstruować idealną ankietę.. ale też nie było nigdy naszym celem tworzenie czegoś takiego. na ile potrafiliśmy, na tyle wykonaliśmy ów ankietę, i wg nas - realizatorów, wg osób, które zatwierdziły ankietę (pracownicy naukowi), oraz wg respondentów nie jest aż taka najgorsza.. a muszę powiedzieć, że kilkaset osób już na nią odpowiedziało, nie tylko drogą on-line ale i "live". nigdy byśmy nawet nie śmieli, żeby nazywać naszą pracę n a u k o w ą.. na szczęście mamy na to czas, aspiracje, i chyba też odrobinę rozumu. wszystkie te złości, obrażania uważamy za niepotrzebne. póki co, każdy może wyrazić swoje zdanie - zwłaszcza w internecie, jakie one by nie było, i szanujemy to. a już najmniej ważne, jaki kto kierunek studiów skończył: pedagogike, medycyne, socjologie czy robotyke, najważniejsze chyba, żeby się w swoim wyborze spełniał i realizował, i czerpał jeszcze jakąś radość. tak jest akurat w naszym wypadku! co widać - chociaż nie wszyscy tak uważają - po wyżej zamieszczonej ankiecie.. a jeżeli czyjaś aktywność ogranicza się jedynie do uwag kierowanych ku innym, niech tak będzie, można i tak się samorealizować. ps. i proszę nie czepiać się ameb:) bo one akurat w tym sporze nie uczestniczą, i gdyby mogły, to z pewnością by sobie tego nie życzyły

Gość zakatarzony
i bomba:]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

Gość ogladam maraton
i ja też