Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gogogog

jadlospis siedmiomiesieczeno malucha

Polecane posty

Gość gogogog

witam, jak wyglada jadlospis waszych pociech??? tak ok 7-go m-ca?????

Gość gogogog
czy nikt nie karmi dzieci????????

Gość gogogog
up

Moj ma skonczone 6 miesiecy leci mu dopiero 7 ale mniej wiecej tak 5.00 - 160 ml mleka z kaszka 9.00- 160 ml mleka z kaszka 13.00- obiadek ok 190 gr czasami zje caly czasami nie 16-17.00 deserek 20.00 180 mleka z kaszka w miedzyczasie czasami zje chrupka kukurydzianego a mleko ma zageszczane kazde bo inaczej nie chce w ogole ruszyc mleka

Gość w ktorym tygodniu
6.00 - pierś 9.00 - jajeczniczka, paróweczka, lub poprorstu chlebek z masełkiem 12.00 - obiadek, zjada ok. 150 gram 15.00 - pierś 17.00 - deserek ze słoiczka 20.00 - pierś 23.00 - pierś 2.00 - pierś 5.00 - herbatka 30 ml maly ma 8 miesiecy

6.00 pierś 9.00 kaszka lub mleko z kleikiem 12-13.00 zupka 15.00 mleko 17.00 owoc 18.00 mleko 21.00 mleko z kleikiem lub kaszka w nocy pierś na życzenie

Gość maajjaa
moj ma 5,5 m-ca dostaje mniej wiecej tak mleczko kleik mleczko warzywko albo owoc mleczko mleczko z kleikiem no i mleczko na rzadanie w nocy ja dopiero roszerzam diete, moje dziecko ma apetyt niesamowity czy powinnam zmniejszyc porcje mleka jak bede podawac wieksze ilosci jedzinka stalego? teraz dostaje po 180ml

Gość maajjaa
a ile ma twoje malenstwo?

29 stycznia skończył 6 miesięcy. Czyli w porze obiadowej dostaje tylko zupkę, a tak jak pije mleko to wypija nawet 200ml (szczególnie wieczorem)

Gość skonczone 7 m-cy
7 mleko z piersi 9 ok 100 ml mleka 11 zupa z miesem i kasza manna ok 200ml 13 deser ok 130 ml (ze sloiczka, lub jablko, lub jablko z morelami) później piers na żądanie,w nocy tez (ok 4 razy)

Gość mam nadziejeeeeeee
jajecznica, paróweczka, chleb z masłem dla 7miesieczniaka?????????? no kobieto chyba zwariowałaś!!!!!