Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mistrz życia

czy wszystkie mężatki takie są

Polecane posty

No właśnie.. te kobiety traktują Cię jak łatwy łup (czyt. męska dziwka) :D Nie masz żadnej wartości skoro zamiast rozmawiać wolą się z Tobą pieprzyć 🖐️

Gość bolekjabolek
każda wykształcona, oczytana w pismach kobiecych kobita to po prostu kurwa ale nie ma sie co dziwic, kobiety noszą portki to i ruchają co sie rusza

Gość Oleńka234
mistrz życia - ja wiem, o czym mowa ... Na tym sylwestrze każdy każdego obmacywał .. chyba nawet widziałam puste opakowanie na parkiecie ... Takie czasy ... puste i samotne ...

Gość ale jestes glupia dzida
przede wszystkim inteligencją jakiej na tym forum zdecydowanie brakuje ---> szczegolnie Tobie, Damo. dla takich pseudo-dam jak ty nie warto sie starac

Gość Oleńka234
*puste opakowanie po prezerwatywie

ażda wykształcona, oczytana w pismach kobiecych kobita to po prostu k**wa ale nie ma sie co dziwic, kobiety noszą portki to i ruchają co sie rusza' obawiam sie ze faktycznie nie pasuje do wyrafinowanych dyskusji doroslych, ergo chapeau bas pozDrawiaM eh.. :D

Gość mężatki są jak żonaci
każdy żonaty facet to męska dziwka i byle lalunia z ładnym tyłkiem może go nie kiwając palcem za darmo wydymać. Zero kręgosłupa moralnego, nie znam żonatego faceta, który oparłby się haniebnej pokusie cudzołóstwa, a przecież wiadomo, że za to się idzie do piekła.

Gość bolekjabolek
puszczacie sie na prawo lewo a potem beczycie ze chlop se znalazl mlodszą, po maturze z hurtowni obuwia:) przynajmniej taka kara dla was...samotne wieczory i ruchanko na wyjezdzie inteegracyjnym raz w roku:)

Gość mikser
http://www.iree.dbv.pl wejdzcie zagłosujcie na 10 zarejerstrujcie sie i słuchajcie radia do woli :P Gra Kruk polecam

Gość AMATE
Brawo mistrzu za trafne spostrzeżenia.Młode dziewczyny i mężatki tak właśnie sie zachowują. Zupełna żenada,brak odpowiedzialności,wstydu ,poczucia własnej godności a gdy w grę wchodzi alkohol to juz totalna rozwiązłość.A w dodatku gdy mężczyzna przystojny to sam widzisz co się działo.To nie jest tak jak pisze DAMA, że są zaniedbywane przez swoich mężów,którzy zazwyczaj są b.zapracowani .TO ONE SĄ TAKIE PUSTE,LENIWE I NASTAWIONE TYLKO NA BRANIE. Wiem co piszę.

Gość Oleńka234
Ale na nikogo już nie działa obrączka ... niektórych to wręcz przyciąga ... wśród wszystkich podrywających mnie chłopaków tylko jeden się zawahał ... reszta bez mrugnięcia dalej nalegała na kawę ..

Gość 0000000000
na poparcie slow autora , opisze sytuacje swoja z sylwestra.Jestem samotnym facetem to jaki problem, troche wolnego, plecak, narty i chaja w gory.Na balu sylwestrowym, w osrodku gdzie sie zaczepilem , tam dopiero oczy moje zrobily sie jak spodki.Przy moim stole siedzialo zaprzyjaznione grono 5 par malzenskich.Oczywiscie wszyscy prywatna inicjatywa.Fury, komory i dziury.Te dziury to zony.Pily dziury jak smoki wawelskie, a potem miszung.Pary sie pomieszaly, baby na nie swoich mezach wisialy, calowaly sie z jezyczkiem z mezem od kolezanki.Znikaly na pol godziny co jakis czas z przyjacielem.Sodoma i gomora. To na oczach sylwestrowych gosci.I pisze tu 100% rzeczywistosci.A w Nowy Rok jak nic , przykladne zonki szusowaly z mezami na stoku.Coz hipokryzja, zaklamanie i kurestwo jak z Mody na sukces.

Gość ale jestes glupia dzida
poszukaj definicję rozmowy, kretynko. ja tylko wyrazam wlasne o tobie zdanie

Gość bolekjabolek
ostatnio zakladalem takiej pani z doktoratem kablówke, mąż jak mowila na delegacji a ona zaraz bluzeczke z wiekszym dekoltem zalozyla i tylek wypina i to jest kulturalna, obyta wspolczesna kobieta:) naprawde nie wyszlyscie jeszcze z jaskini:)

Gość Oleńka234
Takie czasy... działają tak kobiety, ale faceci jeszcze częściej ...

Powiedzcie mi dlaczego ja niegdy nie trafiam na takie party. Sprawiedliwości nie ma na tym świecie :(

Gość bolekjabolek
a tak naprawde to wszystkie kobiety to kurwy oprocz naszych matek oczywiscie:)

Gość Oleńka234
0000000000 - a nie dziwi Cię, że na drugi dzień szusowały z tymi mężami? Uważasz, że mężowie nie widzieli co się dzieje? nie uczestniczyli w tym? Oczywiście, że uczestniczyli ... i to z pewnością aktywnie ... :O

Sądzę, że autora topiku poniosła troche fantazja.Nie wziął pod uwagę tego, że kobiety z natury są flirciarami, ale od niewinnego flirtu do wyra daleka droga. Po prostu brak znajomości kobiecej natury....

Gość mistrz życia
abc - hahaha nawet nie wiesz jak sie myslisz :D

Autor zobaczył uśmiech na twarzy kobiety i pomyślał "Leci na mnie" :D

Gość Oleńka234
abc101 - po moich obserwacjach mogę mieć wątpliwości ... niestety to realne ... sama to widziałam ... mnie też pytano wprost, czy wyjdziemy ... przy tym obmacywano mnie, a żony i narzeczone nie widziały w tym nic złego ...

Nawet jeśli jest jak mówisz, że masz takie powodzenie to w czym problem, tylko sie cieszyć.A może przeszkadzało Ci, że potraktowałyby Cię jednorazowo...

Gość AMATE
Nie zgadzam się z Wami.to wyłączna wina kobiet bo to one prowokują,chodzą już nieomal nago ,kokietują.Zatraciły się zupełnie.A gdzie się podziały takie wartości jak:pokora,cierpliwość,dbanie o ciepełko ogniska domowego,itd.DZISIEJSZE MŁODE TO KRZYKLIWWE,WULGARNE I WIECZNIE GDZIEŚ PĘDZĄCE GAZELE.

Gość zniesmacozna jestem....
"a żony i narzeczone nie widziały w tym nic złego ... "- w jakim wy sie towazrsytwie obracacie ?? nie wierze, w to , co czytam...

oj mistrzu to masz taki sam problem jak ja.Tylko,że ja jestem kobietą i trafiałam na takich dupków.Doszło do tego,że teraz boję sie zaangażowac i jest mi cholernie trudno.Tak wiec widzisz to działa w dwie strony.Tyle,że ja nie jestem mężatką