Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mistrz życia

czy wszystkie mężatki takie są

Polecane posty

Gość misssss
bez komentarza:)

Gość Oleńka234
Ok... Widzę, że żyłam w ułudzie że mają tak prawie wszystkie ... Bo ta agresja mówi bardzo dużo ... :D że się myliłam ... Taka agresja mówi bardzo wiele ... jeśli kogoś to śmieszy, czy też nie wierzy, to nie reaguje agresją ...

Gość nie moge leze i kwicze
nie no masz racje, lepiej jej nie krzywdzic, niech zyje z potencjalnym gwalcicielem . idiotka :o

Wiesz, nie wszystkie sobie pozwalaja na takie traktowanie . Faktycznie, żyłaś w ułudzie ,że wszystkie kobiety moga byc traktowane jak szmaty... jak Ty. Ale tak nie jest. Wg ciebie to normalne i wg ciebie każda kobieta ma za soba probe gwaltu , faktycznie zylas w uludzie... i dalej zyjesz, myslac że jestes zdrowa psychicznie.

Gość Oleńka234
Przecież pisałam, że to inny ... Z tym od gwałtu już nigdy się nie spotkałam, a jego żona z nim rozwiodła ... i mąż też o tym wie ... Ten jest niegroźny i nic mi nie zrobi ... poza tym zawsze może się wyłgać, ze to takie żarty .. choć oboje wiemy, że to nieprawda ..

Gość Oleńka234
Terapię zaaplikujcie lepiej sobie ... Taka agresja w stosunku do osoby, której się nie zna nie ma uzasadnienia .. W ogóle agresja nie ma uzasadnienia ... ludzie inteligentni mają argumenty .. nie muszą zachowywać się jak zwierzęta ...

przed chwila pisalas, ze o probie gwaltu nie wie . Weź dopracuj szczegoly, dziecko, jak chcesz bajki opowiadac.

Gość znawca forum
wystarczy popatrzec na sposób pisania olenki, zeby wiedziec, ze jest kretynka :O

Gość Oleńka234
Ok.. to po co w to wchodzicie? Z kretynami się nie rozmawia, ani też nie prowokuje ludzi chorych psychicznie... Żegnam ...

to dla ciebie szanowanie siebie to zbyt maly argument ?? Jestem kobieta i za nic bym sobie nie pozwolila na takie traktowanie siebie ... Co z tego, że niegroźny ?? Mam do siebie samej szacunek i nie życzę sobie, żeby ktoś mi takie niesmaczne teksty walił. Gdyby jeszcze tak powiedzial na moim wlasnym slubie, bylby to koniec znajomosci z takim kretynem. Nie chcialabym , zeby moj maz przyjaźnil sie z czlowiekiem, ktory chce obracac jego żone , to chore :o zreszta on sam wie, jak sie broni honoru swojego i zony. Dla mnie nie jest normalne, że kumple chca sobie nawzajem rżnąc żony, a te nie widza w tym nic nadzwyczajnego. A komplementować urode można w znacznie subtelniejszy sposob, niz mowiac "zerżnę Cię", moze sie kiedys dowiesz o tym, czego Ci życzę.

Gość do verony
śliczne jest to twoje zoo tylko co z tego? :)

Gość wilhelmina
Ja też sobie nie wyobrażam takiej sytuacji, że jakis kolega mówi do mnie, ze mnie zerznie, nawet jesli to ma być "żart" (haha jaki śmieszny), a ja nie reaguję, bo "poza tym jest ok". W takim przypadku wszystko "poza tym" bym akceptowała, a za ten tekst dzień po ślubie (żeby nie robic scen na swoim weselu i nie psuc sobie dodatkowo humoru) zadzwoniłabym do niego i opierdoliła na czym swiat stoi. Bo jestem kurwa mać kobietą, a nie jakąś dziwką portową. I życzę sobie, zeby osoby postronne z szacunkiem traktowały moją seksualność. Tak jak nie pozwoliłabym, żeby ktoś tak sobie o mówił o moim dziecku "bachor", a o mnie "suka", tak też nie pozwoliłabym, zeby ktoś mówił, że mnie "zerżnie". Bo po pierwszy - to ja decyduje, czy bedę z kims uprawiac seks, a po drugie - ja się nie RŻNĘ.

Gość cocl
znam ten ból, lepiej nie zakładać rodziny i żyć w wolnym związku, kobiety to sz.....ty kiedyś na weselu byłem świadkiem takich zachowań wstawionych mężatek i mam teraz wstręt do kobiet one nadają się tylko do ru...nia nic więcej

Gość ameda
ja taka nie jestem.nie interesuja mnie inni faceci.dla mnie najwazniejszy jest mąż.