Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mistrz życia

czy wszystkie mężatki takie są

Polecane posty

Zabawa w gwiazdora: pannice kładą się na podłodze głowami do siebie i odbywają stosunki. Wygrywa ta, która wytrzyma najdłużej i zostaje gwiazdą. Fajnie co? Gdzie tu jakaś moralność, strach przed ciążą, czy przed chorobami?Tym moi drodzy zajmują się polskie nastolatki.

Gość ty glupia jakas jestes
?? w takim razie wiedzial, co mowi - i tak cie kiedys zerżnie. jeszcze piszesz, że jest świetny ... "poza tym" . Ja bym tez zerwala kontakt z takim idiota, powiedzialabym męzowi wszystko i tyle ! nie chcialabym miec kontaktu z facetem, ktory mi na wlasnym slubie powiedzial, ze i tak mnie zerżnie i nagabuje mnie od kilku lat. dziewczyno, ty jestes chora na gowe

Oleńko, to nie jest typowe, o czym piszesz. Zazwyczaj faceci trzymają się razem i żaden nie zrobiłby sobie takiego numeru. Dla nich to niehonorowe.

Gość do abc
ale jak to wyglada? bo jakos sobie nie moge wyobrazic ? heh

Gość Oleńka234
W naszym regionie to nazywa się "słoneczko"... Dziewczyna przyszła do znajomej ginekolog ... okazało się, że jest w ciąży ... lat 16 .. I mówi, że nie wie kto jest ojcem, bo bawili sie w sloneczko...

Gość Oleńka234
Jakbym tak miała podchodzić do życia musiałabym prawie wszystkich kolegów skreślić z listy ... Musiałabym zamknąć się w domu ... bo większość chociaż raz próbowała ... on jest tylko bardziej "cierpliwy"

Gość do oleńki
jeśli wszyscy kumple takie teksty Ci walą, i proponuja rżnięcie to gratuluję towarzystwa.

Szczerze mówiąc ja też sobie tego nie wyobrażam.No leżą pannice i chłopaki podchodzą po kolei, która najdłużej wytrzyma , to "gwiazda".Porażka, a potem faktycznie nie wiedzą z kim są w ciąży.

Gość Olenkacos mi sie wydaje
ze jestes glupia pipa

Gość teraz chyba tak jest że
ludzie zajmuja sie katrierami, firmami, sa niby ludźmi na poziomie Ale kiedy ma sie już prawie eszystko co chcialo się osiągnąc to zycie staje sie po prostu puste, i wtedy takie panie po 30 szukaja sobie rozrywek. Maz pewni etroche zaniedbuje, bo prowadzac firme i udzielajac sie charytatywnie wraca do domu po polnocy i marzy tylko o snie, albo stres powoduje impotencje. Mnie osobiscie to tez przeraza.

Gość Oleńka234
Dopóki nie jest nic na siłę, to już mnie nie wzrusza ... a on mi nic nie zrobi.. Mąż koleżanki próbował mnie zgwałcić ... tutaj już nie da się .. wiadomo... koleżanka go na szczęście powstrzymała ... i już z nim rozwiodła ...

Gość Oleńka234
Jakie to ma znaczenie co Ty o mnie myślisz? Mogę być i głupią pipą ... Ja Cię nie oceniam, bo nie ma potrzeby ... rynsztokowy język chyba podsumowuje dobrze Twoją osobę ...

Gość Oleńka234
Nie każdy ... zresztą statystyk nie prowadzę ... przecież Was na pewno też to spotyka...

Gość znawca forum
UWAGA OLEŃKA to grożny MITOMAN z zaburzeniami osobowosci!!!!!!!!!!!!

Gość do oleńki
no to skoro sie w takim towarzystwie obracasz, ze kumple proponuja Ci rżniecie w dzien twojego slubu a na ciebie to nie dziala, jeden nawet probowal cie zgwalcic ( buhaha dobre) to dziwie sie tylko jakim cudem ta impreza tak Toba wstrzasnela, powinnas byc przyzwyczajona. Mysle nawet, ze tobie te propozycje pochlebiaja

Gość do oleńki
Ja uchodzę za bardzo atrakcyjna kobiete, a jednak zaden kumpel nie probowal mnie nigdy zgwalcic i moze Cie to zdziwi, ale żaden kolega mojego męża nie proponowal mi rżnięcia. Zreszta moj mąz wiedzialby juz co z tym zrobic, gdyby to mialo miejsce....

Gość Oleńka234
Pisałam przecież, że żyłam w ułudzie, że to moja uroda jest przyczyną ... ale na tym sylwestrze widziałam, że to nie koniecznie... bo liczy się nowa sztuka do zaliczenia ... tam każdy z każdym ... Tam wyżej już to pisałam ..

Gość Oleńka234
Dlaczego Was tak to bulwersuje? Przecież nikogo nie zmuszam, aby mi wierzył ... wolna wola ... A tutaj otwarta agresja, ciekawe z czego wynika?

Gość do oleńki
żal mi cie , dziewczyno :o

Gość nie moge leze i kwicze
pogratulowac męża, ktory toleruje takie traktowanie zony :o

Gość Oleńka234
Myślcie co chcecie, przecież mnie nie zależy ...

No coz, takie czasy.... kiedys bawiliśmy sie w chowanego, dzisiejsza mlodziez bawi sie w "gwiazdora"

Gość Oleńka234
Przecież mąż nie słyszał ... nie lecę na skargę z byle czym ... sama sobie świetnie radzę ...

daj , Oleńka znac, jak juz cie ten kumple zerżnie :)

próba gwałtu to dla ciebie byle co ??? "zerżne cie " zamiast zyczen na slubie z ust kolegi meża :o nie no, utwierdzasz mnie w przekonaniu ze jestes kompletna idiotka.

Gość Oleńka234
Przecież jakbym powiedziała mężowi ... pewnie by się między nimi zagotowało, a tym sposobem dowiedziałaby się jego żona ... i to nie jest tego warte, aby tyle osób krzywdzić ... Umiem powiedzieć NIE... nie muszę z tego powodu robić scen ..