Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juliet25

ona 25 lat dziewica,on 30 lat bardzo doświadczony

Polecane posty

Gość juliet25
hmm nie wiem czy to dobry pomysl.skoro zaczeliscie mówic o swoich fantazjach to na pewno cie o to nie podejrzewa.ja z tym swoim nigdy takiej granicy nie przekroczylam. cóż jeśli mu powiesz to bedziesz miala jasność,ale tez może okazać się dupkiem dla ktorego zaliczenie dziewicy w tym wieku bedzie wyczynem.wiec nie wiem

Gość orzechowa3
Kurcze no kiedyś będę mu musiała powiedzieć. Masz rację z tym że jak mu powiem to może potraktować to jako cel i wyczyn - zaliczenie 30letniej dziewicy. Może po prostu wcześniej za nim mu powiem przeprowadzę z nim poważną rozmowę, kim ja dla niego jestem i czego on oczekuje - chociaż to też nie daje gwarancji bo można kit wciskać. Mnie nie przeszkadzałoby żeby on był doświadczony, bo miałabym wtedy sama większą przyjemność z seksu, chciałabym tylko żeby traktował mnie poważnie, a nie jako kolejną seks przygodę. Nie pytałam go nigdy ile miał dziewczyn, ale po ponad 30letnim mężczyźnie można się spodziewać że kilka

Gość prawiczek maciej
Nie ma juz dziewic w tym wieku Moze jakas jedna na 100 sie znajdzie .

Gość orzechowa3
No to właśnie jestem tą jedną na 100 ...i mam problem. Piszę z nim o fantazjach erotycznych bo mam ich sporo ;) ponieważ to że jestem dziewicą nie znaczy że jestem zimną fladrą czy kłodą jak kto woli. Po prostu czekałam na właściwego faceta - no i trochę czasu zleciało ;)

Gość juliet25
nie wiem,faceci potrafią wciskać kit jakich mało.nie ma zadnej gwarancji,że to co Ci powie bedzie prawdą.moim zdaniem jesli rozmawiacie o swoich fantazjach dałaś mu jasno do zrozumienia że myslisz o seksie z nim,i mozesz mi wierzyc napewno nie spodziewa się ze jestes dziewica.prawdopodobnie zwieje jesli liczył na seks,ale moze to lepiej?

Gość orzechowa3
juliet5 może właśnie dobrze by się stało - jak ma zwiewać to lepiej wcześniej niż później...bo ja już widzę, że się angażuję emocjonalnie. Ta Twoja historia z tą sympatią.pl też dała mi dużo do myślenia, w tym wszystkim miałaś dużo szczęścia, że się w ogóle o tym dowiedziałaś. Ja np. się zastanawiam jak on siedzi na gg co on tam robi, nie mówiąc już o naszejklasie.

Gość orzechowa3
Postanowiłam ze dzisiaj wieczorem mu napiszę (mam nadzieję, że starczy mi odwagi) - niech się uczciwie zastanowi czego ode mnie chce. Najważniejsze żeby nie zaczął wciskać mi kitu. Szkoda tylko, że nie zobaczę jego miny jak mu napiszę, że jestem dziewicą ;) ...a jak chodziło mu tylko o seks, to niech ucieka gdzie pieprz rośnie!

do orzechowa3 Nie pisz mu, że jesteś dziewicą!!! To czy wcześniej z kimś byłaś czy nie, nie ma w tym momencie znaczenia!!! Wiesz dlaczego?? To jak traktuje Cię ten facet ma wynikać z tego, czy mu zależy czy nie. To nic nie zmieni, jeżeli napiszesz mu, że wcześniej nikogo nie miałaś...bo to czy traktuje Cię poważnie ma wynikać z jego podejścia do Ciebie! Pomyśl...przecież taką z doświadczeniem i bez doświadczenia można zaliczyć. Lepiej napisz - "Czego mam się spodziewać po tej znajomości? Trochę to już trwa, ale chciałabym wiedzieć, do czego według Ciebie to zmierza? Odpowiedz szczerze;p" Bierz jego słowa z dystansem, on chce seksu, więc będzie Tobą manipulował, niekoniecznie odpowie to co tak naprawdę ma na myśli, ale to co Ty chciałabyś usłyszeć, by jeszcze szybciej Cię zdobyć. Napisz mu, że nie szukasz przygody na kilka nocy...ale kogoś na całe życie z kim można płakać, śmiać się i przeżyć niejedną gorącą noc :) Według mnie to jest o wiele lepsze...bo Twoja szczerość może zostać źle odebrana, a tu trochę żartobliwie pokazujesz na co Ty liczysz:) Powodzenia!

może to i racja.ja przynajmniej nie pisałabym tego a jak bym miala juz to wyznac to chcialabym widziec jego reakcje.a nie tak przez gg wlasnie wiem,że miałam sporo szczescia.tylko kurcze,czemu trafiam na takich?czemu?

do juliet25 Głowa do góry! Dobrze się stało...trochę poboli, ale jak za kilka dni o nim pomyślisz to będziesz miała na ustach tylko uśmiech...Wierz mi taka mała przestroga na przyszłość wiele daje:) Za kilka dni pomyślisz- cudownie, że tak się stało, przecież on jest taki beznadziejny...co ja w nim widziałam. Tylko zeszmaciłabym się z jakimś palantem...bo co innego, jak decydujesz się na taki krok, gdy facetowi na Tobie zależy...a jak idziesz z nim do łóżka, a on traktuje Cię tylko, jak kolejną to to już jest zeszmacenie- on zniszczyłby Twoje poczucie godności, bo za tydzień przespałby się z laską przypadkowo poznaną na imprezie... Uważam, że trzeba zapytać- czego się spodziewasz, czy Tobie zależy, a dopiero późnej decydować się na coś, a wyznanie czy się kogoś miało czy nie pozostawić na koniec.

mila aminka niestety nic nie dostałam.sprawdz jeszcze raz adres bo zamiast o miałam wpisane 0,wiec może dlatego Dziękuje Ci za pocieszanie. Nawet nie wiem czy mnie to boli,po prostu jestem rozczarowana,że kolejny facet okazał się debilem. Ale lepiej teraz niz później.Tylko czy w ogóle są na tym świecie jacyś normalni,którzy szanują kobiete,którzy chcą miec kogoś na poważnie,a nie latają po necie szukając seksu:(

Gość marokanskie rekodzielo
zapraszamy do zapoznania sie z oferta naturalnych kosmetykow arabskich, czarne mydlo, glinka ghassoul, olejek arganowy ... sekret gladkiej skory i lsniacych wlosow marokanskich kobiet ... marokostyle

Doszło,odpisałam:) dzisiaj napisze mu,że mnie wiecej nie zobaczy,tylko zastanawiam się co napisać,żeby poszło mu w pięty.bez obrażania oczywiscie

Gość orzechowa3
do miła aminka Dziękuję za radę! :) Tak zrobię